Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané 19. 11. 2015 ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané 19. 11. 2015 ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice."— Transkript prezentace:

1 PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice. Díky Vám dětem, rodičům, vedení školy, učitelům, zaměstnancům školní jídelny a SRPŠ jsme mohli vybrat krásných šestnáct tisíc korun. A co se s penězi bude dít dál?

2 NÁKUP DÁRKŮ V průběhu několika dalších dní jsme za vybrané peníze zakoupili dárky, které si děti přály. Tady jsou všechny:

3 NÁKUP DÁRKŮ Dárky detailně:

4 NÁKUP DÁRKŮ

5 NÁKUP DÁRKŮ

6 NÁKUP DÁRKŮ

7 NÁKUP DÁRKŮ

8 NÁKUP DÁRKŮ

9 NÁKUP DÁRKŮ

10 NÁKUP DÁRKŮ

11 NÁKUP DÁRKŮ

12 NÁKUP DÁRKŮ

13 NÁKUP DÁRKŮ

14 NÁKUP DÁRKŮ

15 ŽÁKOVSKÝ PARLAMENT ZŠ ČSA 2015/2016
PŘEDÁNÍ DÁRKŮ Dárky členové žákovského parlamentu zabalí a další týden (8. 12.) je osobně pojedou předat dětem ve Velkých Heralticích. Všechno budeme dokumentovat a informovat Vás na webových nebo facebookových stránkách školy. Podrobnější informace o koupi darů a nakládáním s penězi můžete konzultovat přímo ve škole s paní učitelkou Mertovou. ŽÁKOVSKÝ PARLAMENT ZŠ ČSA 2015/2016


Stáhnout ppt "PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané 19. 11. 2015 ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice."

Podobné prezentace


Reklamy Google