ElectroConsult, s.r.o. Obsah  Profil firmy  Oblasti působnosti  Novinky  Kontakt.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Úloha sektorových rad v systému uznávání výsledků dalšího vzdělávání
Advertisements

Metodika Full Cost Metodika Full Cost byla vytvořena v rámci projektu Metodika Full Cost na Mendelově univerzitě v Brně, registrační č.
Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík.
Zahajovací konference projektu UNIV 3 BRNO
Bezpečnost práce z elektřinou
Podpora KVET v novele zákona o hospodaření energií
Kontroly a revize elektrických zařízení v elektroenergetice – 2. část
Rekvalifikace realizované Úřadem práce ČR a projekt UNIV 3
FRVŠ 1400/2010/F1/a Zkušebnictví a řízení jakosti staveb Proces 8 Užívání stavby.
Dokumentace k zajištění BOZP
ČVUT v Praze Fakulta stavební Katedra technických zařízení budov ČVUT v Praze Fakulta stavební Katedra technických zařízení budov Energetický audit VYHLÁŠKA.
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Přístup k vlastnímu hodnocení ze strany ČŠI
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
B i o D a t G r o u p BIOMEDICÍNSKÉ INŽENÝSTVÍ V KONTEXTU NOVÉ LEGISLATIVY Jaromír Cmíral a), Lenka Lhotská b) a) Společnost biomedicínského inženýrství.
Nová závěrečná zkouška ve spolupráci škol a firem POSPOLU Olga Kofroňová, NÚV
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
z pohledu ČSN norem a PNE norem
Elektrotechnik Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Kynšperk nad Ohří, okres Sokolov, příspěvková organizace, Jana A. Komenského 540 Použité fotografie.
BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI
Průřezové problémové okruhy ke zkoušce
Komplexní produktivní údržba (TPM)
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Propojení zákona o integrované prevenci a zákona o hospodaření energií Ing. František Plecháč Státní energetická inspekce.
Organizace s celostátní působností v oblasti dalšího vzdělávaní pedagogických pracovníků a.Plnění priorit vzdělávací politiky státu b.Reakce na aktuální.
1 14.Postakviziční integrace-jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Kateřina Čepeláková, E-72 Šk.rok:2009/2010.
Školení bezpečnosti práce (BOZP)
Řízení výchovných a vzdělávacích institucí PaedDr. J. Šťáva, CSc
Aktuální situace v oblasti DV Procesy uznávání a rekvalifikace
Dokumentace k zajištění BOZP
HACCP.
BHP – el. zařízení Revize a kontrola.
Řízení výchovných a vzdělávacích institucí PaedDr. J. Šťáva, CSc
Aspe® systém pro řízení stavebně investičních projektů.
Název opory – Řízení BOZP, instituce BOZP, jejich místo, úloha a pravomoci Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: Vzdělávání pro.
1 prezentuje : Mgr. Helena Adamcová vedoucí odboru zprostředkování a poradenství Úřad práce v Liberci Postup resortu práce a sociálních věcí v oblasti.
Novelizace zákona o PO (spalinové cesty) kpt. Mgr. Petr Komínek, DiS. 1.
VY_52_INOVACE_05_04_LEZB Zbyněk Lecián Výukový materiál Škola: Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Autor: Zbyněk.
Energetický audit a Průkaz energetické náročnosti budovy – Opava – Bruntál – Karviná Frýdek-Místek
© IHAS 2011 Tento projekt je financovaný z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu ČR.
© IHAS 2011 Tento projekt je financovaný z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu ČR.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
© IHAS 2011 Tento projekt je financovaný z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu ČR.
PaedDr. Věra Kolmerová vedoucí oddělení vyššího odborného a dalšího vzdělávání MŠMT konference projektu UNIV 3 Nesuchyně, Aktuální situace.
Asociace dodavatelů montovaných domů Dokument národní kvality pro dřevostavby Zasedání odborné sekce Rady kvality ČR "Kvalita v průmyslu a stavebnictví",
Dokumentace školy Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Liberec 12. prosince 2013 Mgr. Karel Bárta.
Technické prostředky v požární ochraně Řád technické služby.
© IHAS 2011 Tento projekt je financovaný z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu ČR.
Sociální práce v roce 2012 Bc. Ivana Vedralová. Od Úřad práce ČR převezme:  Činnosti, které přímo souvisejí s řízením, rozhodováním a výplatou.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Bezpečnost práce v elektrotechnice.
MĚSTSKÝ ÚŘAD VALAŠSKÉ KLOBOUKY STAVEBNÍ ODBOR DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 13. A 20. BŘEZNA 2013.
BOZP při práci ve výškách
Používání veterinárních rentgenových zařízení podle zákona č
Domovní elektrická instalace
Interní předpisy hotelu
Koncepce nového zákona o VTZ
QUALITAS PRO PRAXIS 2 Reg. č.: CZ /0.0/0.0/15_007/
(vyhláška o vyhrazených elektrických technických zařízeních)
Unikátní řešení odpadové agendy pro kompostárny
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Domovní elektrická instalace
Krajský metodický kabinet ELEKTROTECHNIKY
Nabízené služby společnosti
Kontroly a revize elektrických zařízení v DS a PS elektroenergetiky
Požární prevence v bytových domech
Revize DČOV na ohlášení – pohled do budoucna
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
Nabízené služby společnosti
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
Transkript prezentace:

ElectroConsult, s.r.o.

Obsah  Profil firmy  Oblasti působnosti  Novinky  Kontakt

Profil firmy Společnost byla založena v roce 2005 a v oblasti provádění revizí elektrických zařízení a pořádání vzdělávacích akcí pro pracovníky v elektrotechnice navázala na činnost fyzické osoby Ing. Jana Nováka, podnikající v této oblasti již od roku I když se okruh činností společnosti poněkud rozšířil, revize elektrických zařízení zůstávají stále jeho podstatnou částí. V průběhu posledních pěti let bylo realizováno zhruba 3500 revizí různých typů elektrických zařízení.

Oblasti působnosti  Bezpečnost elektrických zařízení  Termovizní měření  Odborné vzdělávání pracovníků v elektrotechnice  Rekvalifikace

Bezpečnost elektrických zařízení V této oblasti Vám nabízíme:  revize a audity všech typů EZ,  posuzování technické bezpečnosti el. zařízení a stanovení rizik, zpracování dokumentace výrobce, provozovatele,  zpracování plánu kontroly, údržby, zkoušek a revizí el. zařízení ve smyslu NV 101/2005 Sb. a stano- vení obsahu provozní dokumentace  zpracování různých typů odborných posudků a protokolů pro EZ dle platných předpisů,  provádění specializovaných měření elektrických zařízení na zakázku a zpracování protokolů,  poradenství a konzultace v uvedených oblastech.

Termovizní měření Nabízíme provedení analýzy teplotního pole, vyhodnocení a zpracování posudku.  Měření tepelných úniků v bytové výstavbě  Měření tepelných úniků průmyslových objektů  Měření oteplení technických zařízení

Odborné vzdělávání pracovníků v elektrotechnice V této oblasti Vám nabízíme:  školení a přezkoušení dle vyhlášky 50/1978 Sb.,  přípravná školení revizních techniků všech kategorií,  odborné semináře a školení,  školení o právních a ostatních předpisech k zajištění BOZP,  zpracování pracovních postupů pro obsluhu a práci na elektrických zařízeních a zaškolení pracovníků.

Rekvalifikace Nabízíme následující kurzy:  administrativní pracovník,  obsluha osobního počítače,  technickoadministrativní pracovník,  zkušební technik.

Novinky  Kurzy administrativy a obchodní korespondence  Projektování bleskosvodů

Kurzy administrativy a obchodní korespondence V této oblasti Vám nabízíme:  psaní na klávesnici počítače všemi deseti,  technickoadministrativní pracovník - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT,  administrativní pracovník - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT,  rekvalifikační kurz Obsluha osobního počítače.

Projektování bleskosvodů V této oblasti Vám nabízíme:  zpracování projektové dokumentace,  návrhy úprav stávajících bleskosvodních instalací,  posouzení různých projektových řešení.

Kontakt ElectroConsult, s.r.o. Skandinávská Brno IČ: DIČ: CZ Telefon:

Děkuji za pozornost.