Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vypracoval: Pavel Kohout Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček. Tady se všechny od sluníčka promenovaly, kdákaly,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vypracoval: Pavel Kohout Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček. Tady se všechny od sluníčka promenovaly, kdákaly,"— Transkript prezentace:

1

2 Vypracoval: Pavel Kohout

3 Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček. Tady se všechny od sluníčka promenovaly, kdákaly, pilně snášeli vajíčka a večer se v útulném kurníku posadily na hřad a sladce spaly až do rána. Jednoho dne se to slepičce omrzelo, nudila se na dvoře a řekla si, že se vydá na cestu, aby poznala svět a lidi.

4 Jak tak pochodovala, potkala hejno kačen. Pozdravila a kačer ji přátelsky zval, aby se s ní vypravila na lov myší. Jenž slepička neuměla plavat.

5 Za nějakou dobu šla proti ní kočka. Ta zase nabídla slepičce, aby se s ní vypravila na lov myší. Jenže slepička jaktěživa myši nechytala

6 Putovala, putovala, když na ni najednou někdo zaštěkal. Byl to velký pes.,,Kousek od tud jsem si zahrabal chutnou kost,“povídal.,,Pojď se mnou, zvu tě na hody.“Kosti slepička tady nejedla. Nejradši ze všeho zobala zrníčka.

7 A pohádky je konec


Stáhnout ppt "Vypracoval: Pavel Kohout Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček. Tady se všechny od sluníčka promenovaly, kdákaly,"

Podobné prezentace


Reklamy Google