Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

WebEx ~ Jak se připojit k online webináři

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "WebEx ~ Jak se připojit k online webináři"— Transkript prezentace:

1 WebEx ~ Jak se připojit k online webináři
Tutoriál WebEx ~ Jak se připojit k online webináři

2 Pozvánka, kterou jste obdrželi, obsahuje odkaz
Pozvánka, kterou jste obdrželi, obsahuje odkaz. Po jeho otevření ve webovém prohlížeči se Vám zobrazí okno uvedené výše. Zde naleznete důležité informace o semináři. Pokud je čas připojit se, v pravé části okna je k dispozici možnost zadat Vaše jméno a ovou adresu. Následně už jen potvrďte tlačítkem „Join“ Poznámka: Pro úspěšné připojení je zapotřebí mít v počítači nainstalovanou zvukovou kartu a aktuální java plugin.

3 Aplikace se po dobu dalších 5-10 vteřin připojuje ke konkrétnímu semináři.

4 1. Možnost – Audio spojení přes počítač
Po načtení aplikace existují dvě možnosti, jak se do semináře připojit. 1. Připojení přes sluchátka/reprobedny či headset. Pro nastavení správného vstupního/výstupního audiozařízení zvolte odkaz „Test speaker/microphone“ ve spodní části zobrazeného okna.

5 1. Možnost – Audio spojení přes počítač
Pomocí rolovací lišty u volby Speaker (výstup zvuku) a Microphone (vstup zvuku). Pokud tedy využíváte více různých zařízení u Vašeho počítače, zde lze nastavit, které bude použito, eventuálně jej otestovat. Následně potvrďte tlačítkem OK.

6 1. Možnost – Audio spojení přes počítač
Po nastavení audiozařízení postačí jen potvrdit volbu „Call Using Computer“

7 2. Možnost – Audio spojení prostřednictvím telefonui
Druhou možností, jak se k WebExu připojit, je prostřednictvím telefonu. Klikněte na volbu „Use Phone“.

8 2. Možnost – Audio spojení prostřednictvím telefonui
Nyní postačí zvolit, zda bude WebEx aplikace automaticky volat Vaše číslo. V takovém případě Vám po zadání čísla do pole „Enter a phone number“ a potvrzení tlačítkem „Switch to Using Phone“ automaticky zazvoní telefon a budete směrováni k připojení do WebExu.

9 2. Možnost – Audio spojení prostřednictvím telefonui
Pokud zvolíte druhou možnost, lze zavolat na některé z čísel WebExu (včetně čísel dostupných zdarma) a připojit se tímto způsobem. Zde tedy klikněte na volbu „All global call-in numbers“ pro nalezení správného telefonního čísla v zemi, kde se právě nacházíte. Otevře se další okno, ve kterém lze telefonní číslo nalézt. Dále již pokračujte dle zobrazených instrukcí.

10 1 3 2 Po úspěšném připojení se můžete přesvědčit o stavu Vašeho připojení prostřednictvím ikony (1) zobrazené vedle Vašeho jména. V okamžiku, kdy hovoříte, stupnice na spodní hraně okna bude blikat (2), čímž jednoduše ověříte, zda vše funguje, jak má. V případě nutnosti můžete poskytnout jakoukoliv zpětnou vazbu nebo diskutovat dotazy také prostřednictvím chatboxu (3) v pravém spodním rohu okna.

11 Pro více informací navštivte Stránku podpory uživatelů
EBSCO Support Site


Stáhnout ppt "WebEx ~ Jak se připojit k online webináři"

Podobné prezentace


Reklamy Google