Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

STUDIE PROVEDITELNOSTI PRO PROJEKT „Technologické centrum“ Zpracovatel: EUNICE CONSULTING a.s. 1.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "STUDIE PROVEDITELNOSTI PRO PROJEKT „Technologické centrum“ Zpracovatel: EUNICE CONSULTING a.s. 1."— Transkript prezentace:

1 STUDIE PROVEDITELNOSTI PRO PROJEKT „Technologické centrum“ Zpracovatel: EUNICE CONSULTING a.s. 1

2 Odevzdány následující dokumenty :  ANALÝZA POŽADAVKŮ NA ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB EGONCENTER V KRAJI A NA ORP  KONCEPT e-Government služeb v Moravskoslezském kraji  STUDIE PROVEDITELNOSTI 2EUNICE CONSULTING a.s.

3 Výsledky Analýzy  Analýza zájmu ORP budovat TC  Analýza obcí I. a II. st. využívat služeb TC ORP a KU  Analýza používání spisové služby v obcích I., II., III. stupně 3EUNICE CONSULTING a.s.

4 Technologické centrum KU a služby pro ORP zájem KU budovat TC Garantované úložiště (elektronická spisovna) hostovaná spisová služba 4EUNICE CONSULTING a.s.

5 Elektronická spisová služba (ESPI) Nutnost pořízení nebo upgrade spisové služby, splňující požadavky dané zákonem č. 499/2004 Sb., o spisové službě archivnictví, ve znění pozdějších předpisů a zajistit její údržbu a provozování pro ORP a organizace ORP zřizované Možnost spolupráce s KU  KU jako Centrální zadavatel  KU jako provozovatel hostované ESPI 5EUNICE CONSULTING a.s.

6 Počet licencí spisové služby Počet licencí300400500multilicence Cena za 1 licenci 2000Kč1875Kč1800Kč2000Kč Podpora 1 lic./rok 340Kč 320Kč 306Kč 340Kč Celkem2340Kč2195Kč2106Kč2340Kč Průzkum říjen 2009 Cena za licenci obsahuje cenu ESPI a jeho implementaci Hod. sazba za služby 1 250 Kč 6EUNICE CONSULTING a.s.

7 Kraj buduje své technologické centrum Navíc kraj a ORP dle Smlouvy o spolupráci s ORP zajistí: Společný postup (centrální zadavatel) při zadání veřejné zakázky a výběrovém řízení na dodávku hostované Spisové služby pro obce (příspěvkové organizace) Potřebné technické vybavení pro negarantované úložiště (disky-diskový prostor) pro SSL obcí EUNICE CONSULTING a.s.7

8 Pořizovací a provozní náklady ESPI ORP, kraj platí vysoutěženému dodavateli dle podmínek smlouvy ORP platí kraji odpovídající provozní náklady související s umístěním a zabezpečením jejich HW a SW (náklady na údržbu, zálohování, energie, personální, pojištění…) ORP přenáší poměrnou část provozních nákladů na obce Roční provozní náklady dle SP činí na obyvatele MSK 3 Kč 8EUNICE CONSULTING a.s.

9 Možnosti další spolupráce KU a ORP  metodická pomoc při zavádění služeb eGovernment  helpdesk pro aplikace hostované na TC KU 9EUNICE CONSULTING a.s.

10 Další plánované projekty s vazbou na TC  Digitální mapa veřejné správy  Účelová katastrální mapa (UKM)  Digitálně technická mapa (DTM)  Nástroje pro tvorbu a údržbu ÚAP  Digitalizace a ukládání dat  Vnitřní integrace úřadu a integrace s ISVS  Datové sklady a nástroje Business Intelligence 10EUNICE CONSULTING a.s.

11 Děkuji za pozornost. 11EUNICE CONSULTING a.s.


Stáhnout ppt "STUDIE PROVEDITELNOSTI PRO PROJEKT „Technologické centrum“ Zpracovatel: EUNICE CONSULTING a.s. 1."

Podobné prezentace


Reklamy Google