Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů fólií k izolaci.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů fólií k izolaci."— Transkript prezentace:

1 Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů fólií k izolaci.

2 Fólie jsou vyrobené ze syntetického kaučuku a přísad. Odolné vlhkosti a vodě, ultrafialovému záření, ozónu Odolné mikroorganismům, hlodavcům, korozím, solím Fólie jsou vyrobené ze syntetického kaučuku a přísad. Odolné vlhkosti a vodě, ultrafialovému záření, ozónu Odolné mikroorganismům, hlodavcům, korozím, solím Proti zemní vlhkosti se používají fólie v tl. do 1 mm Izolace proti tlakové vodě se provádí z fólií v tl. větší než 1 mm Proti zemní vlhkosti se používají fólie v tl. do 1 mm Izolace proti tlakové vodě se provádí z fólií v tl. větší než 1 mm

3

4

5

6 Souprava na svařování folii

7

8 1.otázka: Je každá folie odolná vodě a UV záření? 2. otázka: Je folie Fatrafol 814 pochůzná? 1.otázka: Je každá folie odolná vodě a UV záření? 2. otázka: Je folie Fatrafol 814 pochůzná? Použité zdroje: archiv autora NE ANO


Stáhnout ppt "Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů fólií k izolaci."

Podobné prezentace


Reklamy Google