Ondřej Peřina – Jerry, MUŠinKA 2011 Brno, 4. až STS - představení skautská telefonní síť Ondřej Peřina – Jerry

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nový zákon o nemocenském pojištění. Vývoj průměrného procenta pracovní neschopnosti.
Advertisements

Případové studie Úvodní informace Zpracovávaná témata Ukázka zpracovaného tématu CZ.1.07/1.1.00/ My to umíme.
HMOTNÁ ODPOVĚDNOST PRACOVNÍKŮ HMOTNÁ ODPOVĚDNOST - jde o odpovědnost za schodek na svěřených hodnotách, které je zaměstnanec povinen vyúčtovat - schodek.
Založení firmy postup. Postup založení firmy 1) Výběr oboru podnikání a vymezení předmětu živnosti 2) Volba právní formy podnikání 3) Určení názvu a umístění.
Univerzitní informační systém IV., Svojanov 2005 Financování studií Ing. Tomáš Klein
Rizika, specifikace administrace na konci programového období ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Školení pro uživatele portálu.
PRŮZKUM TRHU základy. 1. Odběratelé (zákazníci) Dotazníky nejdůkladnější způsob zjišťování potřeb, názorů a zvyklostí zákazníků.
Workshop dne prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Spadá se tedy i rovnost mužů.
Seminář pro žadatele o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor regionálního rozvoje.
Přijímací řízení ve školním roce 2015/ ÚVOD Kde je/bylo možné získávat informace:  Návštěvy SŠ a SOU, dna otevřených dveří  Výstava EDUK ART.
Kotlíkové dotace - úvod Mgr. Vanda Pánková. Obecné informace V programovacím období možnost výměny kotlů v domácnostech v rámci operačního programu.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Insolvenční řízení v ČR Zmar nebo nová šance?. Uspokojení věřitelů: World Bank65 % (údaj z dotazníkové akce) Reálná data ,4 % Co víme o insolvenčních.
Systém správy dokumentace akreditované zkušební laboratoře Bc. Jan Randl, 4912.
PRACOVNÍ PRÁVO III. Pracovní doba. Mzda.. Definice pracovní doby. Je to stanovená doba, v níž je zaměstnanec povinen vykonávat práci pro zaměstnavatele.
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
Klára Lysová Pravidla Rady Kraje Vysočina pro poskytování stipendia pro studium na zahraničních středních školách v partnerských regionech.
Krizové štáby. Zákon č. 240/2000 Sb., § 14 (1) Hejtman zajišťuje připravenost kraje na řešení krizových situací; ostatní orgány kraje se na této připravenosti.
Název kapitoly Název podkapitoly Text Schvalovací proces + hodnoticí kritéria Jakub Krátký Praha, 5. května 2016.
Software Licence a distribuce Karel Nymsa Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
Rozhodčí řízení Přednáška 5-6 VŠFS Rozhodčí soudy /RS/ stálé rozhodčí instituce -rozhodčí soudy (RS) Zřízeny podle právních předpisů státu, kde.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr
Pojem přeměna obchodní společnosti
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Motivační a věrnostní programy jako nástroj budování loajality zákazníků Autor práce: skopalová.
Internet.
Úřad práce České republiky
Josef Středula, předseda ČMKOS
Jak ulehčit mladým rodičům – denní péče o děti z pohledu zaměstnavatelů a rodičovských iniciativ Rosa Hochschwarzer Zemské sdružení.
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Mobilní zařízení pro ČZU
Evaluace předmětů studenty (Anketky)
Seminář pro příjemce OPVK
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Úvodní setkání s poskytovateli sociálních služeb –
Základní informace o poskytovateli
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Jana Kadlecová Název materiálu:
Dobrá praxe Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Procvičení vzorců a funkcí v rámci jednoho i více listů
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Modré volání O2 zaměstnanecký program pro Univerzitu Pardubice
Oblast: Dobré životní podmínky zvířat
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
Volby v ČR Název školy: ZŠ Salvátor
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_16_FUNKCNI_STYLY Název materiálu:
Město Valašské Meziříčí pro občany Chcete snížit náklady na domácnost
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
Aktuální právní úprava činnosti školy a nové úkoly zástupce ředitele
Obec Pstruží pro občany
Název prezentace (DUMu): Elektrický výkon
Živnostenské podnikání (správně-právní režim) III. část
Pravidla a doporučené postupy pro vytváření studijních programů
© 2012 STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/19
Podnikové dětské skupiny Kristina Zapletalová
Principy fungování spolku BISON
KURÝR dlouhodobá brigáda
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Metoda VTI Intenzivní forma pomoci v domácím prostředí rodiny, přímo tam, kde problém vzniká (80.léta 20. stol. v Holandsku) Rodiny, které mají obtíže.
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
Ing. Pavlína Tomková Odbor drážní a vodní dopravy
Život bez střeva , Praha.
NOVINKY OD BUŘINKY – DUBEN 2016
Fond malých projektů Školení pro Konečné uživatele Zlín
Informační systém základních registrů
Odbor školství Mgr., Bc. Jitka Hozmanová
Transkript prezentace:

