Napsala a vytvořila: Madlenka

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PRÁZDNINY Pozorně si přečtěte povídku a najděte 5 věcí, které se nemohly stát.
Advertisements

divadelní inscenace ze vzpomínek, veršů a Pohádek pro nehodné děti připomínající dávný svět Prévertova dětství, v němž mnozí z nás poznávají.
ZŠ ŽELETAVA Každým rokem před Velikonocemi pořádáme Velikonoční volejbalový turnaj – soutěž tříd 2. stupně.
Poučení od motýla Jednoho dne se v zámotku objevil malý otvůrek; člověk seděl a několik hodin pozoroval motýla, jak se usilovně snaží protlačit tělo tímto.
UPPAAL příklady Jiří Vyskočil 2010.
O slepičce,která nechtěla snášet vajíčka Autor: Lukáš Herák.
Mehmet Ali Gökçeoğlu je majitelem impozantního oplocení. Není z kamene nebo železných komponentů jako je to běžné a typické. Před osmi roky nahradil dobře.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
Soutěžní úkol. Naším společným úkolem je dostat cyklistu ve spodní části obrazovky na konec cesty. Musí ujet celých 10 kilometrů. Musíme mu pomoci správně.
Moje hry HRÁT. Ztroskotalec Kdysi dávno žil jeden kapitán jménem kapitán Cuketa 99. Ale při jeho poslední plavbě se do lodi dostala voda a celou loď zaplavila.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Přehazovaná je míčová hra, která nahrazuje klasický volejbal a současně je k němu vhodnou průpravou. PRAVIDLA HRY ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 1.CÍL HRY: - účelem.
SVĚT PSŮ Že pes je nejlepší přítel člověka víme již dlouho, někteří lidé možná ale netuší, že život bez psa by nemohl fungovat.
Pohádka o vodníčkovi Vodníčkova rodina
Konference PNEU & BUSINESS 2014 Ezop, rybáři a (naše) budoucnost …. Golf & Spa Resort Kunětická hora
Amálka aka Charlie Jako malý objevitel.. Opravdu se na něj můžu jít podívat zblízka?
Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně.
Dejmlová Karolína Příběh o dívce a jejích přátelích.
Potahování Bočnic. Konečná úprava Dokončovací práce-provádí zaškolený pracovník.
JAKUB ŠVEC STUDENT SEXTY
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
ČLOVĚK A PŘÍRODA Přírodopis
RINGO Chytání a zpracování kroužku kroužek lze chytit libovolnou rukou, odhodit se však musí tou rukou, kterou byl chycen (nesmí se přendávat z.
VODA JAKO SYMBOL.
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Alenka odešla do školy, ačkoli se necítila moc dobře
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
1. kapitola Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček. Tady se všechny od sluníčka do sluníčka promenovaly, kdákaly,
Autor Autor : Václav Václav Neubauer. Kapitola první 1.část Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček.Tady se všechny.
,,O slepičce, která nechtěla snášet vajíčka“
O perníkové chaloupce Bylo nebylo….
OLYMPIJSKÝ VÍCEBOJ ZŠ ZBRASLAVICE.
Autor: Dedek Tomáš KAPITOLA 1 Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček. Tady se všechny od sluníčka do sluníčka promenovali,
Autorka: Koltunová Kristýna 1 kapitola Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustu jiných slepiček. Tady se všechny od sluníčka do sluníčka.
Prohlídka SPŠ.  Hned co jsme přišli do školy nás posadily do zasedací místnosti. První co jsme uviděli byli sušenky a voda hned jsme se do toho vrhli.
Štěňátko puntík, co mělo puntík Autor:Katka Lacinová.
MALÁ JARNÍ POVÍDKA.
Vypracoval: Pavel Kohout Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček. Tady se všechny od sluníčka promenovaly, kdákaly,
,,O slepi č ce, která necht ě la snášet vají č ka” Autor: Jana Wagenknechtová.
Kapitola 1 Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček. Tady se všechny od sluníčka do sluníčka promenovaly, kdákaly,
Správné užití přímé řeči Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Jak zahnat nudu? Autor: :D Datum: Web: Desatero proti nudě.
O slepičce,která nechtěla snášet vajíčka Autor:František Šando.
Tereza Pecánková.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
Autorka: Vendula Szappanosová Byl jednou jeden medvídek jménem Davídek. Žil v lese i s jeho kamarády myškou Adélkou, vlkem Petrem a sovou Michalkou.
Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Plavání Téma: Hry ve vodě Jméno autora: Mgr. Renata Kynzlová Vytvořeno dne: 15. září 2012.
Nejlepší hry a aplikace pro Apple NATÁLIE JERMANOVÁ.
1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Sportovní hry Téma: Drobné hry na rozehřátí Jméno autora: Mgr. Renata Kynzlová Vytvořeno dne: 27.
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
Jestli chceš uskutečnit svůj sen, probuď se!
Mikuláš v Jiřicích Ovládání : klik myší.
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
Ročník:  3. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Vysočany 30 září Nevěda, jak si zlepšit moje dýchání, vydal jsem se zase k našemu rybníčku, podívat se, jak nám jeho okolí zlátne.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
O slepičce která nechtěla snášet vajíčka
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Poučení od motýla Jednoho dne se v zámotku objevil malý otvůrek; člověk seděl a několik hodin pozoroval motýla, jak se usilovně snaží protlačit tělo tímto.
Nejdřív jsme si ukázali, co kočička s pejskem do dortu všechno dali.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_09_Kocůrková
Ach ty naše krásné ženy.
Transkript prezentace:

Napsala a vytvořila: Madlenka Mořský svět Napsala a vytvořila: Madlenka

Mořská básnička RYBY PLAVOU V MOŘI VŽDYCKY, RYBÁŘ NĚKDY CHYTÍ JE, ALE NĚJAKÉ RYBIČKY ZŮSTANOU VŽDY NA DNĚ.

Jak si vyrobit origami rybku Tady je jednoduchý návod, jak si vyrobit vlastní origami rybku.

Pohádka o rybičce Sáře Byla jednou jedna malá rybička Sára. Jednoho dne si šla hrát ven, ale co se nestalo? Uviděla žraloka! Rychle zaplula za nejbližší řasy, ale žralok jí stejně uviděl. Sára plula, co jí ploutvičky stačily, až doplula do malé jeskyně, kam žralok nemohl. Po chvíli zlý žralok odplul. Sára si oddechla a vyplula ven z jeskyně. Jenže své okolí vůbec nepoznávala. Vždyť ona se ztratila! Sára z toho byla moc smutná. Jak teď trefí domů? Naštěstí uviděla svého strýčka, mořského ježka. Ten jí pověděl, kudy se má vydat. Sára rychle vyplula směrem, který jí strýček ukázal a z dálky mu ještě poděkovala. Za krátkou chvilku už byla doma. To bylo objímání! Její rodiče o ni měli velký strach a její mladší bratříček jí hned prosil, aby si s ním šla hrát. A tak pod mořskou hladinou zavládlo zase štěstí.

Hry pod mořskou hladinou Rybičky, rybičky, rybáři jedou! Jak hrát: Jeden člověk je rybář, zbytek rybičky. Rybář řekne Rybičky, rybičky, rybáři jedou, a snaží se pochytat rybičky, které se musí dostat ne druhou stranu. Rybář nesmí couvat, může běžet jen dopředu a do stran. Rybičky, které chytí, se taky stanou rybáři a příští kolo se musí držet za ruce. Vhrává poslední ryba. Žralok a rybičky Jako hrát: Jeden člověk je žralok, ostatní rybky. Žralok honí rybky. Ty, které chytne, se ho musí chytit za ramena a honí se žralokem. Vyhrává poslední rybička. Opice a žralok Jak hrát: Tato hra se musí hrát na hřišti. Opice utíkají před žralokem, ale žralok je může chytit jen, když jsou na zemi. Na prolízkách na ně nemůže. Opice nesmí být celou hru na jedné prolízce.

Konec Mějte se!