2012 NAVIGAMUS 7. – 10. června 2012 Plzeň. Základní údaje Česká republika Plzeň – Velký Bolevecký rybník 7. – 10. června 2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Advertisements

Téma: Využití Accessu pro tvorbu evidence našeho podnikání Vypracovala: Jana Wasserbauerová.
Založení firmy postup. Postup založení firmy 1) Výběr oboru podnikání a vymezení předmětu živnosti 2) Volba právní formy podnikání 3) Určení názvu a umístění.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Veřejné rejstříky - Obchodní rejstřík.
Trh, tržní vztahy Trh Představuje určitý prostor, kde se setkávají kupující a prodávající. Na trhu se uskutečňuje akt koupě a prodeje – dochází ke směně.
Právní subjektivita – s.r.o. Výhoda spočívá v omezeném ručení za závazky společnosti. Relativně nízké hodnotě min. základního jmění. Malé administrativní.
„MEZIMO“ Podpora znevýhodněné mládeže k posílení pracovní integrace, dalšího vzdělávání či odborné přípravy prostřednictvím mezinárodní mobility Projekt.
Volný pohyb osob, volný pohyb pracovní síly v EU (právní úprava v EU a její implementace do právního řádu ČR)
 2006  Ministerstvo průmyslu a obchodu Příprava aplikace zákona č. 179/2006 sb. o ověřování a uznávání výsledků dalšího vzdělávání do působnosti Ministerstva.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017.
Přijímací řízení ve školním roce 2015/ ÚVOD Kde je/bylo možné získávat informace:  Návštěvy SŠ a SOU, dna otevřených dveří  Výstava EDUK ART.
Kotlíkové dotace - úvod Mgr. Vanda Pánková. Obecné informace V programovacím období možnost výměny kotlů v domácnostech v rámci operačního programu.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Mgr. Bedřich Myšička vrchní ředitel sekce ekonomické Sekce ekonomická 10. dubna 2014.
Základní informace k veřejné podpoře v OP LZZ Seminář pro žadatele 6. února 2009 Praha.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Životospráva rodiny.
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník 2016/17. Základní informace – záložka „studentům“ 1.Studijní řády a.
Hospodářský proces Hospodářský proces. Hospodářský proces Hospodářský proces rozdělujeme na následující fáze: a) výroba b) rozdělování a přerozdělování.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Povolání, zaměstnání, práce
Přijímací řízení 2016/17.
Důležité informace pro rodiče vycházejících žáků
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Koordinace rodinných dávek, pohřebné
Organizace výroby Organizace a řízení výroby
„Váš kraj, Váš rozpočet“
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
12. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Základní kapitál Základní kapitál je peněžní vyjádření souhrnu
Vytápění Tepelné ztráty
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
WORD Číslování stránek
Název projektu: Moderní škola
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Základní pravidla přípravy slavnostních hostin
Odměňování zaměstnanců
Věcné učení Ochrana přírody
PROTIDROGOVÁ PREVENCE Alkohol
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
ODMĚŇOVÁNÍ - MZDA. ODMĚŇOVÁNÍ - MZDA MZDA JE ODMĚNOU ZA VYKONANOU PRÁCI JE SMLUVNÍ MUSÍ RESPEKTOVAT ZÁKONÍK PRÁCE A ZÁKON O MINIMÁLNÍ MZDĚ, MZDOVÉ.
Maturity 2017/2018 listopad 2017 L. Jíša.
Úloha kraje v síťování sociálních služeb
Volný pohyb osob, volný pohyb pracovní síly v EU
Integrovaná střední škola Vysoké nad Jizerou
Změny právní úpravy ochrany přírody a krajiny
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Pravidla a doporučené postupy pro vytváření studijních programů
Portál naměřených dat 13. – , Říčany u Prahy Josef Mádlo.
Role sociální práce ve vztahu k výkonu veřejného opatrovnictví Hradec Králové Workshop je pořádán v rámci projektu Systémová podpora sociální.
Financování členských a pobočných spolků FAČR pro rok 2018
Financování členských a pobočných spolků FAČR pro rok 2018
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
1.
Výkon přenesené působnosti úředníky územních samosprávných celků v kontextu jejich financování Mgr. Martin Stark tajemník městského úřadu v Horním Slavkově.
Národní rozvojový program mobility pro všechny (NRPM)
Máte zájem o více informací?
Oficiální internetový portál českého předsednictví EU EU.2009.CZ
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
ČESKÁ REPUBLIKA VODSTVO
Financování dopravní infrastruktury v letech 2018 – 2021
Daňové přiznání k dani z příjmů fo
Daňové přiznání k dani z příjmů PO
Život bez střeva , Praha.
NOVINKY OD BUŘINKY – DUBEN 2016
Na čem stojí Zažít město jinak
Tábor SYROV 2019.
Pěstounská péče na přechodnou dobu (PPPD)
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_09_DEN_ZEME Název materiálu: Den Země
Transkript prezentace:

