Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

V rámci realizace SCLLD Prostějov venkov o.p.s.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "V rámci realizace SCLLD Prostějov venkov o.p.s."— Transkript prezentace:

1 V rámci realizace SCLLD Prostějov venkov o.p.s.
PRV výzvu č. 1. k předkládání žádostí o podporu v rámci operace Programu rozvoje venkova V rámci realizace SCLLD Prostějov venkov o.p.s.

2 Jak podat žádost Registrace žadatele do Portálu farmáře:
portal-eagri.html Přístup do Portálu farmáře (přihlašovací jméno a heslo) žadatel získá podáním žádosti na podatelně Regionálních odborů SZIF a Centrály SZIF. Žadatel může podat žádost o přístup i prostřednictvím datové schránky (jn2aiqd) nebo e-Podatelny s elektronickým podpisem Žadatel vygeneruje Žádost o dotaci (ŽoD) z účtu na Portálu farmáře. Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes portál Farmáře naleznete na webových stránkách SZIF. Žadatel vyplní a odevzdá ŽoD v termínu příjmu žádostí v kanceláři MAS. Předání oznámí telefonicky předem, ale není tím garantováno pořadí registrace. Projekty žadatelů budou registrovány v pořadí, ve kterém je žadatelé donesou do kanceláře MAS. Předání příloh, žádosti a podpis dokladů = registrace žádosti vyžaduje určitý čas.

3 Termíny Datum a čas vyhlášení výzvy MAS 17. 1. 2017, 8:00
Zpřístupnění žádosti na portálu farmáře Cca 7 dní po vyhlášení výzvy – provádí SZIF Datum a čas zahájení příjmu žádostí o podporu , 8:00 (každý den od 8:00 do 15:00 hod.) Datum a čas ukončení příjmu žádostí o podporu , do 15:00

4 MAS Prostějov venkov o.p.s.
Přes MAS č.14/000/0000/……. MAS Prostějov venkov o.p.s. Výzva č.1

5 Vepsat název projektu a kliknout na generovat žádost
Vepsat název projektu a kliknout na generovat žádost. Žádost si stáhnete a uložíte do počítače, kde ji postupně vyplníte.

6

7 Zde naleznete instruktážní list k vyplnění žádosti o dotaci.
Tlačítko kontrola vyplněných údajů použijte vždy před odevzdáním na MAS. Nejedná se o s právnost obsahu kolonek formuláře, ale o kontrolu zda jsou vyplněny všechny kolonky. !!! Neoznačujte = neklikejte na připravit žádost pro elektronický podpis, žádost se uzavře a nelze ji dále měnit a ukládat

8

9 Žádost o dotaci se registruje samostatně za každou Fichi.
Za Fichi je v dané výzvě příjmu žádostí možné odevzdat pouze jednu Žádost o dotaci konkrétního žadatele. Žadatelem požadované bodové hodnocení vyplněné v ŽOD je závazné od zaregistrování ŽOD, žadatel jej v rámci administrace ani žádosti o změnu nesmí měnit (v případě, že žadatel bodové hodnocení nevyplní = žadatel body nepožaduje).


Stáhnout ppt "V rámci realizace SCLLD Prostějov venkov o.p.s."

Podobné prezentace


Reklamy Google