Letos nás je celkem 20 12 holek a 8 kluků Máme nejlepší třídní učitelku Lídu Růžičkovou Máme skvělý kolektiv – táhneme za jeden provaz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nesudˇ knihu podle obalu…
Advertisements

Třída RÁKOSNÍČCI ZŠ a MŠ Újezd, p.o.
Naše třída od 1. do 7..
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Kamarádi :o) :o).
Je to takový náš prďola … sranda s nim je, ale občas i nám leze na nervy … je to takový náš třídní šašek …
Když jsme byli prvňáčci V první třídě jsme se učili číst ve slabikáři, psát v písance a počítat.
NAŠE ŠKOLA A TŘÍDA SOU JINDŘICHŮV HRADEC Naše škola se nachází v Jindřichově Hradci v ulici Miřiovského…….
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
Všem lidem na celém světě přeji…
Útržky ze života naší třídy Školní výlet Klobouky Bazén.
Srdce z lásky darované.
Montessori Prachatice, ZŠ Národní
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Moji nejlepší kamarádi
ŠkolaCo se nám libí a co ne !. Co se mi líbí??? PPPPaní učitelka Pawerová a Pan učitel Sojčák. Je s němi sranda. Pak nekteří kluci,jsou fakt pěkní.
Narodil jsem se 12. března 1994 ve Vietnamu ( Hanoi ), ale od 2 let žiji tady v Chebu. Na naší školu chodím již od 1 třídy, takže patřím mezi stálé členy.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
V naší prezentaci, videích a fotkách chceme ukázat, jak taková kyberšikana vypadá, zvláště chceme poukázat na to, že i vzhled dělá hodně!
G A L A K O N C E R T tělocvična ZŠ Novosedlice, VE PROSPĚCH DĚTÍ POSTIŽENÝCH VLNOU TSUNAMI V JV ASII.
Kluci, kamarádi, přeji vám co nejpříjemnější poslední chvilku roku a co nejšťastnější vstup do roku Ať Ti ten rok přinese jen a jen to nejlepší!!
Školka.
6. TŘÍDA .
Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti.
Moje třída.
Jmenuji se Pavel Hanzal. Bydlím v Chebu v centru města. Je mi 15 let. Nejdříve jsem chodil na 6. ZŠ v Chebu. Jelikož jsem dyslektik, tak jsem přešel na.
7.třída 2008/2009. Letošní sedmička je prostě jednička.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
BUDOUCÍ DEVÍTKA. Naší třídu tvoří nyní 14 žáků. Kluků je sedm a dívek dnes už také sedm. Tvoříme vyrovnaný počet. Naší třídu tvoří nyní 14 žáků. Kluků.
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Co se mi líbí a nelíbí ve škole
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
Jaký je naše tělo Kontrola
Moje prezentace Aneta Trpišovská
STÁŽ SLOVINSKO 2015 Stáže se zúčastnily: P. učitelky: Hana Kunzfeldová, Bc. Olga Širanová z MŠ Okružní 23, Bruntál Navštívené školy: MŠ Škofije Pedagogická.
BEJCI Tohle je asi konec bejků pátá třída končí Jeden chce jít na matematickou TAK TOHLE JE NA PAMÁTKU.
Třída 8.C.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
9.A.
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
9 let na základní škole:.
Masarykovo gymnázium Vsetín
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
Inkluze pohledem rodiče: příklad dobré praxe z Liberce Dítě s mentálním postižením v běžné základní škole (ZŠ Sokolovská, Liberec) Mgr. Hana Kubíková.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Viktor Kubečka je to boxer my mu říkáme (Viky) je to náš třídní šašek.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
5. A 2013/2014 Berkyová Darina Filová Melisa Kapurová Agnesa Karchňáková Viola Kudríková Sandra Netáhlová Klára Bílý Kristian Demeter Gejza Kalocsai.
B Y O D Otázky, které nastolily dva roky experimentálního ověřování projektu BYOD – Vzděláváme pro budoucnost Studijní materiál v rámci projektu Informační.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
ČÍM CHCI BÝT AŽ VYROSTU.
Žákovský parlament – I. stupeň
Staré Město zsstmesto.cz
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
Moje škola Tereza Nehybová.
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
Naše škola 1.
Valentýna Szybakowská
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
ZŠ Staré Město.
Naše 7 Třída.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Transkript prezentace:

Letos nás je celkem holek a 8 kluků Máme nejlepší třídní učitelku Lídu Růžičkovou Máme skvělý kolektiv – táhneme za jeden provaz

Vojtěch Bauš, Parťák – Je to náš největší „swagger“, je kamarádský a nikdy nezavře pusu. Ivana Brožová, Iwánek – Ve třídě je spíše tichá, ale mezi svými lidmi je upovídaná. Je prostě svá. Jaroslav Cink, Jájík – Dříve byl také spíše tichý typ, ale v poslední době se baví se všemi a je strašně v pohodě

Terezie Hana Čedíková, Tess – Bláznivá, praštěná, upovídaná, ale fajn holka. Jaroslav Havel, Jarin – Hraje hokejbal a jezdí na motorce. Je to kamarádský typ. Nikola Hlinková, Parťačka – Je cílevědomá, spolehlivá a dokáže vycházet s kýmkoliv. Dělá spoustu věcí pro třídu a je členkou žákovského parlamentu.

Štěpán Kapr, Štěpík – Nebojí se být trochu drzý na učitele a dělat průšvihy. Avšak díky naší 9ti leté snaze je „normální“. Ivana Kortusová, Kortuska – Všechen školní čas tráví na mobilu a pojídáním svačiny. Je to třídní rebelka, ale dokáže být i poslušná. Občas. Karel Koubek, Karlos – Je s ním sranda, hraje hokejbal za TJ Blatná Datels a rád hraje kuželky.

Patrik Kotěra, Páťa – Dobře se stará o třídnici. Je kamarádský a ve třídě občas i upovídaný. Klára Koubová, Kají – Je s ní sranda, baví ji chemie a přírodopis a je dobrovolnou hasičkou. Erik Levý, Gerry – Třídní šoumen a šašek, který se směje i méně vtipným věcem a srandu si dokáže udělat i sám ze sebe.

Tereza Nováková, Prcek – Naše atletka, která je občas tichá, ale zároveň se umí se všemi bavit a nemá problém někomu pomoct. Se všemi dobře vychází. Kateřina Rážová, Kačenka – Také jedna ze členek ŽP, která je všestranná, pohodová a upovídaná. Je hodně aktivní v třídní samosprávě. Zdeňka Sedláčková, Kaňour – Jejím nejoblíbenějším seriálem je Pretty Little Liars a dokáže se o tom bavit celé hodiny. Je fajn a kamarádská.

Milada Stulíková, Milouš – Je členkou ŽP. Je spolehlivá a musí mít vždy poslední slovo. Její oblíbená věta je „Zvoní“. Kateřina Šemberová, Kate – Ráda a krásně maluje, nemá facebook a její život je plný legrace a pohody. Martina Vachušková, Žirafka – Má vždy pěkně napsané poznámky v sešitech a jde jí literatura. Je spolehlivá, kamarádská a ráda pomůže ostatním.

Martin Zíka, Marťas- Je nedotčen gramatikou českého jazyka a má ke všemu vtipnou poznámku. Natálie Žáčková, Saty – Má svůj styl. Ráda každému pomůže v nejhorším a je kamarádská.

Nesmíme zapomenout na naší paní učitelku Ludmilu Růžičkovou, Lídu – Vždycky při nás stála, ať jsme udělali jakýkoliv průšvih. Je to nejlepší učitelka, jakou jsme mohli dostat. Vyučuje angličtinu a i češtinu.

V první řadě je to učení Máme patronát nad prvňáčky Byli jsme dělat maškarní dětem ve školce Podílíme se na přípravě akcí pro celou školu Měli jsme na starost organizaci na školní akademii

Třída, která je skvělý kolektiv a táhne za jeden provaz. Třída, kam chodí učitelé rádi učit a ta třída, která byla a doufáme, že stále ještě je jednou z nejhodnějších na škole. Jsme parta lidí, ve které každý vyniká něčím jiným a právě proto se tak skvěle doplňujeme.