Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vyhrál jsem Rady, nápady, pravidla

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vyhrál jsem Rady, nápady, pravidla"— Transkript prezentace:

1 Vyhrál jsem 1 000 000 Rady, nápady, pravidla

2 Pravidlo č. 1: Život nejsou jen peníze a neměli bychom po nich toužit tak, aby to nějak ovlivňovalo naše chování! Pravidlo č. 2: Ale zároveň jsou důležitější než třeba zdraví! Za zdraví si rohlíky v obchodě nekoupíte. Ale za peníze vám zdraví většinou doktoři zachrání!

3 Pravidlo č. 3: Šance mít tolik peněz téměř za nic se stávají jen 0.159% obyvatel této penězi zkažené planety. To stojí za úvahu! Pravidlo č. 4: Kdybychom vyhráli milion, rozhodně bychom se neměli ostýchat nechat si ho!

4 Co s těmito penězi udělat ?

5 Nebuďte sobci! Myslete na rodinu
Myslete na chudé lidi v Indii, Africe atd… Já bych dal tak na charitativní účely!!!

6 Nebojte, myslete i na sebe… Co by se hodilo mámě. Asi nějaké nádobí
Nebojte, myslete i na sebe… Co by se hodilo mámě? Asi nějaké nádobí! Co tátovi? Ponožky! Sestře? Boxovací pytel! … ale až potom 

7 A co pro sebe? No asi tak bych si dal na vkladní knížku (až budu dospělej budou se hodit na nějaký pěkný autíčko, nebo byt) Samozřejmě by mi ještě spousta peněz zbyla. Možná by se mi z nich něco hodilo rovnou tak bych je měl na věci jako oblečení a blbosti (neboli penězožrouty)

8 Po pár letech, takže, za … Řekněme že už jsem dospělej a mám ty peníze v ruce! No myslím že pak bych si mohl vybrat práci která mě bude opravdu bavit a naplňovat, ale která třeba nebude tak dobrá na plat (jako třeba doktoři nebo zdravotní sestry) protože by mi ty peníze posloužili kdybych si chtěl dopřát malý přepych tak bych měl zásobu!

9 A pak umřu (plánuji taky ještě tak 75 let zůstat) a budu mít pěknej pohřeb a moje žena zůstane jako vdova, která má peníze a spokojené dožití!


Stáhnout ppt "Vyhrál jsem Rady, nápady, pravidla"

Podobné prezentace


Reklamy Google