Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Modré volání O2 zaměstnanecký program pro Univerzitu Pardubice

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Modré volání O2 zaměstnanecký program pro Univerzitu Pardubice"— Transkript prezentace:

1 Modré volání O2 zaměstnanecký program pro Univerzitu Pardubice

2 Základní popis nabídky
Cenově zvýhodněné tarify mobilního volání a internetu. Nabídka je určena pro soukromé využití zaměstnanců UPCE a jejich rodinných příslušníků. O2 Family, s.r.o. je společnost 100% vlastněná O2 Czech Republic a.s.

3 Hlavní výhody nabídky Jednoduchá, přehledná a variabilní nabídka
Volání ZDARMA mezi členy celého programu a na služební čísla UPCE Za platby ručí vždy vlastník čísla, nikoliv přímo zaměstnanec Nejrychlejší internet 4G LTE v ceně datového balíčku

4 objednávka služeb a jejich dodání
Obsluha programu komunikace objednávka služeb a jejich dodání zákaznický servis linka samoobsluha.o2family.cz hlasová samoobsluha

5 Nejste zatím naším zákazníkem a chcete využít této nabídky?
1. Vyberte si tarif a výhodný doplňkový balíček. 2. Odešlete požadavek na přidělení hesla na 3. Navštivte web a vyplňte objednávku pro převod čísla. 4. Začněte volat levněji! Veškerá administrativa probíhá elektronicky přes web, bez nutnosti zasílání smluv a kopií osobních dokladů.

6 Obecné informace k programu
Vstup do programu probíhá přes nebo prostřednictvím zákaznické linky (2,90 Kč/min, maximální účtovaná částka za hovor je 15 Kč) Do zaměstnaneckého programu můžete vstoupit s číslem od jakéhokoliv stávajícího operátora nebo aktivovat zcela nové telefonní číslo, maximálně však 5 SIM na jednoho zaměstnance. Číslo může být vedeno a fakturováno přímo na zaměstnance, ale i na jinou osobu. Za číslo a fakturaci ručí vždy vlastník čísla, nikoliv přímo zaměstnanec. Nově vstupující zaměstnanec se prokazuje unikátním přihlašovacím kódem. Prostřednictvím kódu lze uskutečnit 5 objednávek a opakovaně přistupovat na Při ukončení zaměstnaneckého poměru jsou zákazníkovi tarif i cena ponechány do konce závazku beze změny. Smlouva je na dobu určitou 12 měsíců. Zákazník má možnost ukončit tuto smlouvu bez sankce podáním výpovědi nejpozději 15 dní před výročím. V opačném případě se smlouva prodlouží na dalších 12 měsíců za stejných podmínek.


Stáhnout ppt "Modré volání O2 zaměstnanecký program pro Univerzitu Pardubice"

Podobné prezentace


Reklamy Google