Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem."— Transkript prezentace:

1 Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem ovlivňují. Sociální síť není tvořena na základě zájmů, vazeb nebo z podobných důvodů např. spolužáci ze školy apod.

2 Twitter je poskytovatel sociální sítě a mikroblogu, který umožňuje uživatelům posílat a číst příspěvky zaslané jinými uživateli, známé jako tweety. Tweety jsou textové příspěvky dlouhé maximálně 140 znaků, které se zobrazují na uživatelově profilové stránce a na stránkách jeho odběratelů (followers).

3 Přispěvatelé mohou omezit doručování příspěvků pouze na okruh svých přátel nebo povolit přístup k příspěvkům komukoliv, což je výchozí nastavení. Uživatelé zasílají nebo dostávají tweety přes stránku Twitteru, pomocí krátkých textových zpráv (SMS) nebo externích aplikací. Služba je na Internetu zdarma, ale zasílání SMS zpráv je za běžný poplatek poskytovatele telefonních služeb.

4 Jak se registrovat Jděte na stránku http://twitter.com Tlačítko pro registraci (sem klikněte)

5 Jméno a příjmení – zobrazí se na Vaší profilové stránce Přezdívka Heslo Email – zaškrkávací oblast pod tím znamená jestli chcete aby ostatní mohli najít Vaši emailovou adresu Podmínky služby Tlačítko vytvořit účet Jestli chcete posílat novinky na Email.

6 Potvrzení, že jste člověk. Opište kód co se vám objeví a klikněte na „Finish“.

7 Zadejte vaše zájmy – buď napište do políčka search, nebo klikněte na nějakou skupinu zájmů Poté klikněte zde

8 Hledat podle jména Prátelé Nebo najděte své přátele kteří používají sluby pod tímto nápisem Předchozí krok Přeskočit

9 Jak někoho začít „sledovat“ Když někoho najdete přes “Heldání“ a dostanete se na stránku jeho profilu. Sledovat TWEETY dané osoby O této osobě Kolik napsal TWEETů| kolik lidí sleduje| kolik lidí ho sleduje| uveden Vazby - kdo z těch co sledujete, sleduje tento profil Lidi které tato osoba sleduje

10 Úvodní strana HledáníDomů | Profil| Zprávy | Koho sledovat Nabídka profilku Koho sledovat (lidi které mají ti co už sledujete v sledovaných) Co se děje? - sem můžete psát tzv. TWEETY Zde se oběvují TWEETY těch co sledujete

11 Jak se odhlásit a jak se znovu přihlásit Nastavení Pomoc Přepnout na „starý Twitter“ Odhlásit se Uživatelské jméno / Email Heslo Pamatovat si mě Prihlásit se


Stáhnout ppt "Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem."

Podobné prezentace


Reklamy Google