Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad konstrukce schodiště a použitého materiálu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad konstrukce schodiště a použitého materiálu."— Transkript prezentace:

1 Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad konstrukce schodiště a použitého materiálu.

2 Schodiště a šikmé rampy – jsou konstrukce k výškovému spojení jednotlivých podlaží nebo úrovní mezi sebou nebo s úrovní terénu chůzí, u ramp i pojížděním. Schodiště je konstrukce složená ze schodišťových ramen a podest. Schodišťová ramena jsou šikmé konstrukce skládající se ze stupňů a umožňující pohyb nahoru a dolů. Podesty jsou vodorovné konstrukce umožňující přechod z jednoho ramene schodiště na druhé. Schodiště a šikmé rampy – jsou konstrukce k výškovému spojení jednotlivých podlaží nebo úrovní mezi sebou nebo s úrovní terénu chůzí, u ramp i pojížděním. Schodiště je konstrukce složená ze schodišťových ramen a podest. Schodišťová ramena jsou šikmé konstrukce skládající se ze stupňů a umožňující pohyb nahoru a dolů. Podesty jsou vodorovné konstrukce umožňující přechod z jednoho ramene schodiště na druhé.

3

4

5

6

7

8

9 YSANGKOK. www.wikipedia.cz [online ]. [cit. 23.1.2013]. Dostupný na WWW: http://upload.wikimedia.org/wikipedi a/commons/thumb/c/cc/Stairs.svg/1 67px-Stairs.svg.png

10

11

12 1.otázka: Schodiště kovové se osazuje postupně, po jednotlivých dílech? 2. otázka: Schodiště celé podezděné se provádí u malého počtu stupňů? 1.otázka: Schodiště kovové se osazuje postupně, po jednotlivých dílech? 2. otázka: Schodiště celé podezděné se provádí u malého počtu stupňů? Použité zdroje: www.wikipedia.cz, vlastní zdroje NE ANO


Stáhnout ppt "Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad konstrukce schodiště a použitého materiálu."

Podobné prezentace


Reklamy Google