Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný."— Transkript prezentace:

1 DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK

2 KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný den plný aktivní zábavy a zároveň si odpočinout. Nabízíme možnost obohacení o nové zážitky, sportovní aktivity, trénink motoriky, logiky či orientace. Dětský svět Lvíček je určen dětem i dospělým ve věku 0 - 99 let do 100 kg tělesné hmotnosti. Součástí našeho Dětského světa Lvíček je kavárna a pizzerie, kde připravujeme jídla z čerstvých surovin

3 FIREMNÍ KULTURA Přátelské prostředí může ovlivnit délku vašeho života. Dbáme na správnou komunikaci, respektujeme společenská pravidla, a to i ta nepsaná, která jsou v mysli nás všech. Otevřená komunikace je důležitá pro každého z nás, nasloucháme si, respektujeme názory druhých. Jsme spolehliví, dodržujeme předem stanovené termíny a závazky.

4 CO UMÍME Připravit nezapomenutelný den plný aktivit i odpočinku. Vykouzlit na tváři úsměv. Sportovní aktivity formou zábavy. Trénink hrubé motoriky. Rozvoj logického myšlení a orientace. Podporujeme vzájemnou komunikaci, stmelení týmu, posílení důvěry nejen v sebe sama. Narozeninové oslavy. Na základě Vašich potřeb připravíme doprovodný program. Projekty pro školky, školy, skupiny. Součástí našeho Dětského světa Lvíček je kavárna a pizzerie, kde připravujeme jídla z čerstvých surovin.

5 SPECIÁLNÍ PROGROGRAM PRO SKUPINY, ŠKOLY, ŠKOLKY Nabízíme nové zážitky, sportovní aktivity, trénink motoriky, logiky či orientace... Sportovní aktivity formou zábavy je možné zařadit do tělovýchovného projektu Vaší organizace. Hrubou motoriku děti trénují po celou dobu pobytu díky rozmanitosti naší sestavy (labyrintu). Logické myšlení a orientace jsou rozvíjeny při zdolávání jednotlivých stanovišť a stanovení si správného cíle. Zážitek a team - rozvíjení vzájemné komunikace, stmelení kolektivu, motivace k týmové spolupráci, posílení důvěry nejen v sebe sama. Na základě vašich potřeb připravíme doprovodný program. Umožníme všem návštěvníkům doslova prožít to, co by jim někteří dlouze vysvětlovali.

6 PROJEKTY V rozmanitosti se meze nekladou.... … a proto neustále vymýšlíme něco nového, abychom vykouzlili úsměv na tváři každého z Vás! O novinkách se dozvíte na našich internetových či facebookových stránkách

7 KONTAKTY www.detskysvet-lvicek.cz Plzeň – Písecká 1089 Tel.: 777 073 801

8

9

10

11

12

13 BONUS PRO 1.STUPEŇ ZŠ VŠICHNI ŽÁCI NA 1.STUPNI ZŠ, KTEŘÍ BUDOU MÍT NA VYSVĚDČENÍ VYZNAMENÁNÍ, DOSTANOU OD NÁS VOLNOU VSTUPENKU NA PRÁZDNINY JAKO DÁREK INFO pro Plzeňský kraj: Martina Skutková 777 073 801


Stáhnout ppt "DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný."

Podobné prezentace


Reklamy Google