Předkládání žádostí 1 - Elektronicky - Po vyplnění – data odeslat do úložiště dat - Formulář vytisknout, podepsat a s přílohami odeslat poštou nebo podat.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
OP Rybářství 2007 – 2013 Plná elektronizace příjmu Žádostí o dotace z OP Rybářství a koncept administrace v novém programovacím období Ing.
Advertisements

Veřejné zakázky elektronicky Statutární město Děčín.
Brno 7. ledna 2010 Seminář pro předkladatele projektů do Integrovaného plánu rozvoje města Brna Postup předkládání projektů.
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Vizuální Systém Fotbal
Czech POINT Tereza Šístková xsist02.
DOTACE MŠMT Investice 2011.
Povinné přílohy žádosti pro 3. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Kateřina Vágnerová Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU.
Postup při vyplňování žádosti o platbu v Benefit7 EX-POST.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2012.
Realizace projektů z PRV Zpracovala Jiřina Bischoffiová – MAS Labské skály – Březen 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
Postup při podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2012.
Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)
Pro registraci do informačního systému EKOLAMP klikněte na úvodní straně na odkaz „Zaregistrovat se“ v tabulce Přihlášení do systému.
Smíšená pracovní skupina Praha,
Jak na to? Povinné přílohy a Elektronická žádost Grantové schéma Plzeňského kraje „Podpora sociální integrace v Plzeňském kraji“ „Informační seminář k.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2013.
Smluvní vztahy a registrace Jaroslav Žákovčík Praha
OP Rybářství 2007 – 2013 Novinky v administraci Žádostí o dotaci OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka.
AKCENTA CZ, a.s. Služba SMS OLB – Uživatelský manuál pro klienty.
Postup pro podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Jednotný programový dokument pro Cíl 2 regionu soudržnosti Praha na období 2004 – 2006 Povinné přílohy žádosti Ing. Kateřina Vágnerová Magistrát hl. m.
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
1 Povinné přílohy přikládané k žádosti 1.Čestné prohlášení o bezdlužnosti 1.Čestné prohlášení o bezdlužnosti 2. Rozpočet akce 2. Rozpočet akce 3. Podklady.
1 Formální náležitosti žádosti. 2 Podání žádosti konec příjmu žádostí: , 17:00 hod. konec příjmu žádostí: , 17:00 hod. osobně žadatel.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
Závěrečná monitorovací zpráva a její zpracování v Benefitu.
Hynek Černý 1 EVIDENCE A NAHLAŠOVÁNÍ PÁLENÍ Návod na použití HZS STŘEDOČESKÉHO KRAJE STANICE HOŘOVICE.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
Povinné přílohy žádosti pro 4. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Mgr. Jakub Benda Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU Oddělení.
Postup pro podávání žádosti do výběrového řízení o dotaci- pořízení, zachování a obnovu hodnot místního kulturního, národního a historického povědomí z.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
Ing. Zdeněk Šťastný daňový poradce.  zkušební verze:  ostrá verze:
ING. PAVEL BĚHOUNEK DAŇOVÝ PORADCE facebook O daníchO daních KONTROLNÍ HLÁŠENÍ - UKÁZKA.
Benefit7 – jak vyplnit projektovou žádost
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR Elektronické podání Žádosti o dotaci PRV prostřednictvím Portálu farmáře Opatření IV.2.1 – 22. kolo.
Ing. Zdeněk Jelínek – poradenství v likvidaci
VE STATUTÁRNÍM MĚSTĚ BRNĚ DOTACE V DODOTACE V OBLASTI KULTURY VE SDOTACE V OBLASTI KULTURY 2014 DOTACE V OBLASTI KULTURY VE STATUTÁRNÍM MĚSTĚ BRNĚ.
Co je to Czech POINT garantovaná služba pro komunikaci se státem prostřednictvím jednoho univerzálního místa možnost získání a ověření dat z veřejných.
Informační schůzka k podávání žádostí o finanční podporu z rozpočtu JMK v souladu s ustanovením § 105 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 2/ /11/2010 Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
PODÁNÍ ŽÁDOSTI O GRANT HL. M. PRAHY VLASTNÍKŮM PAMÁTKOVĚ VÝZNAMNÝCH OBJEKTŮ NA ROK 2016 JAK PODAT ŽÁDOST O GRANT a
Postup pro podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011 Oblast školství.
Téma: DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE Seminář k podprogramům Dotačního fondu Libereckého kraje – PROGRAM Č. 3 – Program resortu zdravotnictví, tělovýchovy.
Seminář k výběrovému řízení 2016 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí, zdravotnictví a vzdělanosti.
CÍL 3 OP PŘESHRANIČNÍ SPOLUPRÁCE ČESKÁ REPUBLIKA - BAVORSKO Cheb Krajský úřad Karlovarského kraje Odbor regionálního rozvoje Oddělení přeshraničních.
Seminář k výběrovému řízení 2017 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí a zdravotnictví.
Téma: DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE Dotační fond Libereckého kraje OBLAST PODPORY 4B - TĚLOVÝCHOVA A SPORT.
Dotační program Podpora včelařství Cíle 2 -Podpora chovu včel -Podpora včelařů a včelařství -Zlepšení zdravotního a genetického stavu včelstev -Eliminace.
Postup pro podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017.
ŠKOLENÍ PRO ŽADATELE O FINANČNÍ PODPORU Z OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Jihomoravský kraj Krajský úřad Jihomoravského kraje oddělení.
Schválením žádosti projekt nekončí
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO „Program na podporu vzdělávání a talentmanagementu v oblasti technických.
Podání žádosti o dotaci
V rámci realizace SCLLD Prostějov venkov o.p.s.
Dotační program Podpora včelařství 2016 Krok za krokem
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
Dotační program Podpora včelařství 2015 Krok za krokem
postup podání žádosti odbor 55 - SIPVZ
Setkání regionálních výrobců
Dotační program Podpora včelařství 2012
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017 a 1. pol. roku 2018.
Odkaz na webové stránky města : ostrava
1. Výzva PRV MAS krajina srdce, z.s.
Setkání manažerů PK Elektronické podávání/příjem žádostí do Programu prevence kriminality Ministerstvo vnitra ČR.
Podání žádosti o dotaci
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

