Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jan Vokál Michal Štrympl Fyzikální seminář 2013. Všichni známe Chucka Norrise (přesto zkoušeli jste se někdy zamyslet nad věcmi, které o něm slýcháte?)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jan Vokál Michal Štrympl Fyzikální seminář 2013. Všichni známe Chucka Norrise (přesto zkoušeli jste se někdy zamyslet nad věcmi, které o něm slýcháte?)"— Transkript prezentace:

1 Jan Vokál Michal Štrympl Fyzikální seminář 2013

2 Všichni známe Chucka Norrise (přesto zkoušeli jste se někdy zamyslet nad věcmi, které o něm slýcháte?) Chucka Norrise kousla kobra královská Po dvou dnech neskutečných bolestí kobra umřela Opravdu? Chuck Norris ve svých 36 letech

3 Chuck Norris je tak rychlý, že dokáže oběhnout Zeměkouli a sám sebe plácnout do zad Reálný pohled – v čase t 0 by musel být ve všech místech své trajektorie běhu kolem Země. => Není možné

4

5 Dle teorie křídového masivu podle Járy Cimrmana se dozvíme, že objekt, není přesně tam, kde ho můžete vidět, nýbrž všude okolo. Tedy, dle Cimrmanovy teorie tento mýtus o Chucku Norrisovi potvrdit LZE! Jelikož by nebyl tam, kde ho vidíte, nýbrž všude jinde najednou. Což není samozřejmě možné na startovní pozici.

6

7 Chuck Norris napočítal do nekonečna Nemáme žádné informace o studijních výsledcích Chucka Norrise z matematiky => Pravděpodobnost toho, že je matematicky negramotný, je nenulová Pak tedy můžeme uvažovat toto:

8

9 Avšak zjistil, že 2 x nekonečno je už hodně moc a tedy začal počítat zpět. Jenže nastal problém a při odečítání výpočet neseděl (11 prstů). Výsledek? Napočítat do nekonečna lze, ale zpět ne

10

11 Chuck Norris se narodil v dřevěném srubu, který si sám postavil Reálný pohled: Vezmeme-li v úvahu den 10.3.1940 (datum narození) a den 10.2.1940 (den postavení srubu) nemožné (posun po časové ose zpět)

12

13 Chuck Norris překročil Středozemní moře suchou nohou Fakta: Výška Chucka Norrise (178 cm) Šířka v průplavu (cca 15 km) Šířka v nejširším místě (cca 1800 km) Předpoklad: Člověk (muž) vysoký přibližně 180 cm udělá normální krok 1 m.

14 Uvažujme, jak vysoký by musel být Chuck Norris, aby udělal krok o stanovené délce (15 km, 1800 km) Výpočet: Výška (m) = šířka (m) × výška Chucka Norrise (m) X = 15 × 1,78 X = 26,7 m Y = 1800 × 1,78 Y = 3204 m = 3,204 km Z důvodu nedodstatečné výšky Chucka Norrise …

15

16 Kočka vždy dopadne na všechny 4 nohy Dle Murphyho zákoníku víme, že chléb spadne vždy máslem namazanou stranou dolů A co to spojit?

17 Předpoklad: Kočka bude rotovat nad zemí a nebude vedět, jestli má spadnout na zem nebo na nazamaznou část chlebu Tento predpoklad by měl fungovat za podmínky, že chléb nespadne, popřípadě, že máslo odsředivou silou rotace kočky neodlétne. Realita: Kočka samozřejmě spadne na zem (jedno jak) Tedy k žádnému rotačnímu jevu nedochází.

18

19

20


Stáhnout ppt "Jan Vokál Michal Štrympl Fyzikální seminář 2013. Všichni známe Chucka Norrise (přesto zkoušeli jste se někdy zamyslet nad věcmi, které o něm slýcháte?)"

Podobné prezentace


Reklamy Google