Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Setkání manažerů PK Elektronické podávání/příjem žádostí do Programu prevence kriminality Ministerstvo vnitra ČR.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Setkání manažerů PK Elektronické podávání/příjem žádostí do Programu prevence kriminality Ministerstvo vnitra ČR."— Transkript prezentace:

1 Setkání manažerů PK Elektronické podávání/příjem žádostí do Programu prevence kriminality Ministerstvo vnitra ČR

2 Elektronizace Žádost bude řešena pouze elektronicky, vyplňování bude probíhat prostřednictvím webové aplikace ISPROFIN/EDS. Registrace jako do e-shopu. DOPORUČUJEME TESTOVÁNÍ: na webu: Plánovaná výzva: konec října či listopadu 2017 na webu MV

3 isprofin/eds

4

5 Potvrzení o registraci
RISPF - registrace Vážený uživateli, Váš účet byl vytvořen, ale je nutné ověřit správnost ové adresy, a tím účet aktivovat. Kliknutím na následující odkaz aktivujete účet pro zadání žádosti. Aktivovat účet V případě problémů zkopírujte, prosím, následující adresu do Vašeho internetového prohlížeče: Platnost tohoto u vyprší dne v 7:52.

6 Na každý projekt samostatná Žádost.
Nutno vybrat investiční (PK1) nebo neinvestiční (PK2) výzvu dle typu projektu.

7 Ž Á D O S T V každé žádosti je v pravém rohu nabídka záložek, které je nutné pro správné podání žádosti vyplnit. Doporučujeme žádost vyplňovat postupně, jak Vás online formulář sám navádí. Samozřejmě je možné mezi záložkami a okny přepínat. nabídka záložek

8

9 Oblasti podpory

10

11 Přílohy

12 Přehled výdajů

13 Splnění povinných náležitostí – „Hodnocení“

14

15

16 Výše dotace Spoluúčast se v databázi neuvádí, aplikace „křížově“ vypočítá podíl dotace. V příloze v popisu projektu samozřejmě spoluúčast uvedete! Spoluúčast tedy činí 66 %

17 Kontrola žádosti Aplikace hlídá některé důležité věci-nevyplnění povinných polí (nebo nepovinných, pokud je zaškrtnete) a přiložení povinných příloh.

18 Náhled a odeslání žádosti

19 Náhled a odeslání žádosti
V záložce odeslání žádosti zaškrtnete prohlášení, vyberete MV pro místo k odeslání (Požadované pracoviště) a elektronicky odešlete.

20 ODESLAT ŽÁDOST PROSTŘEDNICTVÍM DATOVÉ SCHRÁNKY NA MV ČR: 6bnaawp !!!
Odeslání Žádosti Pokud je vše vyplněno a vloženy všechny povinné přílohy – elektronicky žádost „odešlete“ a vygenerujete si v pdf. samotnou Žádost, kterou musí podepsat statutár. ODESLAT ŽÁDOST PROSTŘEDNICTVÍM DATOVÉ SCHRÁNKY NA MV ČR: 6bnaawp !!!

21 Náhled a odeslání žádosti
Potvrzení o elektronickém odeslání žádosti. NUTNO VYGENEROVAT „POTVRUJÍCÍ FORMULÁŘ ŽÁDOSTI“ či „KRYCÍ LIST“, nechat podepsat statutárem a v termínu do odeslat datovou schránkou na MV! !

22 Formální nedostatky Většinu formálních nedostatků ohlídá samotná aplikace. Odeslání Žádosti po termínu! => vyplnit a „odeslat“ elektronicky a podepsat vygenerovaný formulář a odeslat datovkou na MV !!! Chybějící povinné údaje a přílohy ohlídá samotná aplikace, ale bude kontrolován obsah = zda opravdu pdf příloha obsahuje to co má!

23 TESTUJTE! na webu: https://isprofin.mfcr.cz/rispf_test
Doporučení TESTUJTE! na webu: Konzultovat s manažerem na kraji i konzultantem MV! Číst Zápis z jednání komise RVPPK! – proč byl krácen nebo zamítnut daný projekt: pokud Komise označí projekt za takový, který spadá do jiného dotačního titulu, nemá cenu jej předkládat znovu do Programu PK (pokud nedojde k jeho zásadnímu přepracování) pokud Komise doporučila „výrazně krátit přidělenou dotaci s doporučením k větší podpoře z prostředků obce, místních zdrojů či jiných donorů“, je to signál, že pokud projekt nebude výrazně inovován či nebude změněno jeho financování, projekt nebude dále podporován jako v předchozím období, případně nebude podpořen vůbec. Totéž platí, pokud přidělená dotace postupně klesá.

24 Děkuji za pozornost Mgr. Iva Fürbacherová
odbor bezpečnostní politiky a prevence kriminality oddělení prevence kriminality a vnitřní bezpečnosti Ministerstvo vnitra ČR Tel.:


Stáhnout ppt "Setkání manažerů PK Elektronické podávání/příjem žádostí do Programu prevence kriminality Ministerstvo vnitra ČR."

Podobné prezentace


Reklamy Google