Předkládání žádostí 1 - Elektronicky - Po vyplnění – data odeslat do úložiště dat - Formulář vytisknout, podepsat a s přílohami odeslat poštou nebo podat osobně

Postup při podávání žádosti 2 1.Instalujte program Software602 Form Filler (odkaz v sekci »dokumenty ke stažení«) 2.Formulář uložte do počítače (na známé místo) 3.Formulář Vyplňte postupně všechna pole, která se Vás týkají Zkontrolujte pomocí tlačítka Případně opravte

Postup při podávání žádosti 3 Uložte (formát *.fo) Odešlete do úložiště dat pomocí tlačítka Vytiskněte a podepište 4.Přidejte přílohy 5.Doručte administrátorovi dotace (včetně příloh)

Postup při podávání žádosti 4 Po kliknutí na odkaz „Odeslat formulář na server JMK“ se objeví dialogové okno, klikněte na ANO

Postup při podávání žádosti 5 Při odesílání žádosti se zobrazí informační okno Po odeslání žádosti se ve formuláři zobrazí následující hlášení

Postup při podávání žádosti 6 Vyplňujte postupně jednotlivá pole odshora dolů, NEPŘESKAKUJTE. Jednotlivá pole jsou vzájemně logicky provázána POZOR na kontrolní součet Musí mít stejnou hodnotu v tištěné i elektronické verzi

Stav žádosti 7 Také můžete zjistit aktuální stav Vaší žádosti. Klikněte na tlačítko na úvodní stránce Zadejte vygenerovaný kód žádosti Systém testujeme, proto aktuální stav žádosti nemusí být vždy aktuální. Omlouváme se.

Přílohy 8 - doklad o zřízení běžného účtu - doklad o právní subjektivitě (pouze osoby kterým bylo přiděleno IČ, např. výpis z živnostenského rejstříku,) -osvědčení o registraci k DPH (pouze plátci DPH) - potvrzení o registraci v ústřední evidenci (DT1) zde uvedené doklady se předkládají jako neověřené kopie

Přílohy 9 DT2 navíc: -doklad o oprávnění jednat za žadatele -podrobný popis akce -kopie Registračního listu VKM -příspěvkové organizace – další doklady

Kontaktní osoba Ing. Pavel ILLEK Odbor regionálního rozvoje Krajský úřad Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3/ Brno 