2012 NAVIGAMUS 7. – 10. června 2012 Plzeň

Základní údaje Česká republika Plzeň – Velký Bolevecký rybník 7. – 10. června 2012

Tábořiště Autocamp OSTENDE u Velkého Boleveckého rybníka v Plzni - kapacita tábořiště cca 1500 osob. K dispozici budova umýváren a WC, budova štábu, 40 chatek, nástupiště a mobilní sociální zařízení. Parkoviště s dohledem v bezprostřední blízkosti areálu s kapacitou 250 automobilů. Částečné zázemí v přilehlé klubovně Přístavu „OMAHA“ Plzeň. Pro program k využití prostor lesa navazující bezprostředně na tábořiště a nedaleké pláže včetně mol.

Logistika a zázemí Tým - Čerw, Digi, Kuklič Vyřizuje požadavky na materiální zajištění akce a dopravní servis pro ostatní Navigamus-týmy. Koordinujeme rozmístění jednotlivých palub v prostoru tábořiště. Na akci časová a prostorová koordinace, výstavba staveb, havarijní servis, doprava materiálu…

Strava Tým: Ája + Helča + Šéfka Strava pro účastníky od páteční snídaně až do nedělního odjezdu. Snídaně (pá+so+ne) Studený oběd + svačina (pá+so) Teplá večeře= polévka + hlavní jídlo (pá+so) Cestovní balíček (ne) Pitný režim: Várnice se šťávou rozmístěné v prostoru celého tábořiště. Snídaně (+ v případě špatného počasí): čaj

Strava Výdej: Snídaně a studené obědy: pro celou výpravu V přepravkách Ve vymezených časech Teplé večeře: Na vymezených výdejních místech Jednorázové plastové nádobí (misky, boxy, příbory) V prostoru tábořiště bude dále zajištěno další občerstvení formou bufetu, potřeba je pouze vlastní hrníček, popř. příbor a láhev na pití.

PR Tým : Pompo Oslava 100 let vzniku vodního skautingu. Propagační předměty bude možno objednat v rámci registrace. Klasický e-shop nebude zprovozňován. Na místě bude jen velmi omezené množství propagačních materiálů.

Zahraničí Tým – Liška, Pumpa, Káťa Hlavním úkolem je péče o zahraniční účastníky od A do Z. Propagace akce mezi zahraničními VS. Komunikace se zahraničím (AJ web…) – hlavní komunikační jazyk – angličtina. Péče o účastníky a návštěvy na akci.

Zahraniční účastníci Rezervovaná registrační kvóta 100 zahraničních účastníků. Účastnický poplatek rozdělen podle zemí západní – střední – východní Evropa Bydlí v samostatné palubě, na program jsou rozděleni k českým účastníkům. Každou výpravu má na starosti jeden PTP. AJ handbook, tlumočení zásadních projevů… Nabídka ubytování před/po akci.

Čím můžete pomoci Dodat kontakty na spřátelené oddíly, které by mohly mít zájem přijet – oslovíme je přímo – hledá se zejména kontakt na maďarské skauty. Přihlásit se jako jazykově vybavený PTP – průvodce zahraniční výpravy. Pomoci s překlady v průběhu příprav (AJ). Všechny nabídky Lišce

PTP Akci bude zajišťovat zhruba 100 členný tým PTP. Požadavky na PTP : Minimální věk 18 let, plavec. Výhodou: Řidičský průkaz a aktivní řidič Potravinářský průkaz Jazyková vybavenost Zvláštní znalosti a dovednosti (rádio, noviny,…) Možná preference týmu, podobná zkušenost vítána.

Registrace Veškerá registrace bude probíhat výhradně elektronicky přes webové rozhraní Registrace počtu účastníků bude probíhat od do (úhrada účastnických poplatků do ) V rámci registrace bude možno do určitého data měnit osoby účastníků (změna velikosti trička pouze do ). Novinkou budou písemné přihlášky všech účastníků.

