Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Elektronická podatelna KrÚ Vysočina Schéma el. podatelny El. podatelna z pohledu občana El. podatelna z pohledu úřadu Integrace se SSL KrÚ Vysočina Problémy!!!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Elektronická podatelna KrÚ Vysočina Schéma el. podatelny El. podatelna z pohledu občana El. podatelna z pohledu úřadu Integrace se SSL KrÚ Vysočina Problémy!!!"— Transkript prezentace:

1 Elektronická podatelna KrÚ Vysočina Schéma el. podatelny El. podatelna z pohledu občana El. podatelna z pohledu úřadu Integrace se SSL KrÚ Vysočina Problémy!!!

2 Schéma el. podatelny

3 El. podatelna z pohledu občana (registrance, přihlášení do systému)

4 El. podatelna z pohledu občana (přihlášení do systému pomocí certifikátu)

5 El. podatelna z pohledu občana (výběr úřadu, výběr podání)

6 El. podatelna z pohledu občana (podání) XML, XSL, XSD, HTML Formulář uložen na P- Serveru Možnost el. podpisu a šifrování

7 El. podatelna z pohledu občana (zašifrování a podepsání podání)

8 El. podatelna z pohledu úřadu (u-server) (příhlášení, hlavní obrazovka, podatelna) Podatelna – slouží pro práci se staženými podáními (původní zašifrovaná podoba podání se archivuje na P-Serveru).

9 El. podatelna z pohledu úřadu (u-server) (podatelna na U-Serveru)

10 El. podatelna z pohledu úřadu (u-server) (podací deník)

11 GINIS INTerface Vybere dávku na konkrétní cestě Provede kontrolní chody Vloží podání do spisové služby Gordic Ginis.

12 El. podání ve spisové službě Gordic GINIS

13 Neinformovanost občanů ohledně el. podpisu Složitost problematiky kolem el. podpisu Problematické získání kvalifikovaného certifikátu Forma uchovávání certifikátu (čip. karta, e- token) => finanční náročnost Problematika časových razítek (DV- certifikátů) Bezvýznamový identifikátor MPSV Problémy!!!

14 Podatelna KrÚ Vysočina https://pod.kr-vysocina.cz

15 Díky za pozornost… Kontakt: krotky.j@kr-vysocina.cz


Stáhnout ppt "Elektronická podatelna KrÚ Vysočina Schéma el. podatelny El. podatelna z pohledu občana El. podatelna z pohledu úřadu Integrace se SSL KrÚ Vysočina Problémy!!!"

Podobné prezentace


Reklamy Google