Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík."— Transkript prezentace:

1 Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík  Komplexní ekonomické služby (účetnictví, daňová evidence, daňová přiznání, podnikatelské plány);  Tvorba aplikací a zpracování dat v prostředí Microsoft ® EXCEL;  Vypracování žádostí o akreditace zařízení u MŠMT k provádění rekvalifikace uchazečů o zaměstnání;  Ostatní počítačové služby (konzultační a poradenská činnost, individuální výuka PC, návrhy a tvorba internetových prezentací, zajištění webhostingu atd.)

2 Tvorba aplikací a zpracování dat v prostředí Microsoft ® EXCEL Společnost se od r. 2001 aktivně věnuje vývoji aplikací a zpracováním dat v prostředí Microsoft ® Office se specializací na tabulkový procesor Microsoft ® EXCEL Jedná se zejména o tyto činnosti:  Vývoj uživatelských aplikací na míru v Microsoft ® EXCEL  Zpracování dat v prostředí Microsoft ® EXCEL  Poradenská a konzultační činnost  Programování ve VBA (Visual Basic for Applications) Příklady uživatelských aplikaci lze stáhnout zhttp://www.sevrom.cz

3 K o m p l e x n í e k o n o m i c k é s l u ž b y Vedení daňové evidence; Vedení účetnictví; Mzdové účetnictví a personalistika; Ekonomické, účetní a daňové poradenství; Tvorba podnikatelských plánů a záměrů; Tvorba podkladů pro banky (žádosti o úvěr, hodnocení bonity atd.); Zpracování a optimalizace daňového přiznání; Zpracování přehledů pro OSSZ; Zpracování přehledů pro zdravotní pojišťovny; Optimalizace postupů při zahájení podnikatelské činnosti; (forma podnikání, registrace na úřadech, podnikatelské plány, finanční plány atd.) Finanční analýzy; Vedení a správa internetového bankovnictví; Zajištění komplexního platebního styku s bankou (fakturace, příkazy); Poradenská činnost v oblasti investování; Zajištění auditu; Zajištění služeb daňového poradce; Zprostředkování dostupných forem podpor drobného a středního podnikání; Další služby dle domluvy. Posláním naší společnosti je zajišťování komplexních ekonomických služeb pro naše klienty v maximální míře tak, aby se v plném rozsahu mohli soustředit na ostatní oblasti svých podnikatelských aktivit. Jedná se zejména o tyto činnosti:

4 Vypracování žádostí o akreditace zařízení Společnost nabízí spolupráci při vypracování žádosti o akreditace zařízení u Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR k provádění rekvalifikace zájemců o zaměstnání a uchazečů o zaměstnání dle vyhlášky MŠMT č. 176/2009 Sb. k provádění rekvalifikace zájemců a uchazečů o zaměstnání dle vyhlášky č. 176/2009 Sb., kterou se stanoví náležitosti žádosti o akreditaci vzdělávacího programu, organizace vzdělávání a způsob jeho ukončení Jedná se o tyto pracovní činnosti: * Vedení daňové evidence * Vedení daňové evidence s využitím výpočetní techniky * Vedení účetnictví * Vedení účetnictví s využitím výpočetní techniky * Vedení účetnictví daňové evidence * Vedení účetnictví a daňové evidence s využitím výpočetní techniky * Základy obsluhy osobního počítače Bližší informace naleznete na http://www.sevrom.cz

5 Poskytování služby Excel24 Služba Excel24 poskytuje klientům outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů při práci s tabulkovým procesorem Microsoft Excel. Spolupráce probíhá na základě předem určených časových a finančních podmínek. Všechny aspekty poskytování této služby jsou uvedeny ve smlouvě o poskytování služby Excel24. * Komplexní podpora při práci s tabulkovým procesorem; Hlavní výhody při využití této služby: Bližší informace naleznete na http://www.excel24.cz * Časová garance při zpracování zadaných úkolů; * Finanční a časové úspory; * Variabilita intenzity využívání služby - výběr ze čtyř tarifů;

6 O s t a t n í p o č í t a č o v é s l u ž b y O s t a t n í p o č í t a č o v é s l u ž b y  individuální výuka PC (Aplikace MS ® Office, základy MS Windows ®, práce s internetem);  výroba aplikací a zpracování dat v Microsoft ® Office;  návrh a výroba internetových aplikací;  zajištění webhostingu a všech služeb souvisejících s umístěním prezentace na internetu;  dodávky HW a SW;  ostatní služby dle osobní domluvy. Vedle standardně poskytovaných služeb zajišťujeme pro své klienty dále :

7 K o n t a k t n í ú d a j e Ing. Roman Ševčík Mrkvičkova 1372 163 00 Praha 6 tel: +420 777 651 132 další informace naleznete na: http://www.sevrom.cz e-mail: sevrom@email.cz


Stáhnout ppt "Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík."

Podobné prezentace


Reklamy Google