Ondřej Peřina – Jerry, MUŠinKA 2011 Brno, 4. až STS - představení skautská telefonní síť Ondřej Peřina – Jerry mobil: (v rámci STS volání zdarma) Junák – svaz skautů a skautek ČR, Infoodbor VRJ is.skaut.cz | infoodbor.skauting.cz | STS skautská telefonní síť

1.základní představení 2.pilotní provoz 3.podrobné podmínky 4.budoucnost 5.veřejný provoz 6.diskuze / nápady STS skautská telefonní síť Ondřej Peřina – Jerry, STS nová skautská zkratka? pod těmito třemi písmeny se skrývá nový velký projekt Junáka – Skautská Telefonní Síť – jeden z benefitů pro členy organizace STS je firemní telefonní sítí poskytující členům Junáka významné úspory a výhody při telefonování STS je myšlena jako benefit pro členy Junáka (jako poděkování za práci, kterou dělají) síť je provozována v rámci T-Mobile, který zajišťuje veškeré služby a jeho nabídku máme k dispozici za exkluzivní ceny úspory za volání se měsíčně pohybuje v desítkách procent (minimálně 40 až 60 % + další výhody) všichni členové si uvnitř STS volají zcela ZDARMA v rámci tarifů jsou k dispozici volné minuty do všech sítí (po jejich provolání je volání významně levnější než u běžných tarifů nabízených veřejně společností T-Mobile) Co je to STS Junák – svaz skautů a skautek ČR, Infoodbor VRJ is.skaut.cz | infoodbor.skauting.cz |

1.základní představení 2.pilotní provoz 3.podrobné podmínky 4.budoucnost 5.veřejný provoz 6.diskuze / nápady STS skautská telefonní síť Ondřej Peřina – Jerry, protože jde o velmi komplikovaný a rozsáhlý projekt, který nelze jen bezmyšlenkovitě vypustit do celé organizace v rámci pilotního provozu získáváme zkušenosti s fungováním sítě, převody telefonních čísel, účtováním apod. osoby a jednotky zapojené v pilotu se podílejí na optimalizaci sítě a služeb, účastní se zpětné vazby díky pilotnímu provozu se například ukázalo: že je nereálné v rámci celé organizace, aby jednotky samy zajišťovaly fakturace služeb že skauti voláním v STS šetří ohromné částky a přesto jsme zajímavým klientem s finančním obratem jak je nutné pracovat s přihláškami pro nedospělé členy nebude umožněno zakládat nová čísla, pouze převádět v pilotním projektu je nyní zahrnuto ústředí a dalších cca 25 organizačních jednotek různých typů z celé ČR (celkem tedy cca 250 osob) aktuálně je přihlašování nových jednotek do pilotního provozu zastaveno! intenzivně se pracuje na podpoře a spuštění veřejného provozu Proč tu je pilotní provoz? Junák – svaz skautů a skautek ČR, Infoodbor VRJ is.skaut.cz | infoodbor.skauting.cz |

