Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad spotřebu energie a zajištění kvality životního.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a příroda, Přírodopis, Atmosféra Autor: Kamil Bujárek, Bc. Název.
Advertisements

Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Ing. Hana Zmrhalová Název: VY_32_INOVACE_06_CH9 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma: PALIVA Anotace:
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad obkladů, jejich jednotlivých nářadí, postup.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_541 Spotřeba potravin a výroba mouky 1 Název školy: Masarykova střední škola zemědělská.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů fólií k izolaci.
Jaderná energie. Jestliže je jaderná energetika tak výhodná, proč se jich staví relativně málo ? ? ? ? ?
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad zajišťování venkovních a štítových zdí.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výpočet spotřeby materiálu z plných pálených cihel.
SPALOVACÝ MOTORY – DIESELOVÉ. OBSAH Úvod Vynález dieselového motoru
© IHAS 2011 Tento projekt je financovaný z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu ČR.
Anotace Tento materiál je součástí tematického celku, který odpovídá ŠVP předmětu Materiály 3. ročníku oboru E/01 Tesařské práce. Slouží pro výuku.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad popírání stropů, kleneb, příček a nosných.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/
Anotace Výukový program pro žáky 8. ročníku na 2. stupni ZŠ. Téma:Vylučovací soustava – ledviny. Možnost využití: interaktivní tabule.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad druhů nátěrových hmot, ředidel a jejich.
P RÁCE A VÝKON Ing. Jan Havel. Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy Materiál je určen pro bezplatné používání pro potřeby.
E KOLOGIE Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Soňa Dvořáková Název: VY_32_INOVACE_13_B_19_Ekologie Téma: Člověk a příroda Číslo.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky jednoplášťových plochých střech.
Název SŠ: SŠ-COPT Uherský Brod Autoři: Ing. Hana Ježková Název prezentace (DUMu): 7. Odpadní vody a čistírny odpadních vod Název sady: Základy ekologie.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad strojů a zařízení pro svislou dopravu ve.
Life cycle assessment LCA Hodnocení životního cyklu.
Celistvost lidského organismu. Šablona : V/2 Sada: 2/36 Ověření ve výuce: Třída: 5 Datum: Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Pořadové.
Energetická hodnota potravin (EH)
OBNOVITELNÉ ZDROJE ENERGIE
VY_32_INOVACE_07_32_VODIČE A NEVODIČE (IZOLANTY)
Ondřej Klement, Lukáš Stropnický, Pavel Kálal, Jakub Zemčík
Společensko-hospodářské vlivy na krajinu a životní prostředí
Venkovní omítky CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_ZP_06
Voda Základ života.
TEPELNÉ MOTORY.
AUTOR: Mgr. Danuše Lebdušková NÁZEV: VY_32_INOVACE_150_Ochrana půdy
ZÁKLADY ZBOŽÍZNALSTVÍ
STAVEBNÍ TRUHLÁŘSTVÍ Požadavky na okna
Strojní zařízení – Zhutňování
Bourání pomocí mechanizace, strojů a zařízení
CHEMIE - Metabolismus Název školy SŠHS Kroměříž Číslo projektu
Výkon, účinnost VY_32_INOVACE_11_218
HYGIENA PRÁCE.
Znečištění ovzduší Obr. 1
Základy plošné CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MA_ZP_05
Sada číslo 14 STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Sada 1 Člověk a příroda MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_05-11
strojní omítání CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_ZP_02
Síra Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Nakládání s odpady CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MA_ZP_03
Vzduch – abiotický faktor
Hrubá a čistá mzda, pojištění, daně 1 – Hrubá a čistá mzda
Autor: Mgr. Jaroslava Všohájková
Systémy řízení silniční dopravy
Seminář k problematice IPPC
Gastronomická zařízení – Ochrana životního prostředí v gastronomii
Elektrický náboj Ing. Jan Havel.
VY_32_INOVACE_CH.8A Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr. Tereza Hrabkovská Název materiálu: VY_32_INOVACE_CH.8.A.06_VZDUCH Název: Vzduch.
Kladkostroje a visuté kočky
Autor: Stejskalová Hana
Název vzdělávacího materiálu Vzduch
6. Využívání a znečišťování vody Základy ekologie pro střední školy 1.
Zpráva ČR o implementaci směrnice 1999/13/ES o používání organických rozpouštědel. Radostovice
Atmosféra Země.
Název školy: Speciální základní škola, Louny Poděbradova640, příspěvková organizace Autor: Mgr. Erika Pospíšilová Název materiálu: VY__32_INOVACE_20_IV_Z6_Typy_Krajin.
ZÁKLADY ZBOŽÍZNALSTVÍ
Název školy: ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu: Eduard Šram
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s
Složení a funkce atmosféry
Vzdělávání jako hlavní složka řízení lidských zdrojů
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
ATMOSFÉRA - vzdušný obal Země.
AUTOR: Mgr. Danuše Lebdušková NÁZEV: VY_32_INOVACE_150_Ochrana půdy
Transkript prezentace:

Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad spotřebu energie a zajištění kvality životního prostředí ve stavebnictví

Stavební činnost má veliký vliv na životní prostředí jednak svojí vlastní činností, ale i tím, že spotřebovává značné množství energií.

EPA. wikipedia.cz [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: ns/7/79/Diesel-smoke.jpg

1.otázka: Jaká je hranice hluku, při jejímž překročení dochází ke škodlivému působení na lidský organismus? 2. otázka: Vyjmenujte negativní vlivy na životní prostředí? 1.otázka: Jaká je hranice hluku, při jejímž překročení dochází ke škodlivému působení na lidský organismus? 2. otázka: Vyjmenujte negativní vlivy na životní prostředí? Použité zdroje: vlastní zdrojewww.wikipedia Použité zdroje: vlastní zdrojewww.wikipedia 80 dB nebezpečné odpady, obaly, znečištění vod, kontaminace půdy, emise do atmosféry, uvolňování prachu, obtěžování zápachem, nadměrný hluk, nedodržení požadavků hygienických předpisů, vibrace, spotřeba surovin a energie