Správní rada 23.1.2015 Program: Zahájení – Poděkování za práci v roce 2014 Legislativa -zrušená norma ČSN 527005 Autorizace 2016 – změny stanov Činnost.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Úloha sektorových rad v systému uznávání výsledků dalšího vzdělávání
Advertisements

Obecné požadavky na výstavbu
Změna legislativy při zadávaní veřejných zakázek
Revize Nového přístupu
Registrace podniku – živočišné produkty.
ZPRACOVÁNÍ STŘEDNĚDOBÝCH PLÁNŮ DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI ÚZEMÍ
Kontroly a revize elektrických zařízení v elektroenergetice – 2. část
Obsah a pořízení politiky územního rozvoje Politika územního rozvoje -určuje ve stanoveném období požadavky na konkretizaci úkolů územního plánování v.
Bc. Jana Darmopilová, H2IGE1 LS 2014 PŘEDPISY A NORMY PRO INŽENÝRSKOU GEODÉZII 17.
Zákon č. 22/ 1997 sb. o technických požadavcích na výrobky
…od myšlenky k realizaci franchisingového konceptu.
Základní nařízení komise (ES) 1592/2002
Kontrola potravin Legislativa, bezpečnost, kontrolní orgány, standardy řetězců, sanitace, hygiena.
Radegast nefiltrovaný ležák
 Stanovení a upřesnění potřeby a to v množství, kvalitě i čase  Profil pracovního místa a profil personálu  Zmapování zdrojů uchazečů  Volba dokumentů.
POCT Zajištění jakosti
PLYNÁRENSTVÍ zákon č. 458/2000 Sb., z hlediska kontrolní činnosti SEI Ing. Otta Hofman vedoucí oddělení plynárenství.
Technická normalizace v České republice 1.Tvorba českých technických norem 2.Mezinárodní spolupráce 3.Postavení českých technických norem.
Potravinová politika.
Školní stravování (historie a současnost) MUDr. Petr Tláskal, CSc. Ing
1 Etika podnikání Společenská odpovědnost organizací Ing. Jaroslav Prachař – výkonný ředitel, Korektní podnikání, o.s CEBRE – Kam směřuje Společenská.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY - Pevný bod ve světě podnikání KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA LIBEREC Od počátečního vzdělávání k dalšímu vzdělávání
Hotelnictví a gastronomie zblízka (vzdělávací program se stážemi) Zpracovala: Tvrdoňová Anna Datum: 2013.
Ing. Dan Ťok, prezident ČPU Gas Business Breakfast Praha, 9. prosince 2005 Nová role České plynárenské unie na otevřeném trhu s plynem.
Ochrana veřejného zdraví ZÁKON č. 258/2000 Sb. Práva a povinnosti osob a výkon státní správy v ochraně veřejného zdraví POJMY Veřejným zdravím je zdravotní.
LEGÁLNÍ METROLOGIE Je to část metrologie, vztahující se k jednotkám, metodám a měřidlům z hlediska předepsaných technických a právních náležitostí, jejím.
Zajištění bezpečnosti potravin v České republice
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: Základní škola a mateřská škola Šaratice, okres Vyškov Číslo.
Praha 28. dubna 2015 Kontrolní činnost České obchodní inspekce v oblasti výkupu odpadů Mgr. Michael Maxa Česká obchodní inspekce.
POŽADAVKY NA SYSTÉM MANAGEMENTU – VOLBA STANDARDŮ
Větrný Jeníkov MVDr. Eva Cipínová
ElectroConsult, s.r.o. Obsah  Profil firmy  Oblasti působnosti  Novinky  Kontakt.
Hodnocení kvality a bezpečí zdravotních služeb
BHP – el. zařízení Revize a kontrola.
Název opory – Řízení BOZP, instituce BOZP, jejich místo, úloha a pravomoci Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: Vzdělávání pro.
Hotelový provoz VY_INOVACE_Kaluzova_ Organizace hájící zájmy hotelů. Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám.
Novelizace zákona o PO (spalinové cesty) kpt. Mgr. Petr Komínek, DiS. 1.
Aktivity CzT vůči TIC. VZDĚLÁVÁNÍ PRACOVNÍKŮ TIC Projekt: Rozvoj lidských zdrojů v oblasti CR formou dalšího vzdělávání Program: OPLZZ Cíl = zvýšení úrovně:
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_11_INOVACE_OBP Název školy SPŠ.
RNDr. Ivana Havlíková Ing. Jiří Štochel. STAVEBNÍ ZÁKON - STARÝ.
Projektování elektrických zařízení Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB – TUO Katedra elektrotechniky.
Správní rada Program: Seznamy Infos IT Mgr. Pavlíček Michal Spolek chrání rovnost na trhu a z toho vyplývající odpovědnosti Problém zaujatosti.
Vypracováno kolektivem autorů České společnosti pro technickou normalizaci Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
Legislativa (právní aspekty) chemických látek a přípravků I Ústí nad Labem 2/2009 Ing. Jaromír Vachta.
Školení CDV 1 Evropská a tuzemská legislativa. Školení CDV 2 CEN - Comité Européen de Normalisation - z pověření EK - z pověření EK TC 226 Technický výbor.
Správní rada Program: Valná hromada – zhodnocení, schvalování usnesení Autorizace společenstva a z toho vyplývající povinnosti Seznamy Infos.
© IHAS 2011 Tento projekt je financovaný z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu ČR.
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
Porada stavebních úřadů Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje.
Ing. Zdeněk Blažek AGROTECH Firma AGROTECH je komplexním dodavatelem zboží a služeb v oblasti označování zboží. Dodáváme samolepící etikety, termotransferové.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích.
BOZP při práci ve výškách
Požadavky na průběžné vzdělávání zaměstnanců zdravotnických zařízení
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – hotelnictví
HACCP.
Gastronomická zařízení – prostředky pro úklid a sanitaci
Právní aspekty výkonu Fyzioterapie
Konference „Krajský akční plán vzdělávání v Ústeckém kraji 1“
Problematika potravinových odpadů v ČR
VY_32_INOVACE_Maslovsky_ Technické požadavky na výrobky
Uzavřené provozovny na webu Potraviny na pranýři
Základní zákony a instituce ve zdravotnictví
Kontroly a revize elektrických zařízení v DS a PS elektroenergetiky
PARAMETRY KVALITY ELEKTŘINY z pohledu technických norem EU a ČR
Hygienické zásady v prodejnách, osobní hygiena
Sdružení lázeňských míst Statuty lázeňských míst 21. června 2013
Obecná část rozpočtového práva III
Změny legislativy v elektroenergetice pro rok 2019
Stav a činnost IM a KLI pro dozorovou návštěvu ČIA
Transkript prezentace:

