Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Sociální sítě Ondřej Herman.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Sociální sítě Ondřej Herman."— Transkript prezentace:

1 Sociální sítě Ondřej Herman

2 Sociální síť Sociální síť,je propojená skupina lidí, kteří se navzájem ovlivňují. Sociální síť není tvořena na základě zájmů, vazeb nebo z podobných důvodů např. spolužáci ze školy apod. Z názvů „sociální síť“, „společenská síť“, „komunitní síť“ a „komunita“ je nejfrekventovanější výraz sociální síť, z etymologického hlediska je ale nejsprávnější výraz společenská síť. Pojem „sociální síť“ se dnes také často používá ve spojení s internetem a nástupem webů, které se na vytváření sociálních sítí přímo zaměřují (Seznamka.cz, Lidé.cz, Facebook, Štěstí.cz…).

3 Slouží jako sociální síť, internetová seznamka, herní server, pro internetové profily lidí, podniků i dalších subjektů, pro internetová fóra, pro ukládání a sdílení multimédií. Je to nejpoužívanější sociální síť na světě.

4 Slouží jako sociální síť, pro internetové profily lidí, pro ukládání a sdílení multimédií, druhá nejpoužívanější sociální síť na světě a podle mnohých lidí je nejlepší sociální sítí na světě,patří společnosti News Corporation, kterou vlastní Rupert Murdoch.

5 slouží především pro mikroblogy a jako sociální síť

6 Slouží jako sociální síť, pro internetová fóra, pro internetové profily především lidí, pro blogy, jako chatovací server, jako internetová seznamka, pro internetové kurzy, pro ukládání a sdílení fotografií.


Stáhnout ppt "Sociální sítě Ondřej Herman."

Podobné prezentace


Reklamy Google