Jak zahnat nudu? Autor: :D Datum: 12.7.2013 Web: www.knihyazabava.webnode.czwww.knihyazabava.webnode.cz Desatero proti nudě.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Lidice.
Advertisements

PRÁZDNINY 2010 A JAK TO ZASE ZAČALO. CO SE VLASTNĚ DĚLO NA KOPRETINĚ ? •B•Bylo potřeba uskutečnit další výměnu elektrického vedení •Š•Štěstí přeje připraveným,
JAK SE STARAT O PSA DENISA SOVOVÁ.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Předtím než vám ukážu svou prezentaci o životu ve Vesmíru si uvědomte si, že nejsou vědecky potvrzené žádné informace ! ! ! ! !
KAŽDÝ DEN JSME O NĚCO STARŠÍ ...
JEDI KNIGHT ™ JEDI ACADEMY ™ FAST & EASY ™ Licencováno na LucasArts 2003.FAST & EASY je obchodní známka uživatele Rodian.
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, jakmile se oženíme nebo vdáme, až budeme mít první dítě, potom další. Pak jsme otrávení, protože naše děti.
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
V ÍTEJTE NA MÍCH STRÁNKÁCH Snad se líbí
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
SVĚT PSŮ Že pes je nejlepší přítel člověka víme již dlouho, někteří lidé možná ale netuší, že život bez psa by nemohl fungovat.
Svět mýma očima Názor – základ osobnosti. Obsah jak stránek, tak hlavy Co se u mě dočtete? Co uvidíte? Na co se připravit? A na co raději zapomenout?
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý.... Halo tady je Claudia Hofhuberová. Nemohu dostat z počítače disketu... Helpdesk: Stiskla jste tlačítko.
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Jste unaveni z hromady práce, ve stresu, nemůžete se soustředit? Zkuste na chvíli vypnout, zapomenout na práci a vyrazte do přírody. Pročistíte si mysl.
ŽIVOT PO ČTYŘICÍTCE A DÁL … VĚTŠINA LIDÍ OBYČEJNĚ VŮBEC NEVÍ, CO S TÍM, KDYŽ JE JIM PŘES 40 A NAJEDNOU MAJÍ NEČEKANOU SVOBODU A VŠE STÁLE FUNGUJE AMERICKÉ.
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
Jak ovlivňuje můj život současná technika. Televize V dnešní době je zcela pravděpodobné, že 2 % ze 3 % lidí mají doma televizi. Já si myslím, že televize.
Představte si, že vám banka otevře účet s €, Přičemž je třeba dodržet jen 2 pravidla.
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“.
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
Svahová 2010 „Dokonalá parta“. Svahová je krásná trochu větší vesnice. Leží v Krušných horách, asi 20 kilometrů od Chomutova.
Vzestup online komunikace, nová komunikace s hostem.
PUBLICISTICKÝ STYL = NOVINÁŘSKÝ.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Projektový den Bezpečný pohyb na internetu. Úvod  Na úvod nás pan učitel seznámil s programem projektu. Vysvětlovali jsme si jak by jsme se měli bezpečně.
Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka
Zájmena Mgr. Renata Nogolová
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
DŮM PLNÝ KNIH Určeno pro 2.tř. ZŠ. KNIHOVNA A KNIHKUPECTVÍ Knihovna (budova s odděleními) Knihovna (police nebo skříňka s knížkami) Knihkupectví (obchod,
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
Tereza Pecánková.
VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ. NA TITANIKU
"Pepíčku, jak zní rozkazovací způsob od slovesa mlčet
10 mýtů o kráse, které Vám ubírají sebevědomí
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
Nejlepší hry a aplikace pro Apple NATÁLIE JERMANOVÁ.
Co je to domov? DOMOV Domov je máma, táta a sourozenci … Domov je můj pokoj, hračky, knížky … Domov je náš dům, byt, obývák, kuchyň, ložnice,
Statistika nuda je... ? Úkol č. 1: Dobu, po kterou bude znít píseň „Statistika“ autorů Jaroslava Uhlíře a Zdeňka Svěráka (cca 2 min 05 s), máte na rozbor.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
JAK SPRÁVNĚ GŮGLIT. PŘESNÁ SLOVA A FRÁZE nejzákladnější a nejvíce známý vyhledávací trik uvozovky k vyhledání přesné fráze. například provedete následující.
ADÉLKA KUTILOVÁ studentka sekundy
INTERNET Pro 5. ročník.
Název společnosti Produkty a služby
Deficitní poruchy paměti vyvolané věkem!.
Čím chci být, až vyrostu Jonáš Dej.
Vyhrál jsem Rady, nápady, pravidla
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_12_INOVACE_12_Televize
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
CHAREKTERISTIKA Obrázky a náměty slohových cvičení
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Čím chci být až vyrostu…
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Zpracovala: Mgr. Věra Kreuzová
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
VY_32_INOVACE_19 19 Vím, co čtu IV. autor: Mgr. Jana Kobylková
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Tajemství internetu Minule jsme si společně ukázali karty jednotlivých zařízení a říkali jsme si, že některá z nich se umí připojit na internet. Vzpomenete.
Marek Barták ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Transkript prezentace:

Jak zahnat nudu? Autor: :D Datum: Web: Desatero proti nudě.

1. Jděte ven! Nechcete jen sedět doma, chatovat na Facebooku a nudit se? Jděte ven! Nezáleží na tom, jestli máte nebo nemáte zahradu. Určitě je ve vašem okolí nějaký park! A pokud ne, také se nic neděje. Spousta holek přece ráda nakupuje! Tak si „zaskočte“ do obchodu a užijte si zbytek dne, který byste jinak trávily doma na Facebooku!

2. Naučte se něco nového! Ano, vím, za jedno odpoledne se nic stihnout nedá, ale můžete s něčím začít! Přihlaste se do nějakých lekcí, například na nějaký sport nebo jazyk. Nebo se naučte vařit! Tak rychle, do obchodu pro ingredience. A potom do kuchyně, k plotně! Maminka nebo babička má určitě nějaké recepty!

3. Založte si blog! Blog můžete mít na mnoho způsobů! Jedna z možností je, mít ho jako internetový deníček. Můžete mít také internetovou galerii, na fotky. Nebo si založte blog názorový. Tam píšete názory na např. politickou situaci, atd.

4. Přečtěte si něco! Vezměte do ruky knížku a začtěte se do ní. To vám přichystá zábavu na min. 15 min. Já ale u knížky dokážu vydržet třeba 2,5 hodiny. :-D Tady je seznam knížek, které jsou zajímavé, které si můžete přečíst: Bájná země Deltora-série, 5 neděl v balóně, Děti kapitána Granta, Chata v Jezerní kotlině

5. Něco nakreslete! Nakreslete si například moji Jelly- monster, podle návodu, který je na stránce- DIY Anebo nakreslete autoportrét-sami sebe! Nakreslete karikaturu slavné osobnosti!

6. Televize Když je venku špatné počasí, číst se vám nechce a kreslit neumíte, koukněte se na nějaký hezký filmík, co máte na DVD, stažený nebo nějaký, který dávají v televizi! Doporučuji třeba filmy: Letopisy Narnie-série, Madagaskar-1, 2, 3, Karate Kid

7. Domácí mazlíček Máte doma nějaké zvířátko a už dlouho se o ně nestaráte? Vezměte ho na procházku, hrajte si s ním, mluvte na něj, učte ho nové triky. Ono vám za to bude vděčné! To samé platí i u mladších sourozenců! :D

8. Něco si vyrobte Vyrobte si něco pěkného do pokoje nebo nějaký přívěšek na klíče. Nebo si najděte nějaký návod na internetu! Vyrábět se toho dá spousta!

9. Zahrajte si deskovou hru Zahrajte si s mladším sourozencem deskovou hru, jako Člověče, nezlob se! Nebo Carcassone. Určitě to ocení! Ale samozřejmě si můžete zahrát každou jinou deskovou hru!

10. Ukliď si Zní to šíleně, ale nudit se při tom zaručeně nebudeš :D! Tak popadni vysavač, převleč si postel nebo si přeskládej věci ve skříni.

Pár slov na závěr Tohle bylo 10 tipů proti nudě od :D. Zdroje-moje mysl :D Samozřejmě existuje ještě spousta dalších tipů, ale tyhle praktikuji nejčastěji. Děkuji, že jste si našli chvilku na přečtení a přeji hezký den :D.