Správní rada Program: Zahájení – Poděkování za práci v roce 2014 Legislativa -zrušená norma ČSN Autorizace 2016 – změny stanov Činnost pro období 2015

Správní rada K byla bez náhrady zrušena norma ČSN Školení ČZPI Požadavky na čištění a dezinfekci Nápojová výčepní zařízení proto podléhají zvláštním požadavkům na čištění a dezinfekci, aby se zabránilo ohrožení a působení na člověka. Předpisy pro čištění a dezinfekci výčepních zařízení jsou v České republice tato: - Nařízení ES 852/ O hygieně potravin - Nařízení ES 178/2002 – Obecní zásady a požadavky potravinového práva - pravidlo Profesního sdružení „Technologický postup při sanitaci nápojových zařízení“ - kodex ČSPS – „Péče o pivo v české gastronomii“ - návody výrobců nápojů a zařízení V rámci těchto předpisů mají provozovatelé zařízení stanoveno, jak se mají správně dodržovat zásady ohledně hygieny a čištění výčepních zařízení a tyto informace jsou součástí sanitační knihy.

Správní rada Návrh změny stanov a autorizací do budoucna Pracovní schůzky ¼ roku v jednotlivých oblastech Povinné 2 nepovinné 2, po absolvování 2 povinných automaticky autorizace pro rok 2016

Správní rada Pracovní schůzky: Zákonná školení (chemie,ADR,plyn,§4) Škola čepování Novinky na pivním trhu x sanitace Revize sanitačních strojků Ukázky čištění, pracovní záležitosti a problémy v jednotlivých oblastech

Správní rada Činnost v období 2015 Provádění kontrolní činnosti kvality sanitací a řešení problematických členů, namátkové sanitace pomocí HyLite Prohlubovat spolupráci s PPAS, pivovary Bernard, Lobkowicz, Svijany, Budějovický Budvar a pokud možno dalšími – v sanitační knize poznámka o autorizované firmě. 1x měsíc raport o stížnostech a nesrovnalostech na provozech (loupací vedení – PU, nepřístupný chladič apod.) Pokusit se více prosadit Sanitaci servis s.r.o. na trhu (pomoc větších) Plakety – stanovení kompetencí, Vina cz - ??? Práce v jednotlivých regionech Dále utužovat a prohlubovat přátelské vztahy sanitačních techniků v jednotlivých oblastech (cenová politika, přejezdy apod.)

Správní rada Dořešit oblast Mnichovo Hradiště Nikoho nedržíme, nenutíme Spolehnutí na jednotlivé členy Stabilní základ, na kterém budeme stavět Komunikace směrem ven

Správní rada