Ze života třídy 5.A. Kdo v naší třídě vyučuje?  Jiřina Podpěrová – český jazyk, matematika, vlastivěda, výtvarná výchova, tělesná výchova  Věra Bošková.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_ 04_ Lidé a čas Kalendář (SADA ČÍSLO 2)
Advertisements

Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
Setkání Co je nového? Iveta Jelínková OS JSLK 2/2011.
Sčítálek.
Klíčová aktivita: 03 Člověk a příroda 2. Přírodovědný pobyt 2. skupina.
Strom po celý rok Jaro Léto Podzim Zima Adam Škoda Kalendář.
CESTOU K ÚSPĚCHU CZ.1.07/1.2.25/ Začátkem měsíce února začal u nás v Horizontu probíhat kroužek „Výtvarná a tvořivá dílna Šikulové“. Nyní se již.
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
H R Á T K Y S P Ř Í R O D O U. Gymnázium Rýmařov připravilo zábavnou soutěž s ekologickou tematikou plnou zajímavých úkolů pro třídy všech škol v našem.
Vesnice Strupčice.
Recyklohraní u nás ve škole Jsme malá školička, do které chodí 25 žáků. Probíhají u nás různé soutěže- sběr baterií, elektrozařízení, ale třídíme také.
Celostátní zeměpisná olympiáda v Libochovicích duben 2006 Házmburk.
Vzhůru do života. V září se všichni sejdeme a povídáme si, co bylo o prázdninách.Pak nás přivítají paní učitelky a sdělí nám, co pěkného nás čeká.
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
Bozkovské dolomitové jeskyně
Vrchlického Lom u Mostu IČO
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
23. Josef chtěl zjistit, jestli bratři změnili své chování a litují toho, co způsobil.
Štěňátko puntík, co mělo puntík Autor:Katka Lacinová.
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Stromy po celý rok Veronika Prouzová.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Výukový prográmek pro děti 2.třídy ZŠ Roční období
Anotace Materiál je vhodný ke společné práci žáků 3.třídy jako opakování učiva o kalendáři a o čase. Opakování může být motivováno některou hrou, doporučuji.
Environmentální výchova na ZŠ a MŠ Uhelná Příbram „Třídím! Třídíš! Třiď! Ať se nám tu dýchá líp!“
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Vlasta Fitzová Mgr Název DUM: VY_32_Inovace_ Léto Název sady: Člověk a jeho svět 2.ročník Číslo projektu:
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
M Ý M A O Č I M A TEREZA NAVRÁTILOVÁ. ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT Do Anglie jsem byla poslána (letecky) svým milovaným otcem, prostřednictvím Student Agency.
Ohlédnutí za rokem 2015 Kiwanis Club Golden Prague.
Moje třída 9.ročník 4.ročník. 9.ročník Marian Čipčala, Petra Merhautová Simon Kocaj Zdenek Mühldorf Aneta Křížová Václav Lev Věra Čipčalová Luboš Ferenc.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_80_PRV1 NÁZEV VZDĚLÁVACÍHO MATERIÁLU: Roční období NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola, Hevlín, příspěvková.
Ze života třídy 5.A. Kdo v naší třídě vyučuje?  Jiřina Podpěrová – český jazyk, matematika, vlastivěda, výtvarná výchova, tělesná výchova  Věra Bošková.
Třídní schůzky Badatelé i v páté třídě Gutovka – výborný začátek roku.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
SNN v ČR Centrum denních služeb pro sluchově postižené, Brno AKCE 2015.
 Chci se s Vámi podělit o své zážitky z letního tábora s výukou angličtiny, kde se mi už dvakrát líbilo a kam byste se mohli podívat i vy. 
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
DEN ZEMĚ
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VITICE, okres KOLÍN
DUM I. / 10. měsíce Bc. Zdeněk Klíma.
ROČNÍ OBDOBÍ Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č.
Osobnostní rozvoj.
Autor: Mgr. Radana Marelová
Čtenářsky podnětné prostředí
ZŠ Staré Město.
KALENDÁŘ.
Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_52_INOVACE_29_PRVOUKA
Čteme, i když to neumíme. Pozoruj obrázky a snaž se pomoci paní učitelce se čtením. Nakonec tě čeká pár lehoučkých úloh. Autorem materiálu a všech jeho.
DUM I. / 15. roční období Bc. Zdeněk Klíma.
VY_32_INOVACE_ PRV.2R.1B.1 ROK a ROČNÍ OBDOBÍ fotografie - vlastní.
Předmět: prvouka Ročník: 2. Tematický celek: Čas 2.část
ROČNÍ OBDOBÍ - TEST Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Projekt ERASMUS
Ohlédnutí za čtvrtou třídou
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
Plán společných akcí ŠD ve školním roce 2018/2019
Rodičovská schůzka září 2018.
Výlet na Lipno Letošní prázdniny jsme s paničkou vyrazily na Lipno. Kde jsme si nenechaly ujít stezku do korun stromů. Panička nahoru jela sedačkovou lanovko.
Č. DUMu: VY_32_INOVACE_16_slovní úlohy na výpočet procentové části
Konečně byl tady. Den, na který se všichni naši „školáci“ tolik těšili
1.
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Transkript prezentace:

Ze života třídy 5.A

Kdo v naší třídě vyučuje?  Jiřina Podpěrová – český jazyk, matematika, vlastivěda, výtvarná výchova, tělesná výchova  Věra Bošková – hudební výchova  Anna Géringová – anglický jazyk  Jitka Perglerová - anglický jazyk  Hana Klímová – přírodověda  Hana Franková – pracovní činnosti  Markéta Škodová - informatika

– – – – – PoČjMVlaAjČj Út Čj / In MPříTv StČjMAjVlaPč ČtČjHvMČjVvVv PáČjAjMTvPří Rozvrh naší třídy

Plánované akce třídy září  Kyberšikana  1. korespondeční kolo soutěže „Eurorebus junior“ říjen  – projektový den Poznávání stromů a rostlin listopad  Exkurze do Národního divadla  2. korespondenční kolo soutěže „ Eurorebus junior“ prosinec  projektový den „Mikuláš“  projektový den „Výtvarné dílny“  vánoční besídka

leden  3.korespondenční kolo soutěže „Eurorebus junior“  Dětská knihovna „ O pověstech“ únor  Exkurze Praha Vítkov „Český lev se probouzí“ březen  Projektový den „Kraje ČR“  Exkurze Lidice duben  Projektový den „Evropa“ květen  ŠvP Hrachov – červen  Den dětí – zámek Nižbor  Rozloučení s 1.stupněm

Jak pracujeme? Celoroční hra „Třídní víceboj“, skupiny, matematické oříšky, soutěže řad, bingo, hry Hádej, kdo jsem?..., Matematický Olymp, Křížovky, Velké sudoku, Slovní hrátky, kapsář s úkoly dle výběru, čtenářské dílny,…

Naše výtvarné práce a výzdoba školy

V prezentaci jsou uvedeny obrázky a slohové práce na téma Příhody z prázdnin. Všechny zážitky i ilustrace k nim byly zajímavé. Nyní si můžete přečíst čtyři příhody. Tobogánový zážitek Já vám budu vyprávět, jak jsem se poprvé na znojemském koupališti sklouzl na tobogánu. Stalo se to v době, kdy tam byla velká fronta přes celé schody až nahoru. Měl jsem husinu a bál jsem se, že je to hrozně rychlé. Ale pak jsem přišel na řadu. Třásla se mi kolena, ale řekl jsem si, že to dám. A tak jsem se rozjel. Páni, já jsem se tak radoval jako pes, že to není možné a najednou jsem byl dole ve vodě. A tak od té doby jezdím rád na tobogánech. Adam Šimůnek Reportáž Vaše Kladno Uslyšíte příhodu, která se mi skutečně stala. Zrovna jsme byli na Sletišti s mým příměstským táborem. A najednou tam přišla televize Vaše Kladno a chtěla s námi udělat rozhovor. Byla jsem úplně první a vedli se mnou rozhovor o sportu. Budu na to hezky vzpomínat. Karolína Koudelková

……a další dva příběhy… Zážitek z prázdnin O prázdninách jsem navštívil nádrž jménem Lipno. Blízko Lipna je stezka Korunami stromů. Úplně na vrcholku je velikánský výhled na Lipno a jeho okolí. Cestou nahoru jsem mohl prolézat překážky, zjistit zajímavosti o okolí a také z kolika materiálů je stezka vyrobena, a jak dlouho se stavěla. Cestu dolů jsem si mohl zkrátit nejdelším suchým tobogánem, který měří 53 metrů. Na Lipně jsem si užil a doporučuji se tam podívat. Jiří Břicháček Příhoda z prázdnin O prázdninách jsem sice nikde nebyla, ale za to se mi narodil bráška. Jmenuje se Andrej a narodil se 3.července. Řeknu vám, jak se to odehrálo. Vezli jsme mámu do porodnice. Když už byla na sále, čekala jsem s tátou na chodbě. Táta se pořád díval do země, a když jsme uslyšeli pláč Andíčka, okamžitě se usmál a podíval se na mě. Jedna sestřička mě za mámou a Andíkem nechtěla pustit, ale protože táta znal druhou sestřičku, tak mě tam nakonec pustili. Teď je Andík doma a jsme moc rádi, že ho máme. Karolína Popovičová

Zkoušíme nový zasedací pořádek…. Třída při práci…..

Přejeme pohodové dny a těšíme se na shledanou. Žáci 5.A a třídní učitelka Jiřina Podpěrová