Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Důležité téma Autor Prezentace GPJPPraha. Osnova prezentace Úvod Úvod Úvod Obeznámení s problematikou Obeznámení s problematikou Obeznámení s problematikou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Důležité téma Autor Prezentace GPJPPraha. Osnova prezentace Úvod Úvod Úvod Obeznámení s problematikou Obeznámení s problematikou Obeznámení s problematikou."— Transkript prezentace:

1 Důležité téma Autor Prezentace GPJPPraha

2 Osnova prezentace Úvod Úvod Úvod Obeznámení s problematikou Obeznámení s problematikou Obeznámení s problematikou Obeznámení s problematikou Definice problému Definice problému Definice problému Definice problému Návrh řešení Návrh řešení Návrh řešení Návrh řešení Výsledky Výsledky Výsledky Závěr Závěr Závěr

3 Uvedení do problematiky Diskutovaný problém zásadní důležitosti v moderní společnosti. Diskutovaný problém zásadní důležitosti v moderní společnosti. Řešení by vedlo k zvýšení životní úrovně pro většinu populace. Řešení by vedlo k zvýšení životní úrovně pro většinu populace. Navzdory mnoha snahám uspokojivé řešení lidstvu uniká. Navzdory mnoha snahám uspokojivé řešení lidstvu uniká.

4 V čem je problém? Z dlouhodobého hlediska často diskutovaná varianta nepoužitelná. Z dlouhodobého hlediska často diskutovaná varianta nepoužitelná. Na nic lepšího zatím nikdo nepřišel. Na nic lepšího zatím nikdo nepřišel. Přicházíme s návrhem, jak to vyřešit. Přicházíme s návrhem, jak to vyřešit.

5 Řešení!

6 Přesnější definice problému Spousta nesrozumitelného textu. Spousta nesrozumitelného textu. V tom tkví hlavní komplikace. V tom tkví hlavní komplikace. Navíc problém navíc. Navíc problém navíc. Způsob standardního řešení ze známých důvodů nevyhovuje. Způsob standardního řešení ze známých důvodů nevyhovuje.

7 Naše řešení Naše řešení je tak jednoduché, že se vejde na dva řádky a zbude spousta místa pro pozitivní obrázek. Naše řešení je tak jednoduché, že se vejde na dva řádky a zbude spousta místa pro pozitivní obrázek.

8 Výsledky Výsledky jsou prostě dechberoucí! Výsledky jsou prostě dechberoucí! B C A ABC 100 % 110 % 233 %

9 Závěr. Podařilo se nám vyřešit zásadní problém, který lidstvo trápil odnepaměti. Podařilo se nám vyřešit zásadní problém, který lidstvo trápil odnepaměti. Přišli jsme na to úplnou náhodou. Přišli jsme na to úplnou náhodou. Řešení je tak jednoduché, že jeho diskuze nestála za vytvoření této prezentace. Řešení je tak jednoduché, že jeho diskuze nestála za vytvoření této prezentace.

10 Přesto děkujeme za pozornost!


Stáhnout ppt "Důležité téma Autor Prezentace GPJPPraha. Osnova prezentace Úvod Úvod Úvod Obeznámení s problematikou Obeznámení s problematikou Obeznámení s problematikou."

Podobné prezentace


Reklamy Google