1.základní představení 2.pilotní provoz 3.podrobné podmínky 4.budoucnost 5.veřejný provoz 6.diskuze / nápady STS skautská telefonní síť Ondřej Peřina – Jerry, organizačním jednotkám Junáka: vždy se musí nejprve přihlásit OJ a teprve pak její členové v síti mohou být zařazena střediska, okresy, kraje (v určitých případech i ZvOJ a vzdělávací akce) účastníkem může být pouze registrovaný člen Junáka: primárně činovník či člen starší 18 let v určitých případech lze zařadit i mladší členy každý účastník smí mít v STS zařazeny maximálně 3 SIM karty organizační jednotka fakticky přebírá odpovědnost za své přihlášené členy: v případě nezaplacení služeb členem hradí vše jednotka rozhoduje, zda člena do STS přijme či nepřijme může člena z STS vyloučit každá OJ má svou pověřenou osobu, která provádí všechny změny služeb a úpravy v STS za danou jednotku a její členy STS je určena, jak současným zákazníkům T-Mobile, tak zákazníkům jiných sítí: do sítě lze přejít se současným číslem je možné zřídit i úplně nové číslo Komu je STS určena (1/4) Junák – svaz skautů a skautek ČR, Infoodbor VRJ is.skaut.cz | infoodbor.skauting.cz |

1.základní představení 2.pilotní provoz 3.podrobné podmínky 4.budoucnost 5.veřejný provoz 6.diskuze / nápady STS skautská telefonní síť Ondřej Peřina – Jerry, klady zapojení do STS: možnost volat si zcela ZDARMA s lidmi v STS získání slevy z běžných firemních tarifů 40 až 65 % (brzy se chystá další zvýšení slev pro některé tarify) s tarify HIT (závazek na 2 roky u TM) ještě dalších 20 % sleva na volání a SMS ke každému tarifu účastník získá další volné minuty navíc významné slevy se vztahují i na vybrané internetové a roamingové balíčky zápory: závazek 2 let u T-Mobile je povinný pro všechny převody od jiných operátorů a převod Twistu převedená čísla se stávají formálně majetkem Junáka (v případě odchodu z STS ale Junák číslo opět uvolní) aktuálně změny služeb smí za jednotku provádět jen PO převody mohou být zpoplatněny administrativními poplatky T-Mobile i Junáka T-Mobile může zamítnout převod čísla do STS v rámci pilotu dojde k určitému zvýšení práce OJ nutné platit drobný měsíční poplatek za služby Junáku Výhody a omezení (2/4) Junák – svaz skautů a skautek ČR, Infoodbor VRJ is.skaut.cz | infoodbor.skauting.cz |

1.základní představení 2.pilotní provoz 3.podrobné podmínky 4.budoucnost 5.veřejný provoz 6.diskuze / nápady STS skautská telefonní síť Ondřej Peřina – Jerry, v rámci STS jsou nabízeny účastníkům služby pro: mobilní volání (telefonování, SMS, MMS, data, …) internet (na úrovni mobilního internetu – SIM karta pro internet) základní nabídka tarifů pro volání v pilotu STS: T30 (HIT): volných minut; paušál: 125,-Kč T80 (HIT): volných minut; paušál: 200,-Kč T300 (HIT): volných minut; paušál: 486,-Kč T600 (HIT): volných minut; paušál: 870,-Kč Profi 120 (HIT): volných minut; paušál: 406,-Kč balíčky mobilního internetu k tarifu pro volání: Internet v mobilu Standard: 70,-Kč (FUP: 100MB) Internet v mobilu Klasik: 144,-Kč (FUP: 200MB) Internet v mobilu Premium: 420,-Kč (FUP: 1GB) základní nabídka internetových tarifů: Internet na cesty Standard: 420,-Kč (FUP: 2GB) Internet na cesty Premium: 999,-Kč (FUP: 30GB) ukázka: tarify podrobně, jejich fungování a výhody Tarify a služby (3/4) Junák – svaz skautů a skautek ČR, Infoodbor VRJ is.skaut.cz | infoodbor.skauting.cz |

