Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v."— Transkript prezentace:

1 MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v České republice, ale i v Evropě, v současné době hledá partnera pro spolupráci. Náš klub v roce 2008 čeká několik výzev - Pohár Mistrů Evropských zemí a další zahraniční turnaje, účast hráček SK JOUDRS v národním týmu ČR. Buďte s námi u toho!!! Mistr České republiky 2006 a 2007 Kontakt: Tomáš Kusý předseda klubu tom.joudrs@post.cz Tel. 777 907 889 www.joudrs.cz

2 Proč spolupracovat s SK JOUDRS, aneb co přinese spolupráce s SK JOUDRS Vaší společnosti? Proč spolupracovat? Spojení jména Vaší společnosti s podporou mládeže a rozvoje zájmových aktivit Sport má nezastupitelný podíl při formování člověka i celé lidské společnosti. Jednou z jeho nejdůležitějších funkcí je prevence kriminality. Množství mladých lidí, kteří se bezcílně potulují městem a z nudy hledají jakoukoliv možnost zábavy je znepokojující a tento stav je třeba změnit. Softballový areál SK Joudrs se nachází na území ZŠ a je využíván jejími žáky v hodinách tělesné výchovy i k mimo školním aktivitám. Finanční výhody Dle § 24 zákona č. 586/1992 Sb. v aktualizovaném znění lze náklady na reklamu považovat za daňově účinný náklad. Využití prostor našeho sportovního areálu pro sportovní činnost Vašich zaměstnanců Jedná se o slow-pitchový turnaj, tj. rekreační varianta softballu. Rozšíření jména Vaší společnosti Sport bez pochyby patří k fenoménům současnosti. Vzhledem k narůstající oblibě softballu se tak otevírá nová oblast vhodná pro marketingové aktivity. Spojíte-li Vaše jméno s naším sportovním klubem, nejen že zlepšíte povědomí o Vaší společnosti a produktech, ale zároveň tím i podpoříte svou image.

3 SK JOUDRS Praha Mladý, ambiciózní sportovní klub, který již dnes patří mezi přední softballové kluby v České republice a tuto pozici chce v budoucnu potvrdit. Vize SK JOUDRS Praha Zvýšení kvality softballu v České republice a zlepšení jména České republiky v zahraničí Rozvoj svých členů Zlepšení kvality životního prostoru na Praze 8 Svoboda park – sportovní areál SK JOUDRS v roce 2005 spolu s mužským oddílem Iuridica Outlaws a s finančním přispěním ZŠ Dolákova, MČ Praha 8 a Magistrátu hlavního města Prahy otevřel nový softballový areál, na kterém se ještě tentýž rok odehrálo Mistrovství Evropy žen. Týmy SK JOUDRS má v současné době 4 dívčí týmy různých věkových kategorií. Ženský A tým hraje nejvyšší soutěž v České republice – 1. Českou ligu žen – kterou v posledních dvou letech vyhrál. V oblasti výchovy mládeže patří SK JOUDRS dlouhodobě mezi nejúspěšnější kluby v České republice a na mistrovských turnajích pravidelně obsazuje medailové pozice. V roce 2007 mládežnická družstva SK JOUDRS získala v kategorii do 19 let medaili zlatou a v kategorii do 16 let medaili bronzovou. Proč spolupracovat s SK Joudrs? 2007  Mistr 1. ČSL žen  4. místo na Poháru Mistrů Evropských zemí, Holandsko  1. místo na Mistrovství ČR starších juniorek  3. místo na Mistrovství ČR kadetek 2006  Mistr 1.ČSL žen  2. místo na Evropském Poháru Vítězů Poháru, Itálie  2. místo na Mistrovství ČR mladších juniorek  2. místo na Mistrovství ČR starších juniorek Úspěchy

4 Nabídka naší spolupráce Za poukázku v hodnotě 40 000,- nabízíme: Umístění 3ks loga Vaší společnosti ve velikosti 2x1m na reklamní plochy v našem areálu Prezentace Vaší společnosti při všech turnajích v tiskovinách k turnaji Inzerce ve výročních tiskovinách klubu Umístění loga na www stránkách oddílu Sleva při opakované spolupráci Za poukázku v hodnotě 20 000,- nabízíme: Umístění 2ks loga Vaší společnosti ve velikosti 2x1m na reklamní plochy v našem areálu Prezentace Vaší společnosti při všech turnajích v tiskovinách k turnaji Inzerce ve výročních tiskovinách klubu Od Vás bychom uvítali spolupráci ve formě poukázky k odběru zboží dle vlastního výběru v uvedené hodnotě Za poukázku v hodnotě 30 000,- nabízíme spolupráci při turnaji: Prezentace Vaší společnosti v areálu v době konání turnaje Název Vaší společnosti ve jménu turnaje Prezentace Vaší společnosti v programu turnaje na internetových stránkách klubu Prezentace Vaší společnosti v programu turnaje v časopise České softballové asociace Umístění panelu na plot po dobu jednoho roku Sleva při opakované spolupráci Uvedené ceny nezahrnují náklady na výrobu reklamních panelů.

5 Reklama na dresech Na ramenou 25 000,- Přední/zadní strana dresu 45 000,- Kraťasy 25 000,- Helma 20 000,- Dresové doplňky (tašky, warm-up oblečení, kšilty) 10 000,- Další možnosti spolupráce Další možnosti propagace: Spojení značky Vaší společnosti s názvem našeho klubu250 000,- Webové stránky našeho klubu (bannery, pop-up okna)10 000,- Medializace v odborných sportovních časopisech a dalších médiích10 000,- Plakáty, inzerce v okolí areálu Svoboda parku dle dohody Reklama v areálu hřiště Pevné ploty 2-5 x 1 m 10 000,- Přenosné ploty 2 x 1 m10 000,- Backstop 2 x 11 m 2 od 30 000,- Střechy a zdi střídaček 4 x 54 m 2 od 30 000,- Ceny dle dohody na daný kalendářní rok či softbalovou sezónu. V ceně není zahrnuta výroba reklamního panelu či nášivky.


Stáhnout ppt "MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v."

Podobné prezentace


Reklamy Google