Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Představení projektu Sympaťák Tipsport ELH 2005/2006.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Představení projektu Sympaťák Tipsport ELH 2005/2006."— Transkript prezentace:

1 Představení projektu Sympaťák Tipsport ELH 2005/2006

2 Vážené fanynky (a vážení fanoušci) Tipsport extraligy ledního hokeje, staňte se významným článkem v nově připravované soutěži o nejsympatičtějšího hráče extraligy. Tato soutěž/anketa je dílčí součástí velké kampaně pod názvem „Jde se na hokej“, který má za cíl přilákat k extraligovému hokeji nové fanoušky, ať už přímo na stadiony nebo k televizním obrazovkám. A protože nesmíme zapomínat ani na fanynky z řad něžného pohlaví, je zejména ženám a dívkám určena soutěž, která zvolí nejsympatičtějšího hokejistu. Sympaťák hokejové extraligy 2005/06

3 Právě Vy rozhodnete o tom, kdo se bude moci za váš klub o titul ucházet. Váš úkol je jednoduchý: nominovat ze svého klubu pět hráčů, o nichž si myslíte, že mají šanci v této soutěži uspět. Cílem soutěže je zvolit hráče, který je nejen pohledný, ale také má dobré vystupování na ledě i mimo led na veřejnosti. Rozhodující jsou tedy charakter, vlastnosti a celková osobnost hráče, nikoliv jeho statistiky! Vaše nominace, tedy jména 5ti hráčů a jejich fotografie („hlavičky“ v rozlišení 300 dpi), nám prosím zašlete emailem nejpozději do 16.listopadu.

4 Předkolo: každý fanklub nominuje 5 hráčů ze svého klubu do 1. kola, spolu se jmény pošlou jejich foto v rozlišení 300 dpi Termín: od 7. do 16. listopadu 2005 1. kolo: celkem bude nominováno 70 hráčů (5 ze 14-ti klubů), pro toto kolo již bude realizováno hlasování prostřednictvím sms a internetových stránek www.hokej.cz (při hlasování na internetu bude potřeba provést registraci kvůli losování cen a výher), v rámci losování v prvním kole bude zvolen 1 nejsympatičtější hráč z každého klubu, který postupuje do finálového 2. kola. Termín: od 1. prosince 2005 do 13. ledna 2006 Pokud hráč, který je nominován v rámci určitého klubu, v průběhu 1. kola soutěže přestoupí do jiného klubu, soutěží o hlasy fanoušků i nadále v rámci původní nominační pětice. Pouze se u jeho vizitky upozorní na změnu. 1. losování výherců hlavní výhra : „víkend s hvězdami – výherce získá 2 vstupenky na UH – výherce sám bude na české lavičce + poukaz na ubytování pro 2 osoby v místě konání), další ceny – kosmetika, ceny od partnerů,... Jak bude volba Sympaťáka probíhat?

5 2. kolo, FINÁLE – o nejsympatičtějšího hokejistu se bude v tomto kole ucházet 14 hráčů (výherci fanklubových nominací) Termín: od 1. března do 25. dubna 2006 2. losování výherců hlavní výhra: účast na Galavečeru (možnost předání ceny Sympaťákovi TELH) + oběd/večeře/sportbar se Sympaťákem, další ceny – kosmetika, ceny od partnerů GALAVEČER - zde bude vyhlášen Sympaťák TELH Termín: 3. května Jak bude volba Sympaťáka probíhat? předkolo ListopadProsinecLedenÚnorBřezenDubenKvěten 1. kolopředání cen po 1.kole2.koloGalavečer/ceny Timing

6 Jména hráčů a jejich fota zasílejte na níže uvedený kontakt. Zde nás také můžete kontaktovat pro další informace. Kontakt Petr Nitsche hokejové oddělení BPA sport marketing a.s. tel.: +420 221 875 540 mob.: +420 776 197 000 e-mail: nitsche@bpa.cz Děkujeme Vám za spolupráci!

7 Děkujeme za pozornost!


Stáhnout ppt "Představení projektu Sympaťák Tipsport ELH 2005/2006."

Podobné prezentace


Reklamy Google