Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)"— Transkript prezentace:

1 Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)
Operační program Rybářství Elektronické podání Standardní roční monitorovací zprávy Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)

2 Přihlášení do Portálu farmáře SZIF
Přihlášení do Portálu farmáře SZIF je realizováno prostřednictvím internetové adresy SZIF kde v pravém horním rohu hlavní stránky je odkaz na tento portál. Následuje zadání uživatelského jména, hesla a přihlášení.

3 Pracovní plocha Portálu farmáře SZIF – Instruktážní list k SRMZ
Po přihlášení na Portál farmáře si příjemce dotace nejprve otevře či uloží do svého PC instruktážní list, podle kterého bude vyplňovat SRMZ. Instruktážní list je také umístěn na internetových stránkách v sekci Operační program Rybářství. Produktivní („ostrá“) verze Portálu farmáře SZIF může mít jiný vzhled.

4 Pracovní plocha Portálu farmáře SZIF – vygenerování formuláře SRMZ
Nyní následuje vygenerování formuláře a účetními daty pro monitorovací zprávu Produktivní („ostrá“) verze Portálu farmáře SZIF může mít jiný vzhled.

5 Průběh generování účetní části SRMZ
Nyní žadatel vygeneroval účetní část SRMZ, která se automaticky uložila do Seznamu dočasně uložených SRMZ. Do seznamu dočasně uložených SRMZ se žadatel vrátí pomocí funkce „Zpět na seznam žádostí“, kde se budou ukládat i ostatní vygenerované (části) formuláře SRMZ (viz dále v prezentaci)

6 Vygenerovaná účetní část SRMZ - popřípadě její „Výmaz“
V případě potřeby výmazu této vygenerované účetní části SRMZ nebo i jiné části je nutné označit příslušnou SRMZ a stisknout „vymazat vybrané záznamy“.

7 Otevření vygenerované SRMZ
Následuje otevření formuláře účetní části SRMZ.

8 Předvyplněná účetní část SRMZ a její funkcionality
Nyní se zobrazí předvyplněná účetní část SRMZ Po „částečném“ vyplnění údajů v SRMZ stiskem tlačítka „Dočasné uložení“ dojde k uložení SRMZ v „seznamu dočasně uložených SRMZ“.

9 „Dočasné uložení“ Žádosti o dotaci – na Portálu farmáře SZIF
Po stisku tlačítka „Žádost OP Rybářství – projektová opatření“ a Standardní roční monitorovací roční zpráva se změní čas (případně datum) podle posledního „Dočasného uložení Žádosti o dotaci“.

10 „Elektronické zaslání“ SRMZ přes Portál farmáře SZIF
Před elektronickým zasláním SRMZ přes Portál farmáře SZIF (kompletně vyplněné SRMZ zkontrolované přes „Menu – Kontrola vyplněných údajů“) doporučujeme stisknout tlačítko „Dočasné uložení“, aby v sekci „Seznam dočasně uložených SRMZ“ byla uložena „poslední verze“ elektronicky zaslané SRMZ přes Portál farmáře SZIF.

11 Přehled elektronicky zaslaných SRMZ přes Portál farmáře SZIF
Na přehled elektronicky nahraných či zaslaných SRMZ přes Portál farmáře SZIF se příjemce dotace dostane prostřednictvím záložky „Elektronické podání žádosti“. U každé takto nahrané / zaslané SRMZ jsou uvedené následující dokumenty: Elektronicky zaslanou resp. nahranou SRMZ přes Portál farmáře SZIF. Potvrzení o přijetí (elektronicky zaslané resp. nahrané SRMZ). Elektronicky zaslanou nebo nahranou SRMZ OP Rybářství již nelze upravovat!!!

12 Potvrzení o přijetí Potvrzení o přijetí elektronicky zaslané SRMZ přes Portál farmáře SZIF. Toto Potvrzení o přijetí je potvrzujícím dokumentem pro příjemce dotace, že danou SRMZ odeslal. Ke každé odeslané části SRMZ bude mít žadatel vlastní Potvrzení o přijetí.

13 Postup nahrání SRMZ přes Portál farmáře SZIF z vlastního PC
Záložka „Elektronické podání žádosti“ slouží také k „Elektronickému zaslání SRMZ“ z vlastního PC – musí se však jednat o formulář SRMZ OP Rybářství platný pro daný aktuální rok!!! Po otevření dané SRMZ dojde k odeslání pomocí funkce „Odeslat“

14 Nahraná SRMZ z vlastního PC.
U každé takto nahrané či zaslané SRMZ jsou opět uvedené následující dokumenty: Elektronicky zaslanou resp. nahranou SRMZ přes Portál farmáře SZIF. Potvrzení o přijetí (elektronicky zaslané resp. nahrané SRMZ). Elektronicky zaslanou nebo nahranou SRMZ OP Rybářství již nelze upravovat!!!

15 Opakování výše uvedeného postupu u projektové a environmentální části SRMZ
Následuje opakování výše uvedeného postupu u projektové a environmentální části SRMZ. Příjemce dotace vždy nejdříve vyplní a odešle účetní část až pak přechází na vyplňování projektové a environmentální části SRMZ !!!!!!!

16 Děkujeme za vyplnění !


Stáhnout ppt "Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)"

Podobné prezentace


Reklamy Google