Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Webové rozhraní e-mailu Prezentace formou sejmutých obrazovek ukazuje, jak je možné přihlásit se ke schránce elektronické pošty z jakéhokoliv počítače.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Webové rozhraní e-mailu Prezentace formou sejmutých obrazovek ukazuje, jak je možné přihlásit se ke schránce elektronické pošty z jakéhokoliv počítače."— Transkript prezentace:

1 Webové rozhraní e-mailu Prezentace formou sejmutých obrazovek ukazuje, jak je možné přihlásit se ke schránce elektronické pošty z jakéhokoliv počítače připojeného na Internet.

2

3

4

5 Webové rozhraní e-mailu Pokud se vás prohlížeč dotáže, zda si má uložit (zapamatovat) zadané jméno a heslo, rozhodněte podle toho, zda právě využíváte počítač, ke kterému máte přístup pouze vy.  Pokud je to váš domácí počítač, nejspíš bude bezpečné heslo uložit. Příště ho nebudete muset znova vyplňovat.  Pokud počítač slouží i jiným, heslo uložit nenechte! Ostatní uživatelé by se pak mohli k vaší schránce přihlásit a číst vaši poštu.

6

7 Webové rozhraní e-mailu Úspěšně jsme se přihlásili k e-mailové schránce Z webového rozhraní nyní můžete  číst zprávy, které vám poslali jiní (tlačítko „Pošta“ s obrázkem obálky)‏  psát zprávy (tlačítko „New message“ s obrázkem popsaného listu)‏  prohledávat doručenou poštu  přečtené zprávy mazat  leccos dalšího


Stáhnout ppt "Webové rozhraní e-mailu Prezentace formou sejmutých obrazovek ukazuje, jak je možné přihlásit se ke schránce elektronické pošty z jakéhokoliv počítače."

Podobné prezentace


Reklamy Google