SrnaPRESENTER Uvádí prezentaci…. SrnaNEWS Co a o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kroužek informatiky.
Advertisements

Dokončení textu Čtenářská gramotnost.
MZŠ Velká nad Veličkou v projektu „Školy pro venkov“
Kamarádi :o) :o).
Manuál dopravy vlastní x oddílová SOOB Spartak Rychnov nad Kněžnou.
Výuka cizích jazyků a výměnné pobyty naši školy - němčina
OSOBNÍ SEZNAMKA BEATRIS. PROČ OSOBNÍ? Dostane se Vám osobního přístupu Budete komunikovat s živým člověkem (se mnou) ☺ Nebudete vystavovat svůj profil.
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.
BOJUJ SE ŠIKANOU! Tento materiál vznikl za finanční podpory EU prostřednictvím programu Daphne. Za obsah je zodpovědný příjemce podpory The BB Group a.
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
Studentská inovace praxí
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
IES – jak na to *** Základní ovládání U stránek s nadpisy různé úrovně se automaticky vytváří obsah Toto je klíčové tlačítko. Klepněte a můžete ihned.
DĚTSKÝ SVĚT Pro n nn nás od 5 do 80 let POČÍTAČŮ VĚK VESELÉ PSANÍ NA POČÍTAČI HRANÍ POČÍTAČOVÁ SENZACE VYTVÁŘENÍ PREZENTACE
Zámeček  Zámeček je časopis pro dětské domovy, diagnostické ústavy nebo pro výchovné ústavy  Velkou část redakce tvoří především děcka.  Pravidelně.
Aneb důvod, proč chodit do Městské knihovny v Praze !
Vítejte, po delší době jsem vytvořil opět další verzi našich stránek. Doufám, že se Vám poněkud odlišný design webu bude líbit. Pokud ne, tak se stejně.
Svět mýma očima Názor – základ osobnosti. Obsah jak stránek, tak hlavy Co se u mě dočtete? Co uvidíte? Na co se připravit? A na co raději zapomenout?
Školní rádio  Školní rádio je jednou z aktivit, ve které se snažíme informovat žáky ZŠ Kravsko o akcích, aktivitách školy, o úspěchu žáků v soutěžích.
Po skončení základní školy dva roky studoval na pedagogickém oddělení městské hudební školy v Praze. Rok pracoval jako pomocný dělník, potom absolvoval.
SLAVNOSTNÍ OTEVŘENÍ ANEŽČINY NAUČNÉ EKOSTEZKY PROJEKT REGION spolufinancovaný evropským sociálním fondem a rozpočtem ČR.
Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše a děti jsou z nebe JOHN GRAY
Moji nejlepší kamarádi
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
Jak se vyvíjely naše školní webové stránky V roce 1999.
Malé granty 4 Splň si svůj sen Obchodní akademie, Lysá n. Labem, Komenského část Výběrové řízení.
MODERAČNÍ TECHNIKY brainstorming brainwriting free-wheeling
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_09_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
Maturity, které otřásly Českem Pružná komunikace časopisu Bridge a CZVV je základem spolupráce v oblasti nových maturit.
NYNÍ PRO VÁS PŘIPRAVUJEME Výpisky nově Toto je minulost !
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Důležité téma Autor Prezentace GPJPPraha. Osnova prezentace Úvod Úvod Úvod Obeznámení s problematikou Obeznámení s problematikou Obeznámení s problematikou.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Pár vtípků.
Zásady tvorby prezentace
Vsetín Vsetín je město, ve kterém žiji. Na Vsetínu se mi líbí, že je to malé město a všichni se tu v podstatě skoro známe. Město je obehnané lesy a kopcovitými.
Cesta za dobrodružstvím..
SrnaPRESENTER Uvádí prezentaci… SrnaNEWS Upoutávka na třetí číslo.
Předražené jahody se Vám představují Berenika Závodná Jana Kubová Naďa Závodná.
Březnová všehochuť Zadání práce pro 1.březnovou hodinu.
Fakulťáci.cz Informace, návody, popisky…
Tisková konference 13. dubna 2016 Program  – Prezentace ke Světovému dni investičních fondů Jana Brodani, výkonná ředitelka AKAT 
MAPOVÁNÍ ŠKOLY ŠKOLA PRO DEMOKRACII. PRÁCE S KRITÉRIEMI ♦ s materiálem škola pro demokracii jsme pracovali v měsících únor a březen ♦ do práce byli především.
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
Publicistický styl ? OB21-VVP-HUM-CJL-BUJ-L
Veronika Jordová.  První vyhledávač na českém internetu  Založeno: 1996  Zakladatel: Ivo Lukačovič  Slogan firmy: „Seznam - Najdu tam co neznám“ 
Školní parlament ZŠ Březová Jiří Bešťák Iva Kubelková Martina Zitková Koordinátor : Mgr. Jana Adéeová.
Plánování přednáška druhá. 2 Obsah přednášek ProstředkyRealizaceZhodnoceníCíle AnalýzaVize.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
Konference projektu NOE Zmocnění a uvolnění vedoucích Seminář 1: Prostředí a výzvy Seminář 2: Tři duchovní hodnoty zdravého vedoucího Seminář 3: Kde získám.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193, Tel.: , Tel.řed./fax: ,
František Kroutil, starosta obce Telnice porotce – kategorie Dění v obci, komunikace Kategorie „obce“ …při hodnocení… …je třeba rozlišovat… …velikost.
BANKA V ROCE 2020 PODLE MÝCH PŘEDSTAV
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Žákovský parlament – I. stupeň
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Radka Škulaviková
Vítejte na dnešním workshopu
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
Název oborové práce Jméno autora třída.
AUTOR: Martina Dostálová
Podzimní soutěž.
Jak na články a DUMy Jan Šperl Titulní strana prezentace. 1.
ZŠ Rakovského Rakovského 3136/1, Praha 4 - Modřany
PANDAMENT.
Transkript prezentace:

SrnaPRESENTER Uvádí prezentaci…

SrnaNEWS Co a o

Seznam sekcí Časopis sám Podčasopisy Web a komunita Historie SN Team Závěr

Sekce 1.1 – Časopis sám Časopis SrnaNEWS se věnuje především zábavě,protože té není ve třídě nikdy dost! Články jsou psány v humorném nádechu a časopis je také plný vtipů!

Sekce 1.2 – Cena a organizace Časopis sám o sobě stojí 2Kč Vychází vždy šestý den v měsíci ve třídě 2.C Gymnázia dr.Emila Holuba v obci Holice,kde máme také sídliště. Nabízíme také roznášku po okolí

Secke 1.2 – Humorný nádech Ten rozhodně nechybí ani v celé organizaci časopisu. Rozhodně nejsme žádní úředníci,kteří celý den jen rozmlouvají. Máme rádi humor a zábavu tak,jako všichni naši spolužáci – a to vlastně vedlo k vytvoření SrnaNEWS (Více v sekci 4)

Sekce 1.3 – I vy máte podíl! Snažíme se také o to,abyste měli v časopise slovo i VY,čtenáři. Většinou pomocí Interwiev,soutěží a také na webu v anketách a diskuzních (i v diskuzním fóru) Můžete nám také říkat své názory v sekcích v časopise SrnaNEWS,které mají název M-í-s-t-o pro vás.

Sekce 1.4 – Sekce SrnaNEWS Naši čtenářiOstatníCelebritySoutěže Časopis SrnaNEWS má celkem tři Sekce,které se dělí na články – Viz. 1.5

Sekce 1.5 – Články – Naši čtenáři Naši čtenáři K názvu čísla Naši čtenáři - úvod SN Team

Sekce 1.6 – Články - Ostatní Ostatní KomunitaMaxi vtipy Vedlejší články

Sekce Celebrity Celebrity Co dělal Papa? Drby,drby,drbičky

Sekce Soutěže Soutěže Z minula Aktuální soutěž Nestálé články

Sekce 1.9 – Nestálé články SrnaNEWS obsahuje také spoustu nestálých článků,které se neustále mění jak ve velikosti,tak v tematice. Také máme svůj vlastní způsob rozdělení práce na textech.Každý vždy dostane buď Hlavní článek,nebo vedlejší článek.Ten,kdo odvedl práci navíc má při psaní příštího čísla „dovolenou“.

Sekce Podčasopisy Ty máme celkem DVA : SrnaPLUS – vydáváme ho vždy,když se něco nevejde,nebo když je číslo nazváno titulem *speciál*. T.A.B.U.L.E. – Vydáváme jako informační článek na tabuli ve třídě.Zdarma.Píše se v něm o nových akcích,upoutávkách,webu a tak dále.

Sekce 2.2 – S-style Jde o náš třetí podčasopis.Píše o módě a tom,co je zrovna teď IN.Také se zajímá o hudbu a drby o celebritách.Založila jej naše nová spoluredaktorka N.Křičenská

Sekce 3.1 – Web a komunita Nejsme jen na papíře!Jsme také na webu a dokonce i na facebooku!Tato sekce se tedy pochpopitelně bude věnovat právě tomuhle.

Sekce 3.2 – Komunita na FCB Zde můžete najít : Diskuze Novinky Profily členů Odkazy Videoupoutávky

Sekce 3.3 – Web SrnaNEWS Zde najdete nejvíce informací.O všech našich plánech,časopisech,konkurenci,a spoustu dalšího!Také naši přesnou adresu,či projekty srn.

Sekce 3.4 – Komunita v časopise O komunitě také píšeme ve stejnojmené sekci v časopise v sekci Ostatní.(viz. 1.6)

Sekce 4.1 – Historie SN Začalo to asi takovým čmáráním a psaním na tabuli u nás ve třídě.Později,postupem času jsme nepravidelně psali na tabuli různé vtipné články a tak.Přes prázdniny a na konci roku jsme se rozhodli sepsat tyto naše nápady a články do sešitu a nakonec jsme se rozhodli i pro časopis.Jelikož jsme měli k dispozisi tiskárnu s levnými barvami a papíry zdarma,mohli jsme jej nabízet za velice malou cenu.

Sekce 4.2 – Děkujeme za věrnost! Tento graf jasně ukazuje,že jste si nás za tu dobu,co jsme s vámi oblíbili.

Sekce 5.1 – SN team Zde vám poskytneme výpis všech našich členů SranNEWS Teamu.

Jan Kroupa Zakladatel a redaktor

Pavla Hemelíková Hlavní redaktorka

Jitka Vrbická Redaktorka

Pavlína Novotná Redaktorka

Timea Dolanová Redaktorka

Martin Svatoň Hlavní spolupráce

Natálie Křičenská Redaktorka S-style

Sára Michalcová Spolupráce

Závěr Děkujeme za sledování naší videoprezentace! Více informací v Komunitě,nebo na Webu

Odkaz na komunitu Potřebujete být přijmuti do skupiny.