MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI PRAHA 11. května 2015 jsme se spolužáky a paní učitelkami L. Holeňovou a R. Pernickou vydali na hokejové utkání Rakousko.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
JarNasy 2009 Horní Sedlo. 1. Den Přijeli jsme do Lvové na nádraží a odtud jsme se přesunuli na Horní Sedlo. Zde jsem se zabydleli, ubytovali a pak jsme.
Čeští studenti v městě Hermeskeil Úterý – neděle
CESTA ZA HOKEJEM A POZNÁNÍM DO ŠVÉDSKA ÚNORA 2011.
Vojtěch Šolta student septimy
ŠKOLNÍ VÝLET 5.B květen 2011 KŘIVOKLÁT, KONĚPRUSKÉ JESKYNĚ.
Návštěva studentů z německého města Hermeskeil Úterý – neděle
Když jsme byli prvňáčci V první třídě jsme se učili číst ve slabikáři, psát v písance a počítat.
Školní výlet Praha Ukážeme si, co všechno jsme v Praze viděli :)
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
Nizozemí Účastníci: Barbora Jurčíková, Jindřiška Štrymplová,
Školní výlet – Praha 2013/14.
Většinu cesty jsme jeli vlakem Vypadal asi takhle:
Adaptační kurz
7. Poslední disciplína – původně jsme měli stavět sněhuláka, ale sněhové podmínky nám to nedovolily, a tak nám paní učitelky vymyslely náhradní disciplínu.
Kanada 2003 pobyt u tety TOMÁŠ WORTNER Student kvinty.
3.5. – Zájezd do Londýna. První den :  V osm hodin jsme se sešli ve škole. Jen co jsme zkontrolovali potřebné věci, vyrazili jsme o půl desáté.
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
Je kolektivní halový sport…
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
HOKEJBAL. -Hokejbal je sport, který není moc známý, ale na Kladně je velice oblíbený. -Hraje se venku na betonovém povrchu s hokejovými mantinely -S brankami.
více obrázků na Start 5.ročníku pochodu na nádraží v Nepomuku.
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
Máchovo jezero 16. – 20. června Naše společné týdenní putování začalo v pondělí na libereckém vlakovém nádraží. Rozloučili jsme s rodiči, naložili.
Greiner Perfoam.
Neděle: po příjezdu a obědě (rizoto) jsme si udělali procházku do Plas. Krásnou cestou podél vody jsme dorazili do tohoto starobylého města, prohlédli.
Cesta vlakem Brzy ráno jsme se vydali vlakem směr Praha. Žáci se rozdělili do skupin a nastoupili do kupé. V Praze jsme vystoupili a na ubytování jsme.
Školní výlet 4. třídy Čtyři palice, Perníčky, Zkamenělý zámek, zámeček Karlštejn, Lukásova lípa.
Naše třída od Třída Takhle jsme vypadali v první třídě!:o)Docela jsme zlobili.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
Praha Naše třída se nedokáže nudit, takže cesta ve vlaku nám ubíhala poměrně rychle.
Doprovod: Mgr. Dvořáčková, Mgr. Dolíhalová –
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
Polsko
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
Třídní výlet třída Gabriela Březinová.
9 let na základní škole:.
Vánoční besídka v 1. B.
Autor prezentace: Matěj Weinrich autor fotografií: Matěj Weinrich.
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
MÝMA OČIMA ADÉLA ŠÍPKOVÁ STUDENTKA PRVNÍHO ROČNÍKU ANGLIE- 2002/ ŠKOLNÍ ZÁJEZD.
Agrofarma ve Slavětíně. Ve čtvrtek jsme jeli na třídní výlet na agrofarmu do Slavětína. Odjeli jsme v 8.30 hodin vlakem z nádraží Louny-město.
NÁŠ PRVNÍ ŠKOLNÍ VÝLET PRAHA, C, Školní rok 2010 / 2011.
Srdečně Vás zveme na pochod Ze Zbraslavic (nejen) do Zruče, na který se můžete vydat 7. května 2016 od 6:30 do 13:00 ze sokolovny ve Zbraslavicích na Kutnohorsku.
Praxe Německo Rotenburg 2015 Hana Pšenicová, P3B.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Anglie ZŠ Bor, ZŠ Nebušice Vytvořila: Veronika Třísková.
VÝLET DO PRAHY PROSINEC 2013.
VÝLETY S BABIČKOU Můžeš přijít na každý výlet s babičkou.
LIGA ŠKOL Hala Dukla.
České hokejové zlato v Naganu 1998
Heute Nachbarn, morgen Freunde – interkultureller Schüleraustasch
8. ZŠ Most Vítězslava Nezvala 2614.
České hokejové zlato v Naganu 1998
VYNÁŠENÍ MORANY
Naše 7 Třída.
Sada 2 Jazyková komunikace MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Ohlédnutí za čtvrtou třídou
Učíme se jinak.
NAŠE PRÁZDNINY V LLORET DE MAR
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
ADÉLA KUTILOVÁ studentka kvarty Růžená / anglický tábor
Pracovní stáž na Slovensku – Martin - v rámci programu Erasmus+
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
STUDIJNÍ A POZNÁVACÍ ZÁJEZD BOGNOR REGIS ANGLIE – ZŠ Na Habru Hořické gymnázium SPŠ sochařská a kamenická BOGNOR REGIS, ŠKOLA, JÍDLO.
Transkript prezentace:

MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI PRAHA 11. května 2015 jsme se spolužáky a paní učitelkami L. Holeňovou a R. Pernickou vydali na hokejové utkání Rakousko – Německo do Prahy. V 7,00 hodin ráno nám jel vlak a kolem 11,00 hodiny jsme už stáli na Hlavním nádraží v Praze. Po rozchodu na Václavském náměstí, jsme se vypravili na metro. Příchod k O 2 aréně byl „velký“ a všude kolem nás pokřiky Rakušanů a Němců. Celý zápas byl úžasný, dokonce jsme se dočkali i prodloužení a nájezdů, po kterých vyhrálo Rakousko. Všichni unavení jsme pak nastoupili do vlaku, někteří usnuli. Výlet jsme si moc užili a děkujeme za tento zážitek, který patřil mezi poslední zážitky na naší Základní škole. Napsaly: V. Pšenicová, N. Papežová