Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky,"— Transkript prezentace:

1 Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky,
Vaše příležitost pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod na přihlášení do učebny a objednávku vzdělávacího programu.

2 Nejdříve si vytvořte svůj účet v učebně.

3 Všechny údaje napište správně zobrazovat na potvrzení.
Zde zvolte jednoduché Uživatelské jméno a Heslo a zapamatujte si je. Takto se budete vždy během studia do učebny přihlašovat. Všechny údaje napište správně a bez chyb, budou se Vám zobrazovat na potvrzení.

4 Podívejte se prosím do své
elektronické pošty.

5 Dostanete e-mail tohoto znění:
Děkujeme Vám, že jste se zaregistrovali do naší internetové učebny. Tato zpráva slouží k ověření Vaší ové adresy. Klikněte proto prosím na dole uvedený odkaz, a pak pokračujte v objednávce internetových kurzů S pozdravem Hana Čejchanová manažerka vzdělávání Kliknutím na odkaz dokončíte registraci a ověření ové adresy.

6 Klikněte dále na Objednávku.

7 Vyberte si vzdělávací program, který Vám vyhovuje.
Kontrola vašich údajů. Vyberte si vzdělávací program, který Vám vyhovuje.

8 Potvrzení objednávky vybraného programu.

9 Ve své elektronické poště
Potvrzení objednávky. Ve své elektronické poště najdete výzvu k platbě.

10 Výzva k platbě obsahuje číslo účtu, variabilní symbol,
Dobrý den, obdrželi jsme Vaši objednávku, uhraďte prosím převodem na náš účet nebo složenkou 1400 Kč. Číslo účtu/kód banky: /6210 mBank Konstantní symbol: 0308 Váš variabilní symbol: Zpráva pro příjemce: zde bude Vaše jméno Fakturační údaje a adresa pro platbu složenkou: MUDr. Renata Neumannová Karlštejnská Černošice IČ Jsem plátce DPH! Do 48 hod po připsání platby na náš účet budete mít v naší internetové učebně možnost začít studovat kurzy za počet kreditů, které jste si objednali. Chcete-li poslat potvrzení o platbě pro účetnictví (daňový doklad), napište to prosím do odpovědi na tento včetně Vašich fakturačních údajů. Studium není časově omezeno, délka jeho platnosti ve všech variantách je až do vyčerpání počtu kreditů. Do internetové učebny se vždy přihlašujte Uživatelským jménem a Heslem, které jste si zvolil(a) při vytvoření Vašeho účtu. S pozdravem Hana Čejchanová manažerka vzdělávání Výzva k platbě obsahuje číslo účtu, variabilní symbol, zprávu pro příjemce a fakturační údaje. Také další důležité informace, přečtěte si je prosím pečlivě.

11 od nás dostanete toto potvrzení a můžete začít studovat.
Vaše platba proběhla v pořádku. Do internetové učebny se vždy přihlašujte uživatelským jménem a heslem, které jste si zvolil(a) při vytvoření Vašeho účtu. Stav Vašeho osobního účtu uvidíte po přihlášení do učebny vlevo nahoře. Další objednávku vzdělávacích programů můžete kdykoliv uskutečnit i z první stránky naší učebny, kliknutím na Objednávka vzdělávacího programu na pravé straně titulní stránky. Pozor! Důležitá upozornění a podmínky studia: Váš účet v učebně je nepřenositelný na jinou osobu. Účet není časově omezen, délka jeho platnosti ve všech variantách je až do vyčerpání počtu kreditů. Během jednoho dne je možno vystudovat pouze jeden internetový kurz. Nyní klikněte na a můžete začít studovat Těším se na Vás a přeji hodně úspěchů s pozdravem Hana Čejchanová manažerka vzdělávání Po přijetí platby od nás dostanete toto potvrzení a můžete začít studovat. Přečtěte si prosím také podmínky studia.

12 Stav Vašeho účtu po přihlášení
uvidíte v učebně vlevo nahoře.

13 Děkujeme za pozornost, následuje návod ke studiu.
Tým SestraIN


Stáhnout ppt "Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky,"

Podobné prezentace


Reklamy Google