Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Postup výzkumného šetření v projektové fázi I. V projektové části směřují výzkumné práce k přípravě výzkumného šetření pro získání empirických informací.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Postup výzkumného šetření v projektové fázi I. V projektové části směřují výzkumné práce k přípravě výzkumného šetření pro získání empirických informací."— Transkript prezentace:

1 Postup výzkumného šetření v projektové fázi I. V projektové části směřují výzkumné práce k přípravě výzkumného šetření pro získání empirických informací. Projekt musí být připraven tak, aby podle něj proběhly veškeré nutné činnosti bez poruch, které by získání informací zabránily. Projektová příprava proto obsahuje a) část věcně metodickou a za b) část organizační a zabezpečovací.

2 Postup výzkumného šetření v projektové fázi II. Identifikace problémové situace, stanovení výzkumného cíle Teoretická analýza problému, studium literatury, zajištění sekundárních informací Identifikace předmětu a objektu výzkumu, přechod od teoretického k empirickému vymezení problému Formulace technik pro získání a shromáždění empirických informací Ustavení výzkumného týmu, řešení časových a věcných náležitostí realizace výzkumného šetření.

3 Obsah dokumentu „Projekt výzkumu“ Obsah projektu výzkumu bude odlišný u kvantitativních a kvalitativních výzkumů. Obecně projekt obsahuje:  Cíl výzkumu  Rozbor problematiky, úroveň dosavadního poznání – prezentace sekundárních dat.  Hypotézy, způsob empirického uchopení  Techniky získání empirických informací  Způsoby ověřování nebo výsledky ověření vhodnosti technik  Plán zpracování empirických dat  Časový harmonogram  Finanční a věcné nároky na realizaci výzkumu  Personální zajištění výzkumu, složení výzkumného týmu.


Stáhnout ppt "Postup výzkumného šetření v projektové fázi I. V projektové části směřují výzkumné práce k přípravě výzkumného šetření pro získání empirických informací."

Podobné prezentace


Reklamy Google