Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října 2013. Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října 2013. Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné."— Transkript prezentace:

1 BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října 2013

2 Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné potíže.  Prezentace - připravena pro pokročilejší uživatele tohoto Informačního systému IS.

3 Webová aplikace Benefit 7+  Aplikaci je možné bezproblémově spustit pomocí standardních internetových prohlížečů - systémové požadavky. www. euzadost.cz; www.eu-zadost.cz;  Přístup na : www. euzadost.cz; www.eu-zadost.cz;  Nutná registrace při práci s aplikací a zapamatovat si heslo.  Formulář žádosti je tvořen pro každou konkrétní výzvu.  ! Import dat z BENEFITu7 do monitorovacího systému ŘO s automatickou kontrolou dat !  po vyplnění je nutné žádost – zkontrolovat, finalizovat – 3 x vytisknout.

4 Registrace

5 Registrační údaje – vyplnit registrační formulář -Odeslat registrační údaje. -Na váš e-mail přijde kód s aktivačním klíčem – odkaz; - vytvoření uživatelského účtu (oznámení o úspěšné aktivaci). -Kliknutím na tento klíč aktivujete svůj účet. Tuto aktivaci je nutné provést v den registrace, jelikož klíč je platný pouze do 6:00 hodin dalšího dne.

6 Registr –NOVÉ ŽÁDOSTI Záložka – Nová žádost - Seznam formulářů → výběr ze seznamu formulářů → ROP SZ 1. výběr z operačního programu; 2. výběr z oblasti podpory – příslušná výzva;

7 Práce s aplikací

8 - postup dle Příručky BENEFIT7 (příloha č. 3 PPŽ – příručky pro žadatele)! - dostupná na internetových stránkách; Obsahem příručky je: - prostředí aplikace, popis funkčních tlačítek, popis polí, popis jednotlivých záložek a jejich vzájemná provázanost, upozornění na kritická místa;

9 Dopady místa realizace

10 Žadatel projektu

11 Osoby žadatele

12 Etapy

13 Rozpočet etap

14 Přehled financování

15 Výběrová řízení

16 Detaily VŘ

17 Souhrn  Hlavním doporučením pro žadatele je – ukládat všude tam, kde je tlačítko uložit aktivní.  Při vyplňování žádosti Benefit doporučujeme postupovat od první záložky k poslední.  Upozorňujeme, že nejsou všechna zadaná data provázaná.  Pokud budete mít s IS potíže, můžete se obrátit na pracovníky oddělení administrace.

18 Konec D Ě K U J I Z A P O Z O R N O S T

19


Stáhnout ppt "BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října 2013. Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné."

Podobné prezentace


Reklamy Google