Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ElectroConsult, s.r.o. Obsah  Profil firmy  Oblasti působnosti  Novinky  Kontakt.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ElectroConsult, s.r.o. Obsah  Profil firmy  Oblasti působnosti  Novinky  Kontakt."— Transkript prezentace:

1

2 ElectroConsult, s.r.o.

3 Obsah  Profil firmy  Oblasti působnosti  Novinky  Kontakt

4 Profil firmy Společnost byla založena v roce 2005 a v oblasti provádění revizí elektrických zařízení a pořádání vzdělávacích akcí pro pracovníky v elektrotechnice navázala na činnost fyzické osoby Ing. Jana Nováka, podnikající v této oblasti již od roku 1992. I když se okruh činností společnosti poněkud rozšířil, revize elektrických zařízení zůstávají stále jeho podstatnou částí. V průběhu posledních pěti let bylo realizováno zhruba 3500 revizí různých typů elektrických zařízení.

5 Oblasti působnosti  Bezpečnost elektrických zařízení  Termovizní měření  Odborné vzdělávání pracovníků v elektrotechnice  Rekvalifikace

6 Bezpečnost elektrických zařízení V této oblasti Vám nabízíme:  revize a audity všech typů EZ,  posuzování technické bezpečnosti el. zařízení a stanovení rizik, zpracování dokumentace výrobce, provozovatele,  zpracování plánu kontroly, údržby, zkoušek a revizí el. zařízení ve smyslu NV 101/2005 Sb. a stano- vení obsahu provozní dokumentace  zpracování různých typů odborných posudků a protokolů pro EZ dle platných předpisů,  provádění specializovaných měření elektrických zařízení na zakázku a zpracování protokolů,  poradenství a konzultace v uvedených oblastech.

7 Termovizní měření Nabízíme provedení analýzy teplotního pole, vyhodnocení a zpracování posudku.  Měření tepelných úniků v bytové výstavbě  Měření tepelných úniků průmyslových objektů  Měření oteplení technických zařízení

8 Odborné vzdělávání pracovníků v elektrotechnice V této oblasti Vám nabízíme:  školení a přezkoušení dle vyhlášky 50/1978 Sb.,  přípravná školení revizních techniků všech kategorií,  odborné semináře a školení,  školení o právních a ostatních předpisech k zajištění BOZP,  zpracování pracovních postupů pro obsluhu a práci na elektrických zařízeních a zaškolení pracovníků.

9 Rekvalifikace Nabízíme následující kurzy:  administrativní pracovník,  obsluha osobního počítače,  technickoadministrativní pracovník,  zkušební technik.

10 Novinky  Kurzy administrativy a obchodní korespondence  Projektování bleskosvodů

11 Kurzy administrativy a obchodní korespondence V této oblasti Vám nabízíme:  psaní na klávesnici počítače všemi deseti,  technickoadministrativní pracovník - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT,  administrativní pracovník - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT,  rekvalifikační kurz Obsluha osobního počítače.

12 Projektování bleskosvodů V této oblasti Vám nabízíme:  zpracování projektové dokumentace,  návrhy úprav stávajících bleskosvodních instalací,  posouzení různých projektových řešení.

13 Kontakt ElectroConsult, s.r.o. Skandinávská 6 619 00 Brno IČ: 223661565 DIČ: CZ223661565 Telefon: 777 111 777 E-mail: electroconsult@mail.cz

14 Děkuji za pozornost.


Stáhnout ppt "ElectroConsult, s.r.o. Obsah  Profil firmy  Oblasti působnosti  Novinky  Kontakt."

Podobné prezentace


Reklamy Google