Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kéž je radost a láska zmrtvýchvstalého Ježíše stále s vámi, ve vás a mezi vámi, abychom se všichni stali pravými svědky lásky jeho Otce ke světu. „Neboť.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kéž je radost a láska zmrtvýchvstalého Ježíše stále s vámi, ve vás a mezi vámi, abychom se všichni stali pravými svědky lásky jeho Otce ke světu. „Neboť."— Transkript prezentace:

1 Kéž je radost a láska zmrtvýchvstalého Ježíše stále s vámi, ve vás a mezi vámi, abychom se všichni stali pravými svědky lásky jeho Otce ke světu. „Neboť tak Bůh miloval svět, že dal svého jednorozeného Syna…“ (Jan 3, 16). Kéž mu dáváme sami sebe s vědomím, že jej milujeme v každém bližním a v jeho chudých. Matka Tereza

2

3

4 Velikonoce jsou jedním ze svátků našeho společenství, svátkem radosti z Pána. Kéž nás nic nerozruší, nic nenaplní starostí nebo zklamáním natolik, že bychom ztratili radost ze zmrtvýchvstání. Matka Tereza Klára :o) P Ř EJe


Stáhnout ppt "Kéž je radost a láska zmrtvýchvstalého Ježíše stále s vámi, ve vás a mezi vámi, abychom se všichni stali pravými svědky lásky jeho Otce ke světu. „Neboť."

Podobné prezentace


Reklamy Google