1.základní představení 2.pilotní provoz 3.podrobné podmínky 4.budoucnost 5.veřejný provoz 6.diskuze / nápady STS skautská telefonní síť Ondřej Peřina – Jerry, lze využívat bonusový program TM? nelze, přestože na stránkách TM může být uvedeno jinak dotované telefony bohužel nelze k tarifům v STS získat zúčtovací období je vždy od 1. do posledního dne v měsíci převádění volných minut do dalšího měsíce se převádí základní část volných minut daných základem tarifu, minuty, které jsou navíc ve výhodách STS se nepřevádějí činovníci z jiných jednotek přihlášeni ve vaší ano, toto je možné, ale jde o rozhodnutí dané jednotky (využití např. pro VOJ či osoby, které spolupracují na nějakém projektu, přestože nejsou z této jednotky) více informací na: Důležité otázky a odpovědi (4/4) Junák – svaz skautů a skautek ČR, Infoodbor VRJ is.skaut.cz | infoodbor.skauting.cz |

1.základní představení 2.pilotní provoz 3.podrobné podmínky 4.budoucnost 5.veřejný provoz 6.diskuze / nápady STS skautská telefonní síť Ondřej Peřina – Jerry, kompletní podpora STS ve skautISu přihlašování jednotek bude probíhat ve skautISu každý člen se bude moci sám přihlásit v prostředí skautISu do STS (přes svou jednotku) výběr služeb i jejich změny bude moci provádět každá osoba sama pomocí voleb ve skautISu každý měsíc obdrží účastník fakturu zaslanou em přímo ze skautISu a tam bude stále k dispozici ke stažení účastník bude mít k dispozici i podrobné elektronické vyúčtování – včetně napojení na zobrazování jmen (dle kontaktů uváděných ve skautISu) STS se otevře řádně všem členům starším 15 let, mladší bude moci přihlásit pověřená osoba, jestliže jí to přijde účelné „telefonní seznam“ ve skautISu: umožní osobám označit kontakty a údaje, které mají být dostupné všem členům Junáka (bez ohledu na členství a oprávnění v jednotkách) vyhledávání osob a jejich kontaktů pro členy Junáka Co se v STS chystá Junák – svaz skautů a skautek ČR, Infoodbor VRJ is.skaut.cz | infoodbor.skauting.cz |

1.základní představení 2.pilotní provoz 3.podrobné podmínky 4.budoucnost 5.veřejný provoz 6.diskuze / nápady STS skautská telefonní síť Ondřej Peřina – Jerry, usilovně se pracuje na spuštění veřejného provozu k finálnímu spuštění jsou nutné následující kroky: zpracování připomínek z pilotního provozu (hotovo) sestavení základního zadání s požadavky na fungování (hotovo) odhad pracnosti projektu a zvážení možných rizik (hotovo) schválení projektu VRJ a pověření k řízení a vývoji (hotovo) doladění detailů zadání pro programátory (probíhá) programování modulu STS ve skautISu (začíná) testování + provádění oprav finální úprava cen a poplatků v STS spuštění kampaně spuštění veřejného provozu pro celý Junák Veřejný provoz pro všechny členy Junák – svaz skautů a skautek ČR, Infoodbor VRJ is.skaut.cz | infoodbor.skauting.cz |

Další informace najdete na Díky za pozornost! 1.základní představení 2.pilotní provoz 3.podrobné podmínky 4.budoucnost 5.veřejný provoz 6.diskuze / nápady STS skautská telefonní síť Ondřej Peřina – Jerry, Co vás k STS ještě zajímá? Junák – svaz skautů a skautek ČR, Infoodbor VRJ is.skaut.cz | infoodbor.skauting.cz |