Úvod do eGovernmentu 1 Počet proškolených Seminář k informačnímu systému datových schránek počet termínů prezenčního školení pro zaměstnance KÚ11 počet.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spisová služba – páteřní systém eGovernmentu v úřadu
Advertisements

Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Spisová služba pro obce a zřizované organizace města Milevska
Spisová služba Ivana Šmídová
Metodické a produktové řešení požadavků zákona 300/2008 Sb.
Spisová služba a její vazba na datové schránky
Právní rámec Nařízení vlády ze dne (č.304/2001 Sb.) a zákon č.227/2000 Sb. o elektronickém podpisu Standard ISVS pro provoz elektronických podatelen.
DRMS forum Brno, září 2009 Mgr. Daniela Kobilková Praha, 7. září 2009.
Czech POINT Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál Seminář Plzeň Luděk Šafář Projektový manažer.
STUDIE PROVEDITELNOSTI PRO PROJEKT „Technologické centrum“ Zpracovatel: EUNICE CONSULTING a.s. 1.
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica, Bc. Jana Třísková, DiS.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 20.
Vypracovaly: Nikola Dreslerová, Eva Šenkeříková
EGovernement a projekt Datové schránky Registry orgánů státní moci CzechPoint Projekt Datové schránky Další komponenty Portál veřejné správy Elektronický.
Datové schránky CzechPOINT. Základní informace Plzeňský kraj – v čele hejtmanka Krajský úřad – cca. 370 zaměstnanců – v čele ředitel úřadu Organizace.
Informační systém základních registrů. Obsah Úvod Komunikace se základními registry Autentizace a autorizace Práce s údaji Funkcionalita v rámci Portálu.
Legislativa a dokumenty Informační systémy ve státní správě a samosprávě.
Analýza dopadu zákona č. 300/2008 Sb. do území JUDr. Kateřina Černá Ing. Václav Koudele.
Moderní eGovernment, moderní dokument, moderní bezpečnost Michal Rada Iniciativa informatiky pro občany.
Datové schránky a autorizovaná konverze dokumentů Zákon č.300/2008 Sb
Start datových schránek z pohledu MV ČR
Spisová služba GINIS Bc. Jan Podloučka.
Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje Ing. Tomáš Vašica Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje.
DRMS Forum září GINIS ® Registr Autorizovaných Konverzí.
e-GOVERNMENT DRMS Forum
Vaše jistota na trhu IT INTEROPERABILITA V PRAXI Josef Sedláček, ICZ a.s. 08/03/2007, Praha.
Komerční využití systému ISDS
ISSS 2003, Hradec Králové1 Elektronická podatelna Mgr. Tomáš Lechner, Triada, spol. s r. o.
Příprava na z. č. 300/2008 Sb. Příprava na dopad zákona č. 300/2008 Sb. na KÚ MSK Jana Třísková
Personální procesy.
Datové schránky (praktické zkušenosti) DRMS Forum, září 2009, Brno Filip Glotzmann Kancelář veřejného ochránce práv
eGovernment Informační systémy ve státní správě a samosprávě
PSI a rozvoj IS J. Svoboda, MV ČR, OIVS. Národní konference – Praha 23. ledna 2008 Úvod Zákonná úprava Hodnocení stavu Veřejné informační služby Závěr.
Krajský úřad Libereckého kraje
Základní registry ve veřejné správě
Současnost a budoucnost služeb ISKN ČÚZK pro oblast veřejné správy ISSS 2006 Hradec Králové, 3. a 4. dubna 2006 Roman Kamarýt, NESS Czech Ředitel divize.
Projekty eGovernmentu v praxi 1 Konference IIR Projekty eGovernmentu v praxi Bc. Jana Třísková 21. ledna 2010.
Business Consulting Services Internet ve státní správě a samosprávě 2003 © 2003 IBM Corporation Elektronické daňové podání Pavel Rozsypal IBM Česká republika,
Systém DESA DŮVĚRYHODNÁ ELEKTRONICKÁ SPISOVNA A ARCHIV
Vzdělávání eGon Zajištění vzdělávání v eGovernmentu Jana Třísková
government Zpracovali: Petra Vilímová , Monika Vatrtová,
Krajská digitální spisovna Vazby mezi projekty 2 Vysvětlivky: TCK … Technologické centrum kraje eSpS … Elektronická spisová služba DUD …
Elektronická podatelna KrÚ Vysočina Schéma el. podatelny El. podatelna z pohledu občana El. podatelna z pohledu úřadu Integrace se SSL KrÚ Vysočina Problémy!!!
Centrální elektronická podatelna a úřední deska ISSS 2006.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Elektronická podatelna a problémy s ní spojené Ing. Petr Budiš.
Spisová služba a správní řád Mgr. Tomáš Lechner ISSS 2006, Hradec Králové2 Obsah prezentace b Přehled související legislativy b Příjem podání.
Interaktivní personální portál
Pardubice Zákony  Zákon č. 300/2008 Sb., o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů publikován ve Sbírce zákonů ,
Datové schránky zkušenosti KrÚ JMK. Co je datová schránka Datová schránka (DS) je elektronické úložiště, které slouží k: doručování dokumentů orgány veřejné.
Městský úřad Nový Bydžov eGon centrum ORP Nový Bydžov Ing. Martin Kořínek Bc. Ondřej Neuman.
Seminář pro organizace zřizované krajem Vzdělávání v eGovernmentu v Pardubickém kraji 19. a KrÚ Pk, sál Zastupitelstva Pk 9:00 hod.
Elektronizace veřejné správy eGovernment 20. duben 2009, 10 min. nové zákony, povinnosti a možnosti pro obce CzechPOINT, datové schránky, spisová služba.
Jakub Strnka. Legislativní rámec  zákon 300/2008 Sb.  o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů  novela zákona č. 499/2004 Sb.  zákon.
Vzdělávání v eGovernmentu v Pardubickém kraji Ing. Kristýna Benešová.
Městský úřad Nový Bydžov 7. prosince 2011 Ondřej NEUMAN, Martin KOŘÍNEK Schůzka obcí správního území ORP Nový Bydžov Schůzka obcí správního území ORP Nový.
Krajský úřad Jihomoravsk ého kraj e odbor územního plánování a stavebního řádu 20. března 2012 Výzva č. 08 k předkládání žádosti o finanční podporu v rámci.
Městský úřad Nový Bydžov Ondřej NEUMAN, 1. června 2011 Spisová služba, Spisová služba, TC ORP a eGON centrum ORP Nový Bydžov.
Workshop 3. června 2008, Praha Rozvoj služeb eGovernmentu v ČR a elektronizace zadávání veřejných zakázek Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Odbor veřejného.
EGovernment a související projekty Brno KrÚ JMK.
DATOVÉ SCHRÁNKY Ing. Zdeněk Zajíček náměstek ministra vnitra pro veřejnou správu, informatiku, legislativu a archivnictví.
Spolek pro obnovu venkova
ELEKTRONICKÁ KOMUNIKACE
Mgr. Zuzana Strnadová Krajský úřad Libereckého kraje
EGONovi tluče srdce! Ivan Langer ministr vnitra.
Informační zdroje české veřejné správy
Svaz průmyslu a dopravy ČR zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty.
Systém správy dokumentů
Setkání manažerů PK Elektronické podávání/příjem žádostí do Programu prevence kriminality Ministerstvo vnitra ČR.
PORADA S POŘIZOVATELI ÚPD V LK
Transkript prezentace:

