Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho."— Transkript prezentace:

1 SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho klubu tvoří převážně studentky vysokých, středních a základních škol. Klub působí v areálu ZŠ Dolákova – Svoboda park. Mistr České republiky 2006 a 2007 Kontakt: Tomáš Kusý předseda klubu tom.joudrs@post.cz Tel. 777 907 889 www.joudrs.cz

2 SK JOUDRS Praha Klub byl založen v roce 1997 a původně působil na ZŠ Chabařovická, později se přesunul na hřiště při ZŠ Dolákova na Praze 8. V roce 2005 ve spolupráci s Firmou Svoboda, mužským oddílem Iuridica Outlaws a s finančním přispěním ZŠ Dolákova a MČ Praha 8 SK Joudrs Praha otevřel nový softballový areál, na kterém se ještě tentýž rok odehrálo Mistrovství Evropy žen. Poslední velkou softballovou akcí, která se konala v našem areálu, byl Pohár mistrů evropských zemí v roce 2008, při kterém náš klub hostil 20 týmů z celé Evropy. Týmy SK JOUDRS Praha má v současné době 4 dívčí týmy různých věkových kategorií. Ženský A tým hraje nejvyšší soutěž v České republice – Extraligu žen. Ženský B tým, přestože je tvořen převážně hráčkami juniorského věku, v loňském roce zvítězil ve 2. lize žen. SK Joudrs Praha – o klubu… Tým kadetek se účastní celorepublikové Extraligy kadetek a letos nově Pražského přeboru juniorek. Prvním rokem u nás také funguje tým žákyní, se kterým se účastníme turnajů Ligy žákyní a hrajeme Pražský přebor v této kategorii. V oblasti výchovy mládeže patří SK JOUDRS dlouhodobě mezi nejúspěšnější kluby v České republice a na mistrovských turnajích pravidelně obsazuje medailové pozice. Naším hlavní záměrem je vést mládež ke sportu a tím rozšiřovat klubovou základnu a umožnit rozvoj všech soutěží, ve kterých klub působí.

3 SK Joudrs Praha – o klubu… Reprezentace Hráčky SK Joudrs Praha tvoří opory národního týmu žen, juniorek, kadetek i žákyň a reprezentují Českou republiku na mezinárodních turnajích. Přátelé klubu Pro rodiče hráček, fanoušky a přátelé klubu pořádá SK Joudrs každoročně několik sportovních či společenských akcí. Na jarní exhibici si mohou rodiče zahrát utkání proti svým ratolestem. Na konci roku se potom sházíme při příležitosti ukončení sezóny na společenském večeru a před Vánoci na vánoční besídce. Pro partnery klubu letos organizujeme první ročník slowpitchového turnaje.

4 2008 Vícemistr České republiky – ženy A 1. místo ve 2. ČSL – ženy B 5. místo na Poháru Mistrů evropských zemí – ženy A 2. místo na Mistrovství ČR juniorek 3. místo na Mistrovství ČR kadetek 2007 Mistr České republiky – ženy A 4. místo na Poháru mistrů evropských zemí, Holandsko 1. místo na Mistrovství ČR juniorek 3. místo na Mistrovství ČR kadetek Výsledky v uplynulých letech 2006 Mistr České republiky – ženy A 2. místo na evropském Poháru vítězů pohárů, Itálie 2. místo na Mistrovství ČR juniorek 2005 Vícemistr České republiky – ženy A 3. místo na evropském Poháru vítězů pohárů, Itálie 1. místo na Mistrovství ČR mladších juniorek 2. místo na Mistrovství ČR kadetek 2. místo na Mistrovství ČR starších juniorek

5 SK Joudrs Praha a Firma Svoboda Spolupráce začala v roce 2005 a běží úspěšně až dodnes. Díky této spolupráci dochází každým rokem k vylepšení areálu, který nese název Svoboda park. Spolupráce s Firmou Svoboda

6 Stavba hřiště: V květnu 2005 bylo slavnostně otevřeno první hřiště areálu Dolákova (antukové vnitřní pole, tráva ve vnějším poli, tribuna, oplocení, zavlažování). V srpnu roku 2005 již nový areál hostil Mistrovství Evropy žen. Na konci roku 2006 za velkého přispění Firmy Svoboda bylo dokončeno i druhé hřiště společně s 8 pálkařskými tunely. Areál při ZŠ Dolákova - Svoboda park V roce 2008 opět ve spolupráci s Firmou Svoboda bylo hřiště vylepšeno o parkoviště, antukové povrchy v tunelech a bullpenech a povrchy kolem tribun.


Stáhnout ppt "SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho."

Podobné prezentace


Reklamy Google