Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ročník:1. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ročník:1. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:"— Transkript prezentace:

1 Ročník:1. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma: JO Pomocný Inventář Jméno autora:Jaroslav Petrů Vytvořeno dne: Metodický popis, (anotace) Podpora hodiny – seznámení s druhy pomocného inventáře včetně způsobu a možnosti použití při práci s hostem ŠablonaIII/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_STO_393

2 CO POTŘEBUJEME PŘI PRÁCI V OBSLUZE Pomocný inventář

3 Co je to obecně Vše co používáme na úseku obsluhy k zjednodušení a usnadnění naší práce Tak též určitý sortiment inventáře umožňuje hostům příjemnější stolování Bohužel v některých zařízeních často marně sháníme to co nám v práci pomáhá a tím pak chybí hostům

4 příklady Kleště na šunku Oplachovač prstů Dranžírovací prkénko Rešo Zásobník na talíře

5 Další příklady Zásobník na teplé nápoje Chafing Kahan Ohříváček na pivo Etažer

6 To co dáváme přímo na stůl Chladič na víno Tubus Košík na pečivo Odpadkový košík Košík na červené víno

7 Kontrolní otázky Co obecně rozumíme či označujeme jako pomocný inventář Co je – rešo - použití Co je šafina - použití Co je etažer – použití Jaký další pomocný inventář znáte

8 zdroje :&imgrefurl=http://www.polyart.eobchod.com/product.php%3FII%3D1186%26cuid%3D0&do cid=9pdImErZNC3B-M&itg=1&imgurl=http://www.polyart.eobchod.com :&imgrefurl=http://www.polyart.eobchod.com/product.php%3FII%3D1186%26cuid%3D0&do cid=9pdImErZNC3B-M&itg=1&imgurl=http://www.polyart.eobchod.com &tbnid=Mta6g0wXs7N28M:&imgrefurl=http://www.masoprofit.cz/gastro- tip/servirovani/servirovaci-panve-a-kleste-na-sunku/6979-2/kleste-na-sunku-modely &tbnid=Mta6g0wXs7N28M:&imgrefurl=http://www.masoprofit.cz/gastro- tip/servirovani/servirovaci-panve-a-kleste-na-sunku/6979-2/kleste-na-sunku-modely imgrefurl=http://www.ssss.cz/files/kpucebnice/p/st/INVENTAR/POMOCNY%2520INVENTA R.htm&docid=F_sDb7kTJI6ICM&imgurl=http://www.ssss.cz/files/kpucebnice/ imgrefurl=http://www.ssss.cz/files/kpucebnice/p/st/INVENTAR/POMOCNY%2520INVENTA R.htm&docid=F_sDb7kTJI6ICM&imgurl=http://www.ssss.cz/files/kpucebnice/ &hl=cs&tbm=isch&tbnid=84c0jnk1K9WU6M:&imgrefurl=http:// &hl=cs&tbm=isch&tbnid=84c0jnk1K9WU6M:&imgrefurl=http:// &tbm=isch&tbnid=5z_-stqMAo7AjM:&imgrefurl=http://www.pivomil.cz/sudy/eshop/4-1- PRISLUSENSTVI&docid=7dnUVNNermZFtM&imgurl=http://www.pivomil.cz/fotky53/fotos/ &tbm=isch&tbnid=5z_-stqMAo7AjM:&imgrefurl=http://www.pivomil.cz/sudy/eshop/4-1- PRISLUSENSTVI&docid=7dnUVNNermZFtM&imgurl=http://www.pivomil.cz/fotky53/fotos/ =XilzLlSzg9z7aM:&imgrefurl=http://www.maxiobchodak.cz/detail/chladic-na-vino-nerez /&docid=rdNfgY6oaAAV-M&imgurl=http:// =XilzLlSzg9z7aM:&imgrefurl=http://www.maxiobchodak.cz/detail/chladic-na-vino-nerez /&docid=rdNfgY6oaAAV-M&imgurl=http:// m=isch&tbnid=j6bPyQH12d2ZRM:&imgrefurl=http://www.youngdesign.cz/design/cilio- stolni-odpadkovy-kos- 2&docid=wJ1uOAVUgkoouM&imgurl=http://www.youngdesign.cz/images/sklady/ m=isch&tbnid=j6bPyQH12d2ZRM:&imgrefurl=http://www.youngdesign.cz/design/cilio- stolni-odpadkovy-kos- 2&docid=wJ1uOAVUgkoouM&imgurl=http://www.youngdesign.cz/images/sklady/


Stáhnout ppt "Ročník:1. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:"

Podobné prezentace


Reklamy Google