Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pro registraci do informačního systému EKOLAMP klikněte na úvodní straně www.ekolamp.cz na odkaz „Zaregistrovat se“ v tabulce Přihlášení do systému.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pro registraci do informačního systému EKOLAMP klikněte na úvodní straně www.ekolamp.cz na odkaz „Zaregistrovat se“ v tabulce Přihlášení do systému."— Transkript prezentace:

1 Pro registraci do informačního systému EKOLAMP klikněte na úvodní straně www.ekolamp.cz na odkaz „Zaregistrovat se“ v tabulce Přihlášení do systému.

2 V prvním ze čtyř kroků registrace zvolte typ sběrného místa, který registrujete. Zvolte typ registrace Sběrný dvůr, pokud jste s EKOLAMPem uzavřeli Dohodu o spolupráci s obcí a bylo Vám přiděleno číslo ve formátu K-000. Zvolte typ registrace Velkoobchod, pokud jste s EKOLAMPem uzavřeli Smlouvu o zřízení privátní sítě míst sběru a bylo Vám přiděleno číslo ve formátu V-000.

3 Pro další postup klikněte na typ Vaší registrace: Sběrný dvůr Velkoobchod

4 Ve druhém kroku registrace vyplňte !všechny! údaje v tabulce. Po vyplnění všech údajů klikněte na tlačítko „Pokračovat“.

5 Ve druhém kroku registrace vyplňte !všechny! údaje v tabulce.

6 Třetí krok registrace je pouze přechodový. Následujte instrukce a pokračujte k poslednímu kroku kliknutím na uvedený text.

7 V posledním kroku zvolte své uživatelské jméno a heslo. Jako uživatelské jméno použijte nejlépe číslo Vašeho sběrného místa (ve tvaru K-000 nebo V-000). Vypište své heslo a v poli „Potvrzení hesla“ toto heslo zopakujte. Heslo musí splňovat všechny uvedené požadavky. Po stisknutí tlačítka „Pokračovat“ bude Vaše registrace potvrzena a zároveň obdržíte e-mail s Vašimi registračními údaji. Následně bude provedena aktivace Vaší registrace, o které budete rovněž informováni e-mailem.


Stáhnout ppt "Pro registraci do informačního systému EKOLAMP klikněte na úvodní straně www.ekolamp.cz na odkaz „Zaregistrovat se“ v tabulce Přihlášení do systému."

Podobné prezentace


Reklamy Google