Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kluci, kamarádi, přeji vám co nejpříjemnější poslední chvilku roku 201 4 a co nejšťastnější vstup do roku 201 5. Ať Ti ten rok přinese jen a jen to nejlepší!!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kluci, kamarádi, přeji vám co nejpříjemnější poslední chvilku roku 201 4 a co nejšťastnější vstup do roku 201 5. Ať Ti ten rok přinese jen a jen to nejlepší!!"— Transkript prezentace:

1

2 Kluci, kamarádi, přeji vám co nejpříjemnější poslední chvilku roku 201 4 a co nejšťastnější vstup do roku 201 5. Ať Ti ten rok přinese jen a jen to nejlepší!!

3 Ať se všechna starost zruší, ať zavládne pokoj v duši, co bolelo ať se zhojí, co těšilo ať se zdvojí, krásný celý n ový rok, plný lásky, pohody Pf 201 5

4 Štěstí tomu, kdo ho nemá. Lásku tomu, kdo je sám. Zdraví všem, kdo nemocni jsou. Něhu těm, co za krásou jdou. Slepým sílu slunečních paprsků. Opuštěným srdce, která pro ně budou bít. A všem na Vánoce a v n ovém roce pocit, že je krásné žít. Tonda.


Stáhnout ppt "Kluci, kamarádi, přeji vám co nejpříjemnější poslední chvilku roku 201 4 a co nejšťastnější vstup do roku 201 5. Ať Ti ten rok přinese jen a jen to nejlepší!!"

Podobné prezentace


Reklamy Google