Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Služební cesta Účast na konferencích. Směrnice kvestora 2/2012 na internetových stránkách univerzity (formuláře jsou přílohou směrnice) Formuláře:  Nepojmenovaná.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Služební cesta Účast na konferencích. Směrnice kvestora 2/2012 na internetových stránkách univerzity (formuláře jsou přílohou směrnice) Formuláře:  Nepojmenovaná."— Transkript prezentace:

1 Služební cesta Účast na konferencích

2 Směrnice kvestora 2/2012 na internetových stránkách univerzity (formuláře jsou přílohou směrnice) Formuláře:  Nepojmenovaná smlouva  Návrhový list pro cestu studenta – povolení cesty k nepojmenované smlouvě  Žádost o úhradu konferenčního poplatku  Vyúčtování cestovních náhrad studenta  Cestovní pojištění (při cestě do zahraničí)

3 1. Před cestou : Nepojmenovaná smlouva - nahrazuje Cestovní příkaz, který se vyplňuje při zaměstnaneckém poměru. Součástí NS je příloha „Návrhový list“ Při zahraniční cestě je nutné sjednat cestovní pojištění vyplněním formuláře

4 Smlouvu uzavírá student s FAI zastoupenou děkanem (podepisuje děkan FAI a student). Podpis děkana zajistí OTČ. Důsledně vyplňujte čl. II – předmět smlouvy tzn. co fakulta studentovi proplatí k uvedené cestě

5 Návrhový list pro cestu studenta - povolení cesty k nepojmenované smlouvě je vždy přílohou nepojmenované smlouvy podepisuje vedoucí ústavu, odpovědný řešitel (garant studentského projektu IGA), příkazce operace (u studentských projektů IGA je to proděkan Chramcov).

6 určuje začátek a konec cesty obsahuje žádost o výplatu záloh

7 Tyto podpisy zajistí student Podpis zajistí OTČ

8 Po zajištění všech podpisů: OTČ zajistí očíslování nepojmenované smlouvy na ekonomickém odd. před zahraniční cestou je nutné sjednat pojištění Formulář „Cestovní pojištění“

9

10 2. Po cestě: Vyúčtování cestovních náhrad studenta vyúčtování musí mít datum až po ukončení cesty doklady nalepte na volný list papíru vyúčtování se proplácí podle originálu dokladu (pozor na hromadné platby) nelze využít jiný dopravní prostředek než ten, který je určen na Návrhovém listu vyúčtování musí proběhnout nejpozději do 10 pracovních dní po ukončení cesty po zahraniční cestě musí být k Vyúčtování cestovních náhrad doložena i cestovní zpráva.

11

12 Postupujete stejně podle předchozího návodu: Nepojmenovaná smlouva Návrhový list Cestovní pojištění (u cesty do zahraničí) Žádost o úhradu konferenčního poplatku a k ní doložit: titulní stranu (z internetu) s údaji o konferenci, Akceptační mail, kde jsou údaje k platbě (č. účtu, částka, variabilní symbol apod.), číslo Nepojmenované smlouvy, formulář Příloha k platbě do zahraničí (u platby v cizí měně)

13

14 Proděkan Chramcov

15

16 Vyúčtování cestovních náhrad studenta vyúčtování musí mít datum až po ukončení cesty doklady nalepte na volný list papíru vyúčtování se proplácí podle originálu dokladu (pozor na hromadné platby) nelze využít jiný dopravní prostředek než ten, který je určen na Návrhovém listu vyúčtování musí proběhnout nejpozději do 10 pracovních dní po ukončení cesty po zahraniční cestě musí být k Vyúčtování cestovních náhrad doložena i cestovní zpráva. NEZAPOMEŇTE SI NA KONFORENCÍCH VYZVEDNOUT FAKTURU KE KONFERENČNÍMU POPLATKU

17 Požadavek na objednávku Nákup za hotové (přes pokladnu UTB) Fakturační adresy

18 Ke každé faktuře musí být objednávka, a to i v případě, že něco objednáváte přes e-shopy. Objednávku si zajistíte takto: vyplníte požadavek na objednávku, který musí být podepsán školitelem a příkazcem operace (u studentských projektů IGA je to doc. Adámek) u požadovaných položek uvádějte i běžný český název kvůli zaúčtování (např. externí paměť apod.) pokud se nejedná o spotřební materiál (chemikálie, kanc. potřeby) nebo službu, je nutné uvést místnost, kde bude požadovaná věc umístěna a také hmotně odpovědného pracovníka (nejčastěji je to školitel) při objednávání přes e-shop: na požadavek napište „NEPOSÍLAT OBJEDNÁVKU“, ale dávejte pozor na správné zadání fakturační adresy, faktura nesmí být na jméno vaší osoby

19 e-shopy vám ve většině případů pošlou objednané věci na dobírku, pak je postup takový, že dobírku převezmete, uhradíte a po té vyúčtujete na pokladně (viz níže nákup za hotové) univerzita neakceptuje zálohové faktury na zboží kancelářské potřeby vždy objednáváme z Activy, uvádějte na požadavek i jejich objednací čísla na požadavku musí být alespoň předběžná cena při nákupu zboží ze zahraničí počítejte s proclením (příp. doklady odevzdejte na ek. odd. p. Barcuchové a proclení zajistí univerzita)

20

21 Proděkan Adámek a garant projektu

22 Při nákupu za hotové je nutné vyplnit formulář Vyúčtování nákupu (na internetu nebo na odd. tvůrčích činností) a nalepit pokladní doklad. Tento formulář opět musí podepsat garant projektu a doc. Adámek.

23

24 Česky: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně nám. T. G. Masaryka 5555 760 01 Zlín IČ: 70883521, DIČ: CZ70883521 Tomas Bata Univerzity in Zlin Nam. T. G. Masaryka 5555 760 01 Zlin Czech Republic ID: 70883521 VAT I.D.: CZ708835821 Anglicky:

25 Česky: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Nad Stráněmi 4511 760 05 Zlín IČ: 70883521, DIČ: CZ70883521 Tomas Bata Univerzity in Zlin Nad Stranemi 4511 760 05 Zlin Czech Republic ID: 70883521 VAT I.D.: CZ708835821 Anglicky:

26


Stáhnout ppt "Služební cesta Účast na konferencích. Směrnice kvestora 2/2012 na internetových stránkách univerzity (formuláře jsou přílohou směrnice) Formuláře:  Nepojmenovaná."

Podobné prezentace


Reklamy Google