Registrace V jednání je propojení s databází skautISu, ideálně by mělo jít vybírat z členů přihlašované jednotky. Zvažuje se registrace i předprogramu (dle stavu a funkčnosti aplikace). Měla by obsahovat informace o připsání platby a mnoho dalších užitečných funkcí a tiskových sestav. Registrace na místě nebude možná.

Program Libreto – 100 let od vyplutí Titaniku. Téma – plavba a ztroskotání Titaniku. Soutěžení mezi jednotlivými palubami. Mimo hlavní program poběží doprovodné aktivity.

Program Na co se můžete těšit? 2 velké „bojovky“ Benátská noc Aktivity v centru Plzně Dovednostní závody na vodě Aktivity, které si připraví jednotlivé výpravy

Předprogram Prosinec 2011 – duben 2012 Cíl: zapojit výprav ještě před samotnou akcí, motivace účastníků, identifikace s tématem Libreto: sbírání peněz na koupi co nejlepšího lístku na Titanik Odměna: posádky s co nejlepším umístěním obsadí privilegované paluby

Předprogram Forma předprogramu: 3 velké skupinové úkoly - ve dvouměsíčním taktu, zveřejněny na webových stránkách i v tištěné podobě (mod/kré stránky) Dílčí úkoly – za skupinu může plnit i jednotlivec, objevují se nepravidelně na webových stránkách

Program – hledáme … Hledáme důstojníky jednotlivých palub Chapadla (pomocníky na větší programové úkoly již v době přípravy akce) Programový PTP Choreograf a PTP pro výuku tanců Modeláře pro výrobu papírové šablony pro výrobu modelu Titaniku Hudební kapely Jméno pro maskota Sbíráme : papírové sáčky od čajů a bedny od papírů do tiskáren

Z ákladní pravidla Každá výprava má svého vůdce staršího 18 let. Zákaz koupání v prostoru kempu a v místech právě probíhajícího programu. Absolutní zákaz alkoholu, kouření či návykových látek – porušení má za následek vyloučení účastníky i PTP.

Právní a finanční servis Platejz a Katka Organizačně - právní zajištění celé akce. Získání potřebných povolení a garance nezbytných zajišťovacích úkonů. Finanční zajištění akce. Fundraising. Projekty a žádosti o finanční či hmotnou podporu včetně smluvního zajištění. Zajištění vyrovnaného výsledku celé akce.

Vývoj účastnických poplatků

Účastnický poplatek - EURO Účastnický poplatek – zahraniční účastník : západní Evropa – 50 € střední Evropa – 40 € východní Evropa – 30 € Pokus o získání dotace z nadnárodních programů.

Účastnický poplatek - PTP Účastnický poplatek pro člena PTP: Celkem 400,- Kč (strava, ubytování, stejnokroj; cestovné není propláceno). Registrace a záloha 200,- Kč do Na místě doplatek 200,- Kč, který bude vrácen proti deregistraci po kompletním úklidu prostoru. Zajištěno ubytování před a po akci.

Účastnický poplatek - CZE Účastnický poplatek – český účastník: Registrace počtu účastníků bude do Úhrada celého účastnického poplatku do ,- Kč / účastník Nedodržení termínu nebo pozdní úhrada má za následek účastnický poplatek ve výši 850,- Kč, a to bez výjimek. Storno poplatek 300,- (při snížení počtu účastníků). Možné snížení poplatku při úspěchu v projektu Plzeňského Prazdroje - Občanská volba = aktivní zapojení všech potencionálních účastníků. Hlasování prostřednictvím webu, DMS a poštou.

Účastnický poplatek - CZE Účastnický poplatek – český účastník : Účastnický poplatek zahrnuje stravu od páteční snídaně do nedělní svačiny + cestovní balíček, ubytování ve vlastním stanu (chatky budou přidělovány individuálně), stejnokroj (tričko v barvě příslušné paluby) a další předměty (nášivka, badge, strip …). Účastnický poplatek nezahrnuje zdravotní pojištění účastníků a pojištění proti ztrátě či poškození majetku účastníka. Nedodržení registračního termínu ( ) nebo pozdní úhrada ( ) má za následek účastnický poplatek ve výši 850,- Kč, a to bez výjimek. Při vyloučení účastníka pro porušení Řádu akce Navigamus 2012 není poplatek vracen, a to ani částečně. Možné snížení poplatku při výrazném úspěchu v projektu Plzeňského Prazdroje - Občanská volba = aktivní zapojení všech potencionálních účastníků. Hlasování prostřednictvím webu, DMS a poštou.