Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Svět mýma očima Názor – základ osobnosti. Obsah jak stránek, tak hlavy Co se u mě dočtete? Co uvidíte? Na co se připravit? A na co raději zapomenout?

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Svět mýma očima Názor – základ osobnosti. Obsah jak stránek, tak hlavy Co se u mě dočtete? Co uvidíte? Na co se připravit? A na co raději zapomenout?"— Transkript prezentace:

1 Svět mýma očima Názor – základ osobnosti

2 Obsah jak stránek, tak hlavy Co se u mě dočtete? Co uvidíte? Na co se připravit? A na co raději zapomenout?

3 OBSAH: Momentální dění Výtvarné umění Hudba Pisálci, básníci, knížky Filmy Filozofie Hledáte názor na určité věci? Nevíte si rady s dnešní dobou? Chcete se inspirovat? Nevadí vám černý humor, ironie a troška cynismu? Tak come on. Třeba najdete něco, co vám zpříjemní den Mnoho lidí nechápe legraci, a pokud jo, nikdy nepochopí vtip mířený na ně samé. Nebuďte kakabus a neberte život vážně, stejně se z něj živí nedostanete. Svět je přece psina.

4 Vytvořeno k dívání Našli jste svoji inspiraci? Líbí se vám nějaký konkrétní výtvarník? Máte známé, kteří tvoří nebo jste sami uměleckou duší? Nebo se chcete jen podívat? Možná s budeme rozumět

5 Pisálci A co takhle knížky? Čte v dnešní době vůbec někdo? Píšete sami? Ukážu vám své oblíbence Třeba je čas nastolit další revoluci! Od počítačů zpátky ke čtení (aspoň na chvilku )

6 Hudební scéna Zabrousíme do historie! Omrkneme novinky – podrobíme je kritice Zviditelníme neznámé, talentované tváře Zapomeneme na Miley Cyrus a Justina Biebera Podělím se se srdcovými záležitostmi Hudba je nejen lék pro uši, ale také pro duši. Ovlivňuje nás i lidi v okolí. Žádná hudba není špatná, jen ji občas lidé neumí podat.

7 Momentální dění Děje se něco, o co byste neměli přijít? Koncerty, výstavy, festivaly, zajímavé soutěže Odkazy na dobré a špatné obchody, vlastní tvorba, recenze, názory na věc Třeba nevím o všem, co se kde šustne. Neznám poslední trapas Agáty Hanychové. Ale vím, kde promítají dobrý film nebo kde se chystá skvělý fesťák…

8 Jen Váš svět Máte názor? Ven s ním! Nelíbí se vám, co se děje? Zakročte sami. Ponořte se do vlastního světa, kde vám nikdo do ničeho nebude kecat. Vytvořte si vlastní taktiku, jak přežít dnešní svět.

9 Trocha myšlení Moc lidí to rádo nemá, je to bolestivé, nákladné na čas i energii, moc z toho nezbyde a zase to na nějaký čas zmizí…. Ale přece jen je to potřebné! Zafilozofujeme si na různá téma Zapojíme makovičku a mrkneme na vtipné hádanky Proč jo? Proč ne? Jen tak

10 Tak se můžete zastavit… …když budete chtít www.samway.webnode.cz


Stáhnout ppt "Svět mýma očima Názor – základ osobnosti. Obsah jak stránek, tak hlavy Co se u mě dočtete? Co uvidíte? Na co se připravit? A na co raději zapomenout?"

Podobné prezentace


Reklamy Google