Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Čteme, i když to neumíme. Pozoruj obrázky a snaž se pomoci paní učitelce se čtením. Nakonec tě čeká pár lehoučkých úloh. Autorem materiálu a všech jeho.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Čteme, i když to neumíme. Pozoruj obrázky a snaž se pomoci paní učitelce se čtením. Nakonec tě čeká pár lehoučkých úloh. Autorem materiálu a všech jeho."— Transkript prezentace:

1 Čteme, i když to neumíme. Pozoruj obrázky a snaž se pomoci paní učitelce se čtením. Nakonec tě čeká pár lehoučkých úloh. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Miroslav Kaňok, DiS. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozuje národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

2 Ahoj. Jmenuji se Alenka a bydlím v malém s maminkou a tatínkem. Na dvorku před s námi bydlí ještě můj Je to ještě štěně a jmenuje se Alík. Mám ho moc ráda. Za rostou dva . Na jednom rostou a na tom druhém .

3 Úkoly – vzpomeneš si? Jaký byl domek? Velký Malý

4 Kdo nám příběh vyprávěl?
Úkoly – vzpomeneš si? Kdo nám příběh vyprávěl? chlapec děvče

5 Kolik je za domem stromů?
Úkoly – vzpomeneš si? Kolik je za domem stromů? 2 3

6 Jablka, hrušky a švestky
Úkoly – vzpomeneš si? Co rostlo na stromech? Jablka a hrušky Jablka, hrušky a švestky

7 Úkoly – vzpomeneš si? Jak se jmenoval pejsek? Azor Alík

8 Jakým písmenkem začínalo jméno holčičky, která nám vyprávěla?
Úkoly – vzpomeneš si? Jakým písmenkem začínalo jméno holčičky, která nám vyprávěla? A B

9 POUŽITÉ ZDROJE [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <


Stáhnout ppt "Čteme, i když to neumíme. Pozoruj obrázky a snaž se pomoci paní učitelce se čtením. Nakonec tě čeká pár lehoučkých úloh. Autorem materiálu a všech jeho."

Podobné prezentace


Reklamy Google