Úvod do eGovernmentu 1 Počet proškolených Seminář k informačnímu systému datových schránek počet termínů prezenčního školení pro zaměstnance KÚ11 počet termínů prezenčního školení pro zaměstnance PO kraje10 počet proškolených zaměstnanců KÚ600 počet proškolených zaměstnanců PO kraje500 Konzultace k datovým schránkám a spisové službě počet termínů8 počet proškolených zaměstnanců KÚ 120

Úvod do eGovernmentu 2 E-learningové studium Na mapce je znázorněn počet přihlášek přijatých všemi eGON centry v jednotlivých krajích (ke dni ). Zdroj: Institut pro místní správu Praha

Úvod do eGovernmentu 3 Datové schránky - metodika Intranet – Úřad – GINIS – SSL -Datové schránky – GINIS SSL -Postup při podepisování dokumentů do DS -Postup při vyhledávání adres pro odeslání do DS

Úvod do eGovernmentu 4 Technické problémy 602XML Filler

Úvod do eGovernmentu 5 Metodické problémy Nevyřešené používání časového razítka Aktualizace údajů o datových schránkách FO a PO Platnost datové zprávy a digitálního dokumentu Elektronické podepisování dokumentů OVM Vnitřní adresace Poškozené datové zprávy - přijetí

Úvod do eGovernmentu 6 Problémy při příjmu do DS Poškozené datové zprávy nebo přílohy datové zprávy Chybějící el. podpis u podání z ministerstva, obce Datové zprávy určené více subjektům v rámci organizace

Úvod do eGovernmentu 7 Problémy při odesílání do DS GINIS SSL – odesílání do vlastních rukou GINIS SSL – k rukám GINIS SSL – dodejky GINIS SSL – dlouhý časový interval při načítání dodejek GINIS SSL a Print2PDF