Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Hawa Bah. Kontaktovali jsme neziskovou organizaci Wontanara a vybrali si adoptivn í d í tě - 11letou holčičku Hawu Bah z Guinei. „ Udělej něco dobr é.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Hawa Bah. Kontaktovali jsme neziskovou organizaci Wontanara a vybrali si adoptivn í d í tě - 11letou holčičku Hawu Bah z Guinei. „ Udělej něco dobr é."— Transkript prezentace:

1 Hawa Bah

2 Kontaktovali jsme neziskovou organizaci Wontanara a vybrali si adoptivn í d í tě - 11letou holčičku Hawu Bah z Guinei. „ Udělej něco dobr é ho pro jin é ho a jiný uděl á něco dobr é ho pro tebe“. Tato my š lenka přivedla v roce 2009 ž á ky 7. tř í dy na n á pad adoptovat d í tě z Afriky.

3 dárek pro Hawu Chodit do školy je velké privilegium. Vzhledem k tomu, že vzdělání se platí, posílají rodiče do školy jenom jedno dítě z rodiny a nejčastěji jsou to chlapci. Děvčat chodí do školy mnohem méně a bez naší pomoci by Hawa do školy nikdy chodit nemohla. Pro š kolu to znamenalo finančn í z á vazek – 6000 Kč ročně (což při počtu asi 300 ž á ků š koly, děl á 20Kč na ž á ka). Za tyto penízky může Hawa chodit do školy, dostane učebnice, pomůcky, školní uniformu, jídlo, očkování. Letos Hawa nastoupí do 5. třídy prvního stupně základní školy, která trvá do 6.třídy. Potom po úspěšném složení zkoušek může pokračovat ve studiu na střední škole. škola

4 Můj táta je Abdoul Aziz, je krejčí ale momentálně je téměř bez práce. Bydlím v Conakry Petit Simbaya a to je v Guinei. Letos mi bude už 1 6 let. Moje máma se jmenuje Fatoumata Binta Bah a je hospodyně. Můj táta má dvě ženy a celkem živí 14 členů rodiny. Do školy chodí jenom starší dva bratři a já. Mám 7 sourozenců. Tak jsem vypadala v 11 letech.

5

6

7 Potvrzení,že do školy opravdu chodím. Toto je moje vysvědčení. To jsem já, tak teď vypadám.

8 Všem vám moc děkuji, že jste mi dovolili chodit do školy !!!


Stáhnout ppt "Hawa Bah. Kontaktovali jsme neziskovou organizaci Wontanara a vybrali si adoptivn í d í tě - 11letou holčičku Hawu Bah z Guinei. „ Udělej něco dobr é."

Podobné prezentace


Reklamy Google