Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

OSOBNÍ SEZNAMKA BEATRIS. PROČ OSOBNÍ? Dostane se Vám osobního přístupu Budete komunikovat s živým člověkem (se mnou) ☺ Nebudete vystavovat svůj profil.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "OSOBNÍ SEZNAMKA BEATRIS. PROČ OSOBNÍ? Dostane se Vám osobního přístupu Budete komunikovat s živým člověkem (se mnou) ☺ Nebudete vystavovat svůj profil."— Transkript prezentace:

1 OSOBNÍ SEZNAMKA BEATRIS

2 PROČ OSOBNÍ? Dostane se Vám osobního přístupu Budete komunikovat s živým člověkem (se mnou) ☺ Nebudete vystavovat svůj profil na internetu Vaše osobní informace jsou chráněny tajemstvím a poskytnuty budou pouze po Vašem souhlasu konkrétní osobě.

3 Co máte udělat? První a jediné co musíte udělat Vy - je PŘIJÍT, ano skutečně musíte přijít, či přijet OSOBNĚ. Protože toto je OSOBNÍ seznamka! Bez toho,abych Vás viděla se nelze zaregistrovat. Popovídáme si a já zjistím koho hledáte a kdo se k Vám hodí, vyfotím si Vás a společně vybereme tu nejlepší fotku. Protějšek Vám budu ohledat v okruhu do 60 km, aby Váš vztah měl vyšší šanci na úspěch.

4 A co bude dál? Máte možnost využít 3 příležitosti k seznámení 1) Diskrétní 2) Face to face (tváří v tvář) 3) Seznamovací víkend Můžete se zaregistrovat k využití všech možností, nebo jen některé, to je na Vaší svobodné vůli.

5 1) Diskrétní Jakmile najdu partnera, který vyhovuje Vašim požadavkům a dle mého OSOBNÍHO filtru by se k Vám hodil, pošlu Vám foto a stručný popis e-mailem. Pokud si budete přát schůzku a protějšek také, pak Vám schůzku domluvím.

6 2) Tváří v tvář Neboli tolik populární „face to face“ jde o rychlé seznamování. Akce, kdy pozvu 3 ženy a 3 muže k nám do Studia Nefertiti. Nezabere Vám to déle než hodinku. Tito lidé budou patřit do podobné věkové kategorie (ovšem nemusí přesně odpovídat Vašemu zadání) a Vy budete mít možnost z každým z nich osobně strávit 15 minut času. Pokud Vás během této krátké doby zaujme a Vy jeho domluvíme se na propojení kontaktů.

7 3) Seznamovací víkend Možnost pro všechny. Osobní setkání s programem, s odpočinkem a dostatkem času na zbavení se ostychu. Pokud nenajdu partnera přesně pro Vás, protože Vy budete chtít, aby měl např. zrzavé vlasy a výšku 190 cm nebo jste natolik ostýchaví, aby jste šli na rande sami dva, pak se můžete setkat tímto způsobem. Někteří si uvědomí, že i tmavé vlasy jsou pěkné pokud jsou na člověku, který má tak nádherný úsměv a je to tu...

8 Kolik to stojí? Za registraci neplatíte nic, je pro Vás úplně zdarma. Můj čas strávený hledáním vhodného partnera pro Vás což je zároveň Váš ušetřený čas strávený na různých internetových seznamkách a psaní si s lidmi u kterých nakonec zjistíte, že jsou vlastně „tak trochu zadaní“, či snad něco horšího.. platíte až: 1) Za sjednání schůzky - 390,- Kč/osoba 2) Za setkání face to face – 350,- Kč/osoba 3) Za seznamovací víkend – cena dle aktuální ceny ubytování, stravného atd. Již od 1700,-Kč.

9 Kdy to vypukne? Registrovat se můžete již nyní, domluvte si osobní schůzku na tel. 723 966 926 nebo přes e-mail: beatris- vykladkaret@seznam.czbeatris- vykladkaret@seznam.cz Do konce měsíce května by se měla na mých stránkách www.beatris-kartarka objevit nová záložka, kde si budete moci tyto informace znovu pročíst, popř. na ně odkázat své nezadané přátele.

10 Přijďte na kávu Najdeme společně lásku pro Vás! (prověřenou kartářkou ☺)


Stáhnout ppt "OSOBNÍ SEZNAMKA BEATRIS. PROČ OSOBNÍ? Dostane se Vám osobního přístupu Budete komunikovat s živým člověkem (se mnou) ☺ Nebudete vystavovat svůj profil."

Podobné prezentace


Reklamy Google