AC Slavkov u Brna, 12.4.2015. Spolu s Bohem...nejsi sám AC Slavkov u Brna, 12.4.2015.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
aneb CO JSME SE O NICH DOZVĚDĚLI V 7. TŘÍDĚ
Advertisements

ČR pro Ježíše Termíny ŠVM v Malenovicích pro školní rok 2005/06 ŠVM II. AC/ECM - první víkend druhý víkend druhý.
Naučil jsem se....
TRHLINA Špatná zpráva s dobrým koncem
Společenství - Co je církev. Církev není budova ani nějaké místo.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
…rádi bychom viděli Ježíše… (?) Jan 12, Někteří z poutníků, kteří se přišli o svátcích klanět Bohu, byli Řekové. 21 Ti přistoupili k Filipovi,
Vysvětlení … problematiky života.
Jedinečný Ježíš Velikost člověka se dá určit podle toho, co za sebou zanechal a zda přivedl druhé k tomu, aby uvažovali nově, a dal impuls, který ho přetrval...
1. Tys má, Pane, skála, tys pevný můj hrad, | můj v útoku úkryt, proč měl bych se bát! | Ač sám chudý, hříšný, tím víc toužím tam, | kde v úzkosti sílu,
1. Dávno před mým narozením Pán Bůh mě už znal.
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
Jan Vokál Michal Štrympl Fyzikální seminář Všichni známe Chucka Norrise (přesto zkoušeli jste se někdy zamyslet nad věcmi, které o něm slýcháte?)
DUCH SVATÝ Jan 16:7 Říkám vám však pravdu: Prospěje vám, abych odešel. Když neodejdu, Přímluvce k vám nepřijde. Odejdu-li, pošlu ho k vám.
Večerníček pro dospělé
Všem lidem na celém světě přeji…
Svatba.
Je jméno důležité? Jméno - bylo výrazem buď nějaké význačné vlastnosti osoby, jíž bylo dáno, nebo nějakých zvláštních okolností, za nichž se ona osoba.
1.To jak nakládáme s penězi ovlivňuje náš vztah s Bohem Matouš 25:21 Jeho pán mu řekl: ‚Dobře, otroku dobrý a věrný, byl jsi věrný nad málem, ustanovím.
Ve společenství s Matkou Boží
Povolání Leviho (Lk 5,27-32) 5:27 Pak vyšel a spatřil celníka jménem Levi, jak sedí v celnici, a řekl mu: Pojď za mnou." 28 Levi nechal všechno, vstal.
ADVENT 2012 Bůh přichází ke mně – já přicházím k Bohu 1. neděle adventní/část 1.
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Uctívání a chvála. Žalm 5,4-8: „Hospodine, ty můj hlas slyšíš zrána, ráno ti připravím oběť a budu čekat. Ty nejsi bůh, který má zálibu ve svévoli, zlý.
On Cítil jsi někdy touhu, udělat něco příjemného pro někoho, koho máš rád?
Ježíš přišel, aby hledal a spasil, co zahynulo. Je hrozné ztratit Důležitou věc Vztah s člověkem Blízkého člověka (smrt)
Kéž je radost a láska zmrtvýchvstalého Ježíše stále s vámi, ve vás a mezi vámi, abychom se všichni stali pravými svědky lásky jeho Otce ke světu. „Neboť.
Obnovená přátelství potřebují větší péči než nepřerušená.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Jsme rozdílní II. Petr Machala. Nikdo z nás si nemohl vybrat, kdy, kde a komu se narodí. DISKRIMINACE.
Špatné zvyky nás svazují Upevnění návyků.
Milost přijímám od druhého přijímám od druhého můžeme ji druhým předávat můžeme ji druhým předávat spasení je zdarma - vstup dveřmi spasení je zdarma -
Charakteristika Zachea: 1.hříšník 2.malý 3.bohatý.
Marta a Marie. Příběh o lásce Boha k člověku - Vztah z Boží strany beze zbytku naplněný - Vztah, který se máme snažit naplňovat i z naší strany - Vztah.
23. Josef chtěl zjistit, jestli bratři změnili své chování a litují toho, co způsobil.
Efezským 2: 1, 2v nichž jste dříve žili podle běhu tohoto světa, poslušni vládce nadzemských mocí, ducha, působícího dosud v těch, kteří vzdorují Bohu.
Nevěřící Tomáš sestaveno s využitím obrázků Henryho Martina Český text: kanan.cz Copyright © Henry Martin Used by Permission.
Buď štědrý a pomáhající… Peníze v církvi a v rodině.
POSVĚŤ SE JMÉNO TVÉ Centrum pro katechezi Olomouc 2014.
CHVÁLÍM DEN, KDY JSI PŘIŠEL K NÁM, PORAZIL SMRT, ZACHRÁNIL JSI NÁS, V RADOSTI TEĎ ŽIJEM V TOBĚ DÁL. PRÁZDNÝ KŘÍŽ A PRÁZDNÝ HROB, ŽIVOT VĚČNÝ PRO NÁS BYL.
Vyhledete Pu a určete jejich druhy:  Velmi se mi u vás líbilo.  Dveře byly zavřeny na klíč.  Šli jsme hledat lepší místo.  Slabostí se mu podlamovaly.
Žalmy Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci 2013.
POKUŠENÍ S hudbou – úvod k tématu POKUŠENÍ.
Lukášovo evangelium. Autor a datum vzniku Lukáš - Pavlův spolupracovník - lékař - jeho popis Kristových uzdravení (např. 4:38-40, 5:15-25, 6:17-19, 7:11-15,
AC Slavkov u Brna, Spolu s Bohem... Žij život bez strachu!!! AC Slavkov u Brna,
Živý je Pán Ref.: Živý je Pán, živý je Pán, živý je Pán na věky věků x
9 let na základní škole:.
DÁŠA POSPÍŠILOVÁ, SPASENÍ SKRZE SKUTKY??? DÁŠA POSPÍŠILOVÁ, NEJEN VÍRA, ALE I SKUTEK…
Lukáš 23,50-24,12 Josef z Arimatie Ježíšova smrt a vzkříšení 50 Členem židovské rady byl muž jménem Josef, člověk dobrý a spravedlivý, 51 který nesouhlasil.
 Aneb to nejlepší, co nás mohlo potkat….  Na počátku Bůh stvořil nebe a zemi (Gen 1,1)  Bůh stvořil člověka, aby byl jeho obrazem, jako muže a ženu.
Deník Malého Poseroutky STARÁ ŠKOLA Jeff Kinney. Úvod Toto je nejnovější kniha od Jeffa Kinneyho – desátá z této série Každá kniha bude světovým bestsellerem.
Konference projektu NOE Zmocnění a uvolnění vedoucích Seminář 1: Prostředí a výzvy Seminář 2: Tři duchovní hodnoty zdravého vedoucího Seminář 3: Kde získám.
Boží intervence ... Bůh na tvé straně
Čím chci být ,až vyrostu.
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Popisuje: Vojtěch Zedek
Jirka Pospíšil, KC NADĚJE Bučovice,
Ježíš.
Jan 1.: Na počátku bylo Slovo… …to světlo svítí v temnotě a temnota ho nezachvátila … …pravé světlo, které osvěcuje každého člověka, přicházelo.
Naučil jsem se....
AUTOR: Kateřina Křížová
Zájmena pravopis Kdo? Nikdo? Já! Někdo? Všichni?.
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Fenomenální ženě! Zjistila jsem, že cokoliv se stane, jakkoliv zlé se to zdá - život jde dál a zítra to bude lepší.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
On.
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

AC Slavkov u Brna,

Spolu s Bohem...nejsi sám AC Slavkov u Brna,

Spolu s Bohem - nejsi sám

C. S. Lewis -Rady zkušeného ďábla Velký rozvod

Spolu s Bohem - nejsi sám

Pokud se bojíte, že Vám nikdo neuvaří čaj, když jste nemocní, že jako single přestanete chodit do kina a že si vůbec nikdo nevzpomene na Vaše narozeniny, tak trpíte přirozeným strachem ze samoty. Podobné myšlenky občas potrápí zřejmě většinu z nás a najdeme asi jen málo takových, kteří se rozhodnout žít sami dobrovolně.

Spolu s Bohem - nejsi sám Jedna studie zjistila, že: - i zdraví lidé cítí osaměle v průměru 48 dní v roce - pravděpodobnost pocitu osamělosti se zvyšuje o polovinu, jestliže se někdo z blízkého okolí rovněž cítí osaměle - ženy se cítí osamělejší než muži - samotáři rychleji stárnou - přítrž Depresi dokáže udělat jen fungující rodina, ta totiž moc prostoru pro depresi neposkytuje. - čím víc bude dobře lidem ve vašem okolí, tím lépe bude i vám.

Spolu s Bohem - nejsi sám S A M O T A x Z A CH E U S

Spolu s Bohem - nejsi sám Ježíš vešel do Jericha a procházel jím. 2 A hle, byl tam muž jménem Zacheus. Ten byl vrchním celníkem a byl bohatý. 3 Chtěl uvidět Ježíše, aby se přesvědčil, kdo to je, ale protože byl malé postavy, nemohl ho pro zástup vidět. 4 Běžel tedy napřed a vylezl na ⌈ planý fíkovník ⌉, aby ho uviděl, neboť tudy měl procházet. 5 Když Ježíš přišel na to místo, vzhlédl a řekl mu: „Zachee, slez rychle dolů, neboť dnes musím zůstat v tvém domě.“ 6 On rychle slezl a s radostí ho přijal. 7 Všichni, kdo to uviděli, začali reptat: „Vešel jako host k hříšnému muži!“ 8 Zacheus se zastavil a řekl Pánu: „Hle, polovinu svého majetku, Pane, dám chudým, a jestliže jsem někoho ošidil, vrátím mu to čtyřnásobně.“ 9 Ježíš mu řekl: „Dnes se dostalo záchrany tomuto domu, protože i tento člověk je syn Abrahamův. 10 Neboť Syn člověka přišel vyhledat a zachránit, co je ztraceno.“Lukáš 19:

Spolu s Bohem - nejsi sám Jak to Ježíš řešil Zacheovu samotu? 1)Být tam, kde je Ježíš 2)Chtít vidět Ježíše 3)Ježíš si jej vyhlédl 4)Ježíš s ním chtěl stolovat 5)Ježíš udělal „čistku“ v životě 6)Zacheus je stejný jako každý z nás Neboť Syn člověka přišel vyhledat a zachránit, co je ztraceno.

Spolu s Bohem - nejsi sám Co k tomu dodat? Je-li Bůh s námi, kdo proti nám? Římanům 8:3131

Spolu s Bohem...nejsi sám AC Slavkov u Brna,