Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PŘÍRUČKA HOWRSE která se může hodit

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PŘÍRUČKA HOWRSE která se může hodit"— Transkript prezentace:

1 PŘÍRUČKA HOWRSE která se může hodit
Moje kancelář Moje přípony:-chov-moje kancelář-moje přípony- Za každých 30 odsloužených dnů jedna libovolná. Moje novinky:-chov-moje kancelář-moje novinky- Vždy když koupíte některého koně, prodáte atd. Prodeje: Od 20 odsloužených dnů můžete kupovat a prodávat koně jiným hráčům.A od 30 odsloužených dnů můžete rezervovat koně jinému hráči či jiný hráč vám.A můžete taky kupovat či prodávat koně v přímých prodejích a to znamená že můžete koně rovnou koupit a nepřihazovat jako na aukci. hkflo

2 Jezdecké centrum Vše od 30 odsloužených dnů. Příručka:
Boxy: Jeden stájník je potřeba k 20 boxům. Podestýlka se objeví až druhý den. Louky: Abyste měli dobrou popularitu, je třeba zakoupit 5.05 hektaru luk. Na loukách ležících ladem můžete pěstovat mrkev,oves atd. Tajný trh: Na tajném trhu se nekupují bonus. předměty ale boxy, louky atd. za pasy. Soutěže a lekce: Můžete rozjíždět různé soutěže(drezúra). Cena lekce se postupně zvyšuje. Zaměstnanci a obchod: Můžete zaměstnávat hráče (stájník) tím že napíšete nabídku práce:-zaměstnanci-moje nabídky- V obchodě můžete kupovat boxy, louky, soutěžní dráhy a semena (mrkve).

3 Komunita Moji přátelé: To není zábava hrát sám.A proto si na howrse můžete přidat přítele: -moji přátelé- (nahoře je ikona přidat přítele) přidat přítele-. Pak už jen napíšete jméno přítele a pokud vám to nenajde nikoho, tak dejte přibližné vyhledávání a pak vyberte. Přátelům můžete posílat zprávy, dárky, přidat komentář (toto je Lenka) nebo toto přátelství ukončit. Adresáře: V adresářích můžete najít stránku konkrétního hráče. Uvidíte jeho avatara, prezentaci, jezdecké centrum a pod ikonou „koně“ i jeho koně (více v profilu). Kreativní prostor: Když na ČT (černý trh) zakoupíte černou perlu, můžete dělat vlastní návrhy na zlaté jablko, heliův paprsek a zlaté parohy. !O SOUKROMÉ POŠTĚ NAPÍŠU V POŘADÍ!

4 Pořadí Celkové pořadí: V celkovém pořadí vidíte kdo chová nejvíc koní (!číča!10099 koní) , kolik má kdo odsloužených dnů a kdo má nejvyšší skóre. Chovatelé: V Chovatelích vidíte pozice kdo má kolik peněz a kdo má kolik koní. Koně: Tam vidíte jak jsou koně šikovní. Můžete také zvolit konkrétní plemeno. Jezdecká centra: Je pořadí od nejlepšího centra po nejhorší a jejich popularitu, kolik má jaké centrum peněz a kolik má jaké centrum ustájených koní. Výtvory: Zde vidíte kolik kdo vytvořil zbarvení z ČT. Soukromá pošta: Do soukromé pošty vám chodí zprávy od jezdeckých center, přátelů a od howrse. Můžete posílat zprávy stejným lidem jako od nich můžete zprávy dostávat. Pokud přidáte někoho do blacklistu, znamená to, že vám nemůže posílat zprávy.Do poznámkového bloku si můžete psát různé poznámky a věci, na které nechcete zapomenout.

5 Profil Moje pasy: Zde můžete kupovat pasy za reálné peníze a vidíte kolik máte momentálně pasů. Moje cíle: Tam můžete plnit úkoly, které se týkají howrse. Tuba maziva: Získáte když dáte koně na 10 hod. do boxu. Je ale náhoda, kdy ji tam koník najde. Bezpečný útulek: Je umístěn v mojí kanceláři. Moje stránka: Je tam napsán tvůj účet (heslo,délka registrace) . Moje stránka: Tam vidíš kolik máš peněz a jaké máš jezdecké centrum.

6 Obrázky

7 Obrázky

8 Navigace Moje kancelář:-chov-moje kancelář-
Moje prezentace:-profil-moje stránka-moje prezentace-vlevo v rohu prezentace jsou ikony:změnit, restartovat a možnosti-změnit- Vytvořit hříbě: -chov-moji koně-najet na klisnu starší 2 roky a 6 měsíců -vlevo dole ikona „reprodukce“- veřejné připouštění-vybrat Hřebce-ikona „a jsme za vodou“- zaplatit částku-počkat 9 měsíců.

9 Jak se správně starat a chovat koně
Krmení: Kůň potřebuje, aby každý den dostával seno. Koni můžeš dát 0.5 až kg krmiva.Je nezdravé dát hříběti kg krmiva.Proto je vedle výběru množství krmiva napsáno, kolik ho kůň sní. Ku spánku:Když koně chceš uložit ku spánku, kůň musí jít spát s minimálně 20% energií.Pokud koně neuložíš ku spánku,ztratí 5% energie,zdraví a morálky. Rozmnožování: Vpravo dole je ikona připouštění.Pokud je kůň klisna,a kliknete na to, objeví se vám tam seznam hřebců,s kterýma může mít vaše klisna potomstvo.Pak stačí kliknout na lupu u vybraného hřebce, a dát „připustit mou klisnu“.

10 Záliby koně:S tvým koněm můžeš také třeba trénovat nebo ho registrovat do jezdeckého centra (JC).Jak na to: Když kůň dovrší 6 měsíců, můžete ho zaregistrovat do JC. Vpravo nahoře je u koně ikona „zaregistrovat“ a na ni je třeba kliknout.Pak si vyberete JC a je to! Koníkův kamarád:Každému koni je třeba vybrat jeho zvířecího kamaráda.Pak si kůň bude mít s kým hrát.Klikneš na ikonu „hrát“ a vybrat dobu hraní.Hraní Vám přinese i euguus! Soutěže:V pravém sloupci můžeš koně registrovat do soutěže (drezúra,skok). Trénink:Než koně registruješ, musí být aspoň trochu vytrénovaný.To vpravo klikneš na ikonu trénink a pak budeš koně trénovat v tom, co mu nejvíc jde. Vyjížďky:Aby si kůň odpočinul, je třeba ho aspoň 1 vzít na vyjížďku.Kůň sice ztratí energii,ale vyjížďka mu prospěje.

11 Zábava PŘÍRUČKY HOWRSE
Dokážeš toto přečíst?: Dnes je moc pěkný den. Užij si ho! JE TO RADA DO ŽIVOTA.

12 Co je to ufo? Ufo je objekt, který se vznáší na nějaké stránce (profil).Pokud na něj rychle kliknete, můžete získat věci z ČT nebo nějaké euguus.Ale ještě nikdo nenašel pas.Ale je možné chytit ufo, které když koupíte 20 Nebo 30 pasů za reálné Peníze, získáte o 10 pasů více.

13 FAQ Před tím, než mi napíšete, pročtěte si pečlivě následující odkaz. 99% odpovědí na vaše otázky v něm jistě najdete a jistě pochopíte, že zprávy s dotazem zodpovězeným ve FAQu budu ignorovat. takže vám přeji příjemné počteníčko, FAQ je tady Dalšími užitečnými pomocníky jsou nápověda a potom i samotné fórum Pokud nechcete být okradeni, nebo jste už měli tu smůlu a byli jste okradeni vřele doporučuji pročíst si Krádeže a podvody z pohledu moderátorů a hned potom Krádeže a podvody - křížové výpravy. A když jsme u toho, není od věci si přečíst i Krádeže účtů. !!! Pokud máte nutkavou potřebu někomu sdělit své heslo, nezapomeňte, že jste mu tím darovali svůj účet a nemá smysl plakat nad prodanými koňmi, utracenými pasy a podobně. HESLO NIKDY, NIKDY, NIKDY, NIKDY A NIKOMU NEDÁVEJTE!!!

14 Jak se stát moderátorem
Moderování AlexisBB ani Lilen, Laakii, Mullev, Truckerce a Spiritce nepřináší žádné, ale vůbec žádné výhody ve hře. Žádné božské a jiné koně zdarma, žádné equusy apod. Jsou to hráči jako vy, všechno, co mají si vydělaly a dobré koně mají díky spolupráci a cílenému chovu. Není žádný důvod, proč bychom se nesměly účastnit Grand Prix a podobných akcí. Není nemožné nás porazit, ale daleko lehčí je svalovat náš úspěch na podvádění a nadržování ze strany Howrse... Naopak, narozdíl od vás se nemůžeme účastnit kvízů, fotosoutěží a podobných akcí, které pro vás pořádáme. Jak se stát moderátorem? Tady jsou ty nejzákladnější věci, které budoucí moderátor musí splňovat: - Nikdy se nesmí zetat, jestli smí být moderátorem - Musí mít více než 18 let - Nesmí nikdy ztratit karmu nebo být jinak potrestán (nepočítá se ztráta karmy kvůli nenarozenému hříběti). Moderátor musí být zkrátka bezúhonný - Moderátor musí mít hluboké znalosti o této hře - Moderátor NESMÍ mít více účtů - Moderátor nesmí nikdy nijak podvádět

15 Jak vychovat šampiona K tomu, abyste vychovali šampiona, potřebujete několik hodin času a spostu věcí z černého trhu. Co potřebujete? Kvalitní hříbě Kvalitní JC Fénixe, griffa, nebo jiné zvíře, které dává dovednosti vodu mládí Niktin balíček (případně jen Morpheovy paže, Chronův časovač a Kámen mudrců) 20x Kus oblaku Alantův nebo Poseidonův balíček Co možná nejvíc bonusových předmětů (Eolův vítr, Mořského koníka, Boreinu lonž, Zlaté ostruhy, Dafniny vavříny, Krev medúzy, Zlaté jablko...) Bude to stát hodně pasů... Začněte tím, že si koupíte opravdu kvalitní hříbě, s co možná nejvyšším genetickým potencionálem a vrozenými dovednostmi (dovednosti jsou důležitější, než potenciál). Tohoto malého šampiona ustajte v centru s co nejlepšími lekcemi. Ideálně 55e za lekci a výš. Dejte hříběti kamaráda a udělejte s ním hříběcí hry. Ve 2 letech mu dejte Vodu mládí a Niktin balíček. Postupně mu dávejte všechny bonusové přeměty. KAŽDÝ DEN s ním dělejte lekce, nezapomeňte na to, jinak nebude mít dost dovedností;-) Trénujte koně tak, aby mělo všechny dovednosti tučné, nezapomeňte na každodenní lekce. Až budou všechny dovednosti tučně, dejte hříběti 20x kus oblaku. Zase dělejte každý den lekce a zároveň si co nejvíc hrajte s kamarádem. Tak pokračujte až do 25 let, kdy budete mít šampiona ;-)

16 Pro ty co jsou na howrse poprvé
Vítejte na Howrse;-) -Než se všechno o této hře naučíte, zabere to čas, ale tady máte nějaké tipy, kde čerpat informace -Udělejte všechny mise. Dostanete spousty užitečných rad a dárků. -Přečtěte si nápovědu pro chovatele, je to výborná pomoc do začátku. Je úplně nahoře vpravo. -Také si nezapomeňte přečíst pravidla fóra, než něco napíšete. Je to na začátku každého fóra. -Pokud si chcete založit jezdecké centrum, přečtěte si nejdřív nápovědu pro jezdecká centra. -Nebojte se proklikat celým menu a všemi odkazy, poznáte, kde co je a co to obsahuje. -Také věnujte nějaký čas čtení vláken ve fóru Události. Dozvíte se tam všechny novinky týkající se Howrse a časem tam přibudou i další zajímavá vlákna. -A na konec, nezapomeňte, že je to jen hra;-) A pokud nastane jakýkoliv problém, klidně mi napište a já vám poradím! 


Stáhnout ppt "PŘÍRUČKA HOWRSE která se může hodit"

Podobné prezentace